חחח היא מרוקאית תזהר
ב בן עליה 22 New member 7/1/07 #405 מיין מ-ז-ל - ט-ו-ב-! הרבה הרבה הצלחה בתפקיד החדש, שהסייעתא דשמיא תלווה אותך על כל צעד ושעל ושתזכה שיהיה שם שמיים מתקדש ומתאהב על ידיך!!!
מיין מ-ז-ל - ט-ו-ב-! הרבה הרבה הצלחה בתפקיד החדש, שהסייעתא דשמיא תלווה אותך על כל צעד ושעל ושתזכה שיהיה שם שמיים מתקדש ומתאהב על ידיך!!!
מ מעבד נתונים מהיר New member 7/1/07 #407 מיין מזל טוב, אתה ענק!, קראתי עכשיו על הפורום שמחר אתה הולך לפתוח, שתצליח, ואני מצרף את ברכותיי, שתצליח בכל מעשה ידיך, בהצלחה מכל הלב.
מיין מזל טוב, אתה ענק!, קראתי עכשיו על הפורום שמחר אתה הולך לפתוח, שתצליח, ואני מצרף את ברכותיי, שתצליח בכל מעשה ידיך, בהצלחה מכל הלב.
מ מעבד נתונים מהיר New member 8/1/07 #416 את זה הוא לא ביקש... סתם, אבל שם זה פורום על העולם החרדי שמיועד לחרדים ולחילונים, וזה אמור להיות על רמה באמת.
את זה הוא לא ביקש... סתם, אבל שם זה פורום על העולם החרדי שמיועד לחרדים ולחילונים, וזה אמור להיות על רמה באמת.
צ צאקצוקה New member 8/1/07 #419 זה אמת שמחר יהיה פורום חרדים חדש? כי המנהלת של חרדים הקיים היא רק רואה את הנייק שלי מכניסה את ההודעה, וחייבת לשלוח איזה מסר עם תלונה, פעם הכנסתי וזו אחרונה ופעם תעדני ופעם לא לתקוף בקיצור שיגעה אותי
זה אמת שמחר יהיה פורום חרדים חדש? כי המנהלת של חרדים הקיים היא רק רואה את הנייק שלי מכניסה את ההודעה, וחייבת לשלוח איזה מסר עם תלונה, פעם הכנסתי וזו אחרונה ופעם תעדני ופעם לא לתקוף בקיצור שיגעה אותי