הצ`ט שלכם השבוע

פותחים בקלפים ב-../images/Emo43.gif אנשים

מחר, בין השעות 9.00-12.00, אסנת בן ברוך מתמחה בקלפי טארוט, תפתח בקלפים בפורום להיות הורים ותגלה מה צופנת לכם השנה החדשה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=149&msgid=91654144
אתם מוזמנים להשתתף בפעילות "מצא את המטמון" בפורום משינה ולזכות בסינגל: "אני צוחק איתך": http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=333&msgid=91650517

מיין? אין גבול לחוצפה בפורום הזה?

פורצים פה את כל הניקים, אני תכף מפרסמת את המספרי טלפון של אחד מהם

הודעה לכל חברי הפורום

מהיום כל ניק מתחזה, נחסם מיידית לכתיבה בפורום : וכן כל דיון בנושא יימחק מיידית. המשך גלישה נעימה... לעוד שאלות/הבהרות בנושא במסרים אישיים בלבד !!

ג``א הק` מצטרף להנ``ל.

יוסף חיים בר ברוך משה הלוי כאן עירה``ק ירושלם תובב``א

מזל טוב ל:

אימי היקרה! שתזכי להרוות נחת רוח מילדיך.שתזכי להעמיד דור ישרים הולכים בדרכיך.דרך תורה והמצוות.דרך אלוקים שילכו בשביל האור.שתזכי לחיות עד מאה ועשרים.הרבה הצלחה בחיימ.מאחלת לך כל טוב אימי היקרה.שתזכי לראות את ילדיך תחת החופה.ותזכי לראות נכדים ונינים.מאחלת באהבה ביתך האוהבת אותך עד אין קץ₪₪ נ.ב: זה הזמן להודות .על כל העידוד בזמן הנפילות.היית לי לעזרה.ואת אימי היקרה.אנצור אותך בליבי.לידך שכחתי כל כאבי.לך אימי מודה.ומכל הלב לך אומר תודה

שמעו קטע מצחיק

מיין הביא לי אתר שך סלולר ואפ.נכנסתי לשם.וכתבתי הודעה.שאני חדשה פה.האם אפשר להיות פה או שאיני רצויה.אז איזה אחד שולח מסר ואומר לי.את נשמעת עדינה.האם זה כך במציאות.או משחקת.עניתי.ברור משחקת..הרי כולם פה שחקנים.. עונה בחזרה.את נשמעת בובה.אני עונה לו.ברור שאני בובה.הרי חטפוני מחלונ ראוה..חח.נראה מה יגיב,

כל הכבוד לאריאל אטיאס!

אומנם מעולם לא נמניתי על מצביעי ש"ס (ואין סיכוי שזה ישתנה), אבל חייבים להודות שאטיאס הוא השר הראשון שהצליח לשנות כ"כ הרבה דברים לטובתינו הצרכנים, והכל בתקופה הקצרה יחסית שהוא מכהן כשר, ולראשונה בחייו בזירה הרגולטורית המקובעת הנוטה תמיד לצד הטייקונים המונופוליסטים. *ביטול ההפניה האוטומטית לתא קולי, ובנגזר מכך - חיסכון של 100 מיליון ש"ח בשנה בממוצע לצרכנים. *ביטול הכפיה לחיבור 3 שנים לחבילת אינטרנט בדור השלישי. *וניידות המספרים - שנתקע בבג"צ ע"י המפעילות. בקיצור, בשבילי הוא קוטף ללא מאמץ (אופס, בעצם עם הרבה מאמץ...) את תואר "שר השנה" ל2006!

למעלה