הצצה ל-Work Bitch

Shiri from the block

Active member
לא ידעתי שהיית בהופעה שלה וההודעה כן נשמעת קצת צינית...
ואני מסכימה שאם היא הייתה רזה יותר זה שלד, זה מה שניסיתי להבהיר, שבציאות היא נראית יותר רזה ממה שהיא נראית בסירטונים.
אני זוכרת ממש שבאותה תקופה טענו בפורום שהיא לא רזה ולא מחוטבת ובטור היא הייתה ממש דקיקה ושונה ממה שרואים בוידיאו.

אם לשפוט לפי תמונות הבגדי ים שלה,

היא לא שמנה ולא צריכה להוריד גרם במשקל אלא לחטב את הגוף (אולי לאכול קצת יותר בריא).
לפי תמונת בגד הים האחרונה עושה רושם שהיא עוד צריכה לעבוד על הגוף, משהו באיזור הבטן מסגיר את ההריונות.
סתם דוג' שעולה לי, מיילי סיירוס בטקס ה-VMA, הכל שם מתוח בדיוק כמו בריטני בתחילת העשור הקודם (לבריטני אפילו היו מעט קוביות).
היא לא חייבת גוף של בחורה בת 20, אבל עושה רושם שהיא כן מתאמנת בכל זאת, אז אני מניח שהדגש צריך להיות עם חיטוב ולא הרזייה ובשונה מהריקוד שאף אחד לא יודע אם היא יכולה או לא- כל בנאדם שמתאמן יכול להגיע לתוצאה כזו (אפילו בני 60 פלוס חולניים חחחח... מהיכרות אישית).
כמו שטענת, את יכולה גם לעמוד מרחק נשימה ממנה, ועוד בתקופת סירקס ואפילו FF היא שמה מחטבים כאלה+שהיא באמת לא משנה ככה שזה די הגיוני ועדיין אישה בהריון וכל בנאדם שמתבגר העור הופך רפוי יותר, יש מעט דלדל (לא שומן)- זה לא אומר שהוא שמן.

אה, והדוגמה הטובה ביותר היא מדונה, מה שבא אצל גאגא וסיירוס בקלות בגלל הגיל אצל מדונה היא הרוויחה את זה בעבודה קשה.

שוב, תלוי כמה בא לה להשקיע וכאלה, אבל מאמן אירובי שעתיים שלוש ביוםX חמישה ימים בשבוע- להוריד ג'אנק (לא דיאטה!!!) והיא בסדר- אבל כן, צריך להתמכר לזה.

Shiri from the block

Active member
ברור בהחלט צריך חיטוב, והיא בהחלט יכולה להגיע לחיטוב אם היא רק תרצה...
אולי עכשיו לקראת המופע וכל החזרות עכשיו עם הרקדנים היא כן תתחטב קצת.
וכשאני ראיתי אותה בסירקס טור ואמרתי שהיא הייתה דקיקה זה היה כשהיא הייתה עם בטן חשופה, אז לא היה שם שום בגד מחטב..

Thiago

New member
זה נכון ולא נכון, כי עובדה שהיו עוד 100 בובות

בתעשייה ולא כולם הצליחו כמו בריטני....

היה אז בזמנו בשנים הראשונות של השיא, מאמר אקדמאי ארוך מאוד שמסביר "למה בריטני ספירס כל כך מצליחה?"
לא זוכר אבל מה פירשנו חחחח זה היה ממש ממזמן

GM1988

Well-known member
לא - זה לא נכון מה שאמרת.

אני מניח שלא ראית או שאת לא זוכרת את הקטע שעליו אני דיברתי קודם.
אם היו בונים את משוטים והסרת איפור כפי שאמרת, זה לא היה מצליח להיראות כפי שזה נראה בתוצאה הסופית.
אני גם ראיתי את המאחורי הקלעים של הסצינה הספציפית הזו ואיך שהיא צולמה, ואני יכול להגיד לך בוודאות שמה שאמרתי לגבי עריכה ופוטושופ - זה מה שנעשה על פניה של שרליז - וזה מה שעושים בקליפים של בריטני כדי להעניק לה מראה צעיר וחטוב.

thisisme4

New member
אגב זה אחד הסרטים הכי גרועים שראיתי אי פעם

סרט נוראי..

שלגייה והצייד ..

ראיתי את הסצינה, ואני גם זוכרת את הסצינות עם שרליז' כי אלו היו הסצינות היחידות שהיו מעניינות בסרט.. אבל אשמח לדעת למה אתה בדיוק מתכוון. יש סרטונים ביוטיוב שאולי מסבירים יותר טוב ?

GM1988

Well-known member
חישפתי לך את הקטע ביוטיוב

אבל הוא לא קיים, אבל הקטע שאני מדבר עליו הוא כשמביאים למכשפה את האסירה הצעירה, והמכשפה (שרליז) מרימה אותה בצוואר ושואבת ממנה את חיי הנצח, ומראים בקלוז אפ את הפנים שלה כשהן מתלבנות ונעלמים הקמטים ומגרעות אחרות.

אגב, אני אוהב את הסרט הזה

thisisme4

New member
אוהב אותו?? מה יש לאהוב בו? חרא סרט

חרא תסריט, חרא שחקנים.. השחקנית של שלגייה פשוט פתאטית ביכולות המשחק שלה, קריסטין סטיוארט קוראים לה? זה היה פשוט מביך לצפות בה מנסה להיות דאינריז ממשחקי הכס שמובילה את כל עם הממלכה לקחת את כס המלכות בחזרה לידיים שלה.. היא שחקנית פשוט איומה.
זה סרט מסחרי נטו, בשביל להרוויח הרבה כסף בקופות, יש הרבה סרטים כאלה.. עוד סרט עם תקציב אסטרונומי ועלילה כל כך סתמית ודפוקה, ממש התעצבנתי שהמשכתי לראות עד הסוף למרות שעל ההתחלה הבנתי שזה לא בשבילי.

בכל אופן בחזרה לנושא - ממש לא הבנתי על מה אתה מדבר. אני זוכרת את כל הסצינות של שרליז', לא הבנתי איך אפשר לצלם בשוט אחד, אם אתה יודע בכלל מה זה אומר שוט אחד. כי נראה לי שאתה מבולבל קצת. אי אפשר לצלם בשוט אחד סצינה שכולה אפקטים ממוחשבים.

בכל אופן, נראה לי שסטינו יותר מדי מנושא הפורום, שהוא בריטני ספירס.. אז נראה לי שנניח לזה..

GM1988

Well-known member
אוהב אותו.

מודה שבהתחלה לא התחברתי אליו מהסיבה העיקרית שחיכיתי לעלילה של סרט הילדים האהוב עליי על שלגיה ושבעת הגמדים.
אבל בפעם השנייה שצפיתי כן נהניתי ושמחתי לקבל את הDVD שלו גם : ) ואני חושב שהשחקנים נתנו שם משחק מעולה והבימוי, והסיפור החדש שהמציאו, ובקיצור - הסרט הזה כן אהוב עליי.

את לא זוכרת את הסצינה ולכן לא יודעת על מה אני מדבר. אבל כן יש סצינה וכן זה בשוט אחד (אלא אם כן יש לנו דעות שונות לגבי המושג "שוט אחד").

דבר 3 - נחזור לנושא הפורום

Upgrade U

New member
עכשיו הסתכלתי שוב, והיא באמת לא הכי מפוקסת שם

ידוע לך איפה אפשר למצוא את הקטע שהראו שהצרו לה את הגוף?
אף פעם לא יחסתי חשיבות לדברים האלה משום מה.

kobeonline

New member
אם שמת לב

בקטע שהיא עומדת עם הרקדניות במדבר והמכונית שנוסעת מאחורה היא לובשת נעליים די שטוחות ולא קילר הילז כמו שהיא לובשת בהתחלה של הטיזר... מה שבטוח יהיה שם ריקוד, רק הלוואי שזה יהיה ריקוד שהיא באמת תיקח בו חלק(לפי מה שהיא צייצה היא אמרה 'danced my ass off' אני מקווה שזה באמת ככה), ולא תעמוד ותעשה תנעות מקושקשות עם הידיים... אני גם כבר לא מצפה כלכך שיהיה משהו... הלוואי ויהיה אבל לא נראה לי גם כן...

הבמאי של הקליפ מעלה ציפיות יותר מדי, אני יאמין למה שהוא אומר רק כשהקליפ יצא...

GM1988

Well-known member
פעם אחרונה שהתלהבתי לריקוד מצידה

היה ב2011 לקראת שיחרור הקליפ לHIAM, ואחרי שראיתי איזה ריקוד היה שם, ויותר מכך איך שהיא "רקדה" אותו בהופעות הקידום - אני מאד בספק שבריקודים החדשים היא תעלה ברמה, ושוב - אני אשמח להתרשם אחרת ולכתוב שאהבתי כשאראה את התוצאה הסופית.

thisisme4

New member
לצערי לא.. לא יהיה ריקוד..

לא שמתי לב לנעליים השטוחות, אסתכל שוב, תודה

thisisme4

New member
וואלה צודק, טוב אנחנו נראה לגביי זה..

אבל שוב - נראה לי שהגיע הזמן להנמכת ציפיות רצינית, ולהבין שזו המציאות, ככה היא עכשיו, היא לא תשתנה ולא תחזור להיות כמו פעם. זה מה יש, וזהו. וזה לא הולך להשתנות. הגיע הזמן לשנות גישה לדעתי. כי לצפות שהיא תרקוד בטירוף, זה לא יקרה.
לגביי המוזיקה זה כבר דיון אחר...
לא חושבת שהסינגל הזה אומר משהו לגביי השירים האחרים באלבום. זה נראה כאילו הלהיט-מסיבות-סוף קיץ הזה נועד למטרה אחת, ואני ממש לא חושבת שכל האלבום יהיה רצועות זהות אחת אחרי השנייה של וויל.איי.אם.
אני חושבת שהוא יהיה יותר אקלקטי ושיהיו שם כל מיני דברים, כמו בcircus אלבום שאני ממש ממש אוהבת עם הרצועות בונוס הכי שוות בעולם. אמנזיה גאוני, קוויקסאנד שיר נדיר..
שירים כמו BLUR ... וואו, האלבום הזה מכל האלבומים שלה הוא בצמרת מבחינתי. (יודעת שאני בדעת מיעוט או אפילו בדעת-יחיד

את FF באמת לא אהבתי. הכל היה די דומה שם.

Thiago

New member
סירקס הייתה התקופה שהכי אהבתי!!!

למרות השיר המהפכני ״פונגרפי״....

למעלה