הצעת שכר...

frenkelya

New member
הצעת שכר...

בשבוע הקרוב אמורה להיות לי הצעת שכר (משרת סטודנט) רציתי לדעת כמה זמן בדר"כ לכל היותר ניתן למשוך את התשובה? במידה וישאלו אותי כמה אני חושב שמגיע לי, האם יש באמת טעם לענות או שבד"כ גם ככה כל הסטודנטים מקבלים אותו דבר?

EyalPolo16V

New member
מנסיוני אפשר למשוך איזה שבוע

לפעמים הם יחזרו אליך ויציעו עוד קצת כדי שתסגור ותתחיל לעבוד, ולפעמים הם יגידו לך ללכת לחפש ת'חברים שלך. ולא, לא כל הסטודנטים מקבלים אותו דבר. זה נע מ25 ש"ח עד 70 ש"ח (QA עד פיתוח).

frenkelya

New member
לטווח המחירים אני מודע, הכוונה היתה

שאם מקום מסויים נוהג לתת לכל/רוב הסטודנטים שעובדים עבורו נניח 50 ש"ח, האם יש סיכוי לסטודנט לקבל יותר? האם נהוג גם לשלם נסיעות (אם המקום מרוחק) או שהכל כלול כבר בתשלום השעה? (כלומר יכולים להגיד לי נניח ש 50 ש"ח לשעה זה גם ככה הרבה מעל המינימום אז להחשיב בזה גם את הנסיעות?)

אניטה007

New member
למיטב ידיעתי לא לשלם נסיעות

זה לא חוקי. אגב, אתה מתכוון לתחבורה ציבורית או להוצאות דלק? אם אתה הולך לעבוד במקום מכובד בעבודה סטודנטיאלית (פיתוח, QA, תמיכה וכו'), קשה לי להאמין שהם לא ישלמו לך נסיעות בנפרד. עוד לא שמעתי על אף סטודנט שעבד בחברת היי טק ולא שילמו לו נסיעות בנפרד.

frenkelya

New member
אני שמעתי שבאפלייד

לחלק מהמשרות סטודנט משלמים 50 ש"ח וטוענים שזה כולל נסיעות (הם הרי יכולים להגיד אז אנחנו משלמים 45 + נסיעות) הרי כל עוד זה מעל השכר מינימום , הכל טוב וכשר.

למעלה