הצעת עבודה...

• פותח הנושא ST
  • פורסם בתאריך

ST

New member
הצעת עבודה...

ליודעי עברית וערבית - עבודה שהיא בעיקר הקלדה, אבל אני חושבת שצריך גם עריכה (בשתי השפות). לפרטים - אפשר לפנות אלי במסר.
(אלדד, לא שמתי בלוחות כי זו לא עבודה שאני מציעה, אלא אחד המעסיקים שלי שאל אם אני מכירה והבטחתי לשאול את 'המומחים'.
)

henor

New member
../images/Emo32.gif האם גם לכם קורה שהמחשב

נכבה out of the blue ולאחר שאני מדליקה אותו כתוב לי שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה? יש לי מערכת הפעלה XP ואופיס 2000. הגיע טכנאי, לא ידע במה לתלות את האשמה, החליף איזשהו חלק של זיכרון, ועדיין מדי פעם המחשב נכבה.

ססילי

New member
אני הייתי מחליפה איזה חלק של הטכנאי

וברצינות, הצעה קונקרטית אין לי, אבל זה לא נשמע טוב, וזה לא מצב נורמלי של המחשב. כדאי להקפיד במיוחד לגבות, ואם לא מצליחים לפתור את הבעיה, ואם זה רק אפשרי, אולי אפילו להתקין מחדש את מערכת ההפעלה

ססילי

New member
כמובן שלוודא שהאנטיוירוס מעודכן

וסורק את המחשב באופן סדיר

tafustafus

New member
זו יכולה להיות בעיית תוכנה או חומרה

ויש הרבה דברים שיכולים לגרום להתנהגות כזאת. הבעיה היא שרוב הטכנאים אינם מיטיבים להתמודד עם בעיות שהמשתמש הממוצע לא יכול לפתור אותן עם קצת בירור. אם זו בעיה לא טריוויאלית, עומדת בפנייך הבעיה הלא טריוויאלית לא פחות של למצוא טכני שמסוגל להתמודד איתה.

Y. Welis

New member
אפשר גם להעלות הודעה בפורום 253

אם כי בעיית חומרה מחייבת חקירה ארוכה לבדיקת מקורה (משהו שטכנאים חאפרים לרוב לא מסוגלים לבצע).

henor

New member
זה היה טכנאי של החברה שמכרה לי את

המחשב. ומכיוון שהמחשב עדיין היה בתקופת אחריות וכל ביקור נוסף לא השתלם להם, אני מניחה שהיה להם אינטרס לפתור את הבעיה. אבל כמו באוטו - כאשר הבעיה מופיעה רק לפעמים, קשה לעלות עליה.

Y. Welis

New member
פורום חלונות

מלבדו יש עוד 3-4 פורומי תמיכה טכנית שיוכלו לסייע בעצה.

יפתח ב

New member
קרה לי בנייד לעתים תכופות

ולפעמים לא התחיה בחזרה אלא לאחר תקופת המתנה בלתי מוגדרת. חשבו שמדובר בדיסק הקשיח, ולבסוף עשו משהו עם החיבור בין הדיסק לבין המוח [וסלחי לי בבקשה על חוסר הדיוק במינוח] ועכשיו הכל בסדר, לפחות בינתיים. עד כאן עדות אישית מרגשת ממקור ראשון, בלעדי ל"פורום תרגום ועריכה".

Fanja

New member
כשזה קרה לי, התברר שהמחשב

ניסה להגן את עצמו ולכן התכבה .... הייתה התחממות יתר שלא הבחנתי בה, ולבסוף הוא כבה לגמרי והדיך ריח שרוף - הלך הספק ושרף איתו גם את כונן הדיקטים וכונן הדיסקים . אז היי זהירה.

דלעת1

New member
לפעמים

הבעיה היא במערכת הקירור. המחשב מתחמם מדי וכבה אוטומטית (וממילא כשמדליקים אותו הוא מסביר בסבלנות שנעשתה שגיאה, כי אסור לכבות ככה). היה לאחותי ידיד שהמחשב התחיל לעשות צרות כאלה בדיוק כשהיה ממש צריך אותו, אז הוא פשוט פתח את הקופסה שלו והפך עליו מאוורר פועל...(לא לנסןת בבית). זה גם יכול להיות בעיה אחרת בספק הכוח.

למעלה