נכבה out of the blue ולאחר שאני מדליקה אותו כתוב לי שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה? יש לי מערכת הפעלה XP ואופיס 2000. הגיע טכנאי, לא ידע במה לתלות את האשמה, החליף איזשהו חלק של זיכרון, ועדיין מדי פעם המחשב נכבה.
וברצינות, הצעה קונקרטית אין לי, אבל זה לא נשמע טוב, וזה לא מצב נורמלי של המחשב. כדאי להקפיד במיוחד לגבות, ואם לא מצליחים לפתור את הבעיה, ואם זה רק אפשרי, אולי אפילו להתקין מחדש את מערכת ההפעלה
ויש הרבה דברים שיכולים לגרום להתנהגות כזאת. הבעיה היא שרוב הטכנאים אינם מיטיבים להתמודד עם בעיות שהמשתמש הממוצע לא יכול לפתור אותן עם קצת בירור. אם זו בעיה לא טריוויאלית, עומדת בפנייך הבעיה הלא טריוויאלית לא פחות של למצוא טכני שמסוגל להתמודד איתה.
המחשב. ומכיוון שהמחשב עדיין היה בתקופת אחריות וכל ביקור נוסף לא השתלם להם, אני מניחה שהיה להם אינטרס לפתור את הבעיה. אבל כמו באוטו - כאשר הבעיה מופיעה רק לפעמים, קשה לעלות עליה.
ולפעמים לא התחיה בחזרה אלא לאחר תקופת המתנה בלתי מוגדרת. חשבו שמדובר בדיסק הקשיח, ולבסוף עשו משהו עם החיבור בין הדיסק לבין המוח [וסלחי לי בבקשה על חוסר הדיוק במינוח] ועכשיו הכל בסדר, לפחות בינתיים. עד כאן עדות אישית מרגשת ממקור ראשון, בלעדי ל"פורום תרגום ועריכה".
ניסה להגן את עצמו ולכן התכבה .... הייתה התחממות יתר שלא הבחנתי בה, ולבסוף הוא כבה לגמרי והדיך ריח שרוף - הלך הספק ושרף איתו גם את כונן הדיקטים וכונן הדיסקים . אז היי זהירה.
הבעיה היא במערכת הקירור. המחשב מתחמם מדי וכבה אוטומטית (וממילא כשמדליקים אותו הוא מסביר בסבלנות שנעשתה שגיאה, כי אסור לכבות ככה). היה לאחותי ידיד שהמחשב התחיל לעשות צרות כאלה בדיוק כשהיה ממש צריך אותו, אז הוא פשוט פתח את הקופסה שלו והפך עליו מאוורר פועל...(לא לנסןת בבית). זה גם יכול להיות בעיה אחרת בספק הכוח.