הצעת עבודה

זיו25

New member
הצעת עבודה ../images/Emo140.gif

שלום, אני מחפש תוכניתני JAVA עם שנתיים ניסיון לפחות - תנאים טובים למתאימים! מי שמעוניין מוזמן לשלוח אליי מסר
תודה, זיו.

thankful

New member
אם אני אומר שאין לי נסיון ב - JAVA

אבל אני הנדסאי תוכנה ולומר מהר , ו "מת" ללמוד JAVA , יש סיכוי ???

galh

New member
יש לך תוכנית דוגמא להראות?

אתה לא חושב שזה יהיה יותר יעיל? "אומנם אין לי שנתיים נסיון, אבל הנה תוכנית ב- JAVA שכתבתי...".

thankful

New member
אמרתי "מת ללמוד JAVA"

אין לי תוכנית ב - JAVA שכתבתי ("אז תכתוב !")

מוטציה1

New member
רגע...

אני מוכן לתת 1000 ש"ח לעובד שיתקבל לחברה בה אני עובד. תכניתן ג'אבה עם שנתיים ניסיון. למען ההגינות אומר שלנו העובדים מציעים 5000 ש"ח לכל עובד. לכם המועמדים, מציעים שכר לא משהו, אבל מבטיחים יציבות וחוסר עניין בעבודה. נו, מה אתם אומרים? אגב זיו, לא אחת גייסו אנשים לחברה שהמלצתי והפניתי אותם עליהם, בדרך עוקפת עובד.

מוטציה1

New member
ועכשיו ברצינות

יש סיבה ברורה מאוד לחוסר של תכניתני ג'אבה בחברה: 1. תכניתן ללא ניסיון, שעבד כבר למעלה משנה בחברה בפיתוח בג'אבה והשלים קצת מעבר לרמה הבינונית שבה הוא עובד, פורש החוצה. הדבר יוצר זרימה מתמדת של אנשים החוצה מהחברה. הסיבה ליציאה מהחברה היא חוסר עניין בעבודה, רמת פיתוח נמוכה ושכר נמוך. 2. תכניתנים עם למעלה משנתיים ניסיון, מן הסתם לא ירצו להתפשר על שכר/עניין בעבודה. בהיבט הזה אמדוקס במילכוד. למען הסר ספק, אני עובד בחברה, כבר מס' שנים, ויחסית מרוצה. פחות מהשכר, פחות מהעניין בעבודה, אבל מרוצה. אני יכול להמליץ על החברה כמקום לאנשים שפחות מתחברים לצד הטכני שבהם, אלא יותר לעבודה מול לקוח, נסיעות לאתרי לקוח וקבלת דרישות/איפיונים. אמליץ גם לאדם אשר רוצה להתקדם לכיוון ניהולי ואין לו בעיה להמתין למעלה מעשור כדי שזה יתבצע. הכיוון אליו פוסעת החברה כבר בצעדי ענק הוא העברת מרבית הפיתוחים לאתרים בסן-חוזה ובפונה. בסופו של דבר כמות המפתחים בארץ תקטן, אך כרגע קיים חוסר. לטענתי, אין צורך ממשי בעובד עם שנתיים ניסיון כדי לטפל באיכות הקוד הקיימת כרגע. גם עובד ללא ניסיון מספיק (וזו אחת הסיבות שבמודעות דרושים בעיתון מבקשים גם מבוגרים לשלוח). רצוי להגיד לאותם מועמדים לפני שהם מבזבזים ימים על פילת/שאר ראיונות מה הם התנאים שייתנו להם. בכל אופן, החברה היא אכן מקום לגדול בו, אך תהליך הגדילה ארוך מתהליך נסיגת קו החוף בחוף השנהב.

colossus

New member
פיתוח והתפתחות

מה שהמוטציה אומר הוא נכון לחלוטין, אך עם מספר סייגים. ראשית כל, העבודה באמדוקס יכולה להיות שונה לחלוטין בין שני אנשים בחברה. לאדם אחד יכול להיות עומס של עבודה שיגרום לעובד בחברת סטארט-אפ לקרוס, ואילו לאחר יהיה זמן לכתוב בפורומים בתפוז :). יש מקומות בחברה בהם ניתן להתפתח יפה ומהר, גם לאנשים שרוצים להיכנס לצד הטכני של התחום. זה יהיה שקר אם אומר שאמדוקס עומדת בחוד החנית כאשר מדובר בחדשנות בפיתוח, אך אני יכול לומר בלב שלם שיש ניסיונות מצד אינדיבידואלים בחטיבת הפיתוח (מה שנקרא בעבר R&D ועבר שינויי שמות יותר מאשר מייקל ג'קסון ושר עברו ניתוחים פלסטיים) לשפר את איכות הפיתוח וכן את סביבת העבודה. להיכנס לאמדוקס למי שאין ניסיון, זה בד"כ מה שעוזר לפתח את הקריירה ולצאת ממעגל הקסמים של - אין ניסיון -> אין עבודה -> אין ניסיון. בקיצור נמרץ, אם אתם רוצים לתרום לי 5000 ש"ח ויש לכם אפילו מעט ניסיון ב JAVA (שאפשר לפרש אותו כשנתיים בקו"ח), אני אשמח להיות "חבר" שלכם.

מוטציה1

New member
צודק 100%

אכן אין צורך לעשות הכללות, ולכן אציין שדבריי מתייחסים רק ל 90% מהחברה.
אגב, עדיף לכם להיות חברים שלי, שכן אני אשלם לכם 1000 ש"ח אם תתקבלו לעבוד דרכי (1000 ש"ח ברוטו כמובן).

CoolerMaster

New member
מקום העבודה ש-זיו25 מדבר עליו הוא

אמדוקס? ואם כן, האם תהליך הקבלה כרוך בכל מיני מכונים וכדומה?

למעלה