הצעת עבודה - אצלנו המוגבלות היא לא חסרון

maryuma78

New member
אנשים טובים - תתעוררו!!!!

אם אתם חושבים שפירמידה זה בנאדם שיושב למעלה וככל שהוא למעלה הוא מרוויח על חשבונם של אלו שמתחתיו, אז למה למקום העבודה שלכם אתם לא קוראים פירמידה??????? הבעלים של החברה ממנף את ההון שהשקיע ואת זמנם של העובדים כדי להגדיל את ההון שלו.... ב AGEL מי ש"יושב למעלה" לא בהכרח מרוויח יותר ממי שנמצא מתחתיו וזה בזכות המבנה המיוחד של הרשת. אני מבינה את הסקפטיות של כולכם ומאיפה היא מגיעה - כי תמיד כל חברה חדשה שנכנסה לכאן באה באיחור. אבל האנשים ב AGEL האמינו בישראלים ובכלל המנהלים שלה אוהבים ישראלים, למה? כי לנו יש משהו שאין לאף אחד בעולם - זה את הנחישות להצליח בכל מחיר!!!! והישראלים הוכיחו להם את זה. אני מאוד מצטערת אם מישהו כאן מרגיש פגוע וששוב מנסים להרוויח על גבו ועובדים עליו ורק רוצים את הכסף שלו... לא התכוונתי לעורר כאן כזו מהומה. יכול להיות שגם הכותרת של ההודעה הראשונה שלי היתה לא טובה כי לא מדובר בהצעת עבודה אלא בהזדמנות חד פעמית ליצור עושר עם המון אהבה. שיהיה לכולנו שבת שלום וחיים מלאי כל טוב. לא משנה מה תעשו, העיקר שתעשו זאת באהבה.

maryuma78

New member
הו יקירה

דווקא פנו אליי הרבה לאימייל שמעוניינים לשמוע....אבל זה בסדר. יש מקום רק למי שרוצה.

moran f

New member
הו, קושקוש

אם היו כל כך הרבה פניות, למה את נשמעת כל כך נואשת בקריאתך לאנשים להתעורר?

maryuma78

New member
חבל שאת חושבת ככה...

אני ממש לא נואשת. רציתי לעשות משהו טוב אבל כנראה לאנשים קשה לקבל את זה. את יודעת מה מניע אותנו בחיים (אותי כבר לא) ? מנגנוני החבלה שלנו... קשה לי, אני לא יכול, אני לא מסוגל... חבל לי שאת שמה לעצמך ולאחרים רגל... הכל פה זה עיניין של לבחור לשנות. ולאנשים קשה לצאת מאזור הנינוחות שלהם ולנסות משהו חדש בחיים. בכל מקרה , אני דווקא חושבת שאת סקרנית או פשוט משועממת.... כי אחרת לא היית מתאמצת לחפש עלינו באינטרנט :) במקרה נכנסת לאתר של כלי העבודה שלנו ואין שם ממש על ההזדמנות העיסקית. וכפי שהסברתי קודם יש 3 דרכים לבחור באיזה נישה של AGEL להצטרף... ובקריאה באינטרנט לא ממש יכולים להבין את ההזדמנות ואת המודל העיסקי.

moran f

New member
וזה למה?

בלי המחזיר בתשובה הצמוד אתם לא מצליחים לשכנע אנשים? חבל כל כך שססמאום כמו "מנגנוני החבלה שלנו", "קשה לצאת מאיזור הנינוחות" ו"את שמה לעצמך ולאחרים רגל" לא עובדים. גם כשמחליטים לצאת מ"איזור הנינוחות" ולנסות דברים חדשים צריך לעשות את זה בחכמה ולא להתפתות לפירמידות למיניהן.

kondor1706

New member
maryuma78, motty

קודם כל, עם כל הכבוד, לשם מה לבוא למצגת? את אותן הטענות ואת המצגת עצמה אפשר להציג פה:) אך כמובן שלא תציגו, אלא אך ורק תדרשו ותשכנעו להגיע למצגת הכ"כ מסתורית:) (מה שכבר מרמז על כך שבמצגת עצמה תפעילו את כל כושר השכנוע והלחץ.. ולכן אנשים נרתעים:) ד"א המתימטיקה של מורן דווקא נכונה, לא משנה איך תנסו להציג את זה אחרת, המודל עובד ככה, אחד נכנס לחברה, אם הוא רוכש לעצמו את המוצרים לשימושו הבלעדי, ניחא, אבל הוא רוצה להרוויח, לא? אז מה עליו לעשות? למכור את המוצר לאחרים (וזה ממש ממש ממש לא נקרא לשווק
זה מכירות וזה לא שיווק). אותו אחד הנ"ל, לא רק רוצה להרוויח ממכירת המוצרים, אלא גם להכניס סוכנים נוספים (ע"מ להרוויח אחוזים מהמכירות שהם עצמם ביצעו). וכך הלאה וכך הלאה.. זה המודל לא? ובכן המודל הזה נקרא מודל השר"ש, וזה גם פירמידה (לא משנה כמה תנסו להכחיש ולצחצח במילים יפות)..

maryuma78

New member
Kondor78

אני באמת לא מבינה באיזה מצגת היית נוכח אם בכלל וצר לי שיצאת בהרגשה כזו... במצגות שלי אין כל ניסיון שכנוע ולחץ - הרי זה מיותר כי כמו שציינתי יש מקום רק לאנשים שבאמת רוצים. במצגת מספרים רק על ההזדמנות ולמי שזה לא מתאים אז לא, זה בסדר גמור. כדי שחברה תמשיך להתקיים ותוכל לתגמל מפיצים(50-50) מישהו צריך לקנות את המוצרים ואין לי ספק שהמוצר הוא פריצת דרך - יש סיפורים מצמררים מהתרגשות על מה שהמוצרים עשו לאנשים ודוגמא לזה זה מישהי שהחלימה מסרטן שחזר אליה בפעם השניה בלי טיפולים או ניתוח אלא רק באמצעות מוצרים טבעיים עם מרכיבים מצויינים אבל ב AGEL הטכנולוגיה של המוצרים היא מהפכנית וזה מסוג המוצרים שתמיד אתה אומר איך לא חשבו על זה קודם ? (כמו טיטולים חד פעמיים או MP3 וכו') אבל אני לא צריכה למכור את המוצר ישירות לצרכן הסופי , לא מזה בא הכסף... יש אנשים שיכנסו בגלל המוצרים ויש כאלו שהמודל העיסקי משך אותם ורוב האנשים נכנסו בגלל שניהם. במפגש אנחנו מדברים בדיוק 5 דקות על המוצרים כדי שאנשים יבינו את הפוטנציאל העסקי שלו ואיזה מהפכה בעולם תוספי המזון זה הולך להביא. אם היינו צריכים למכור את המוצרים אז רוב המצגת היתה על המוצרים ומתי זה יהיה - רק עוד 10-15 שנה .... הזמו עכשיו הוא לרשת, שתהיה רשת מספיק חזקה שעליה יבנה בסיס הצרכנים. אתה לא מזדהה עם מה שאני חושבת על מקום העבודה של רובנו שהוא גם בנוי בתפיסה של פירמידה?

M o t t i

New member
אני לא "מצחצח" במילים יפות

כי זה באמת לא "פירמידה", השם נדבק לשר"ש באי-צדק. כדי לחזק את טענתי, אני מוסיף כאן לינק לדף אינטרנט על שיווק רשתי שהוא מקור אמין, כדאי לכם למקד את תשומת לבכם לתחת כותרת "אז למה קיימת תפיסה שלילית בנושא?". http://www.alljobs.co.il/ArticlePage.aspx?LinkWord=MLM

הפרומנד

New member
שדרי תמיד הצלחה! זה מה שלימדו אותך, את כנראה

תלמידה טובה מאוד אין סיכוי, אני לא אפנה אליך.

kondor1706

New member
תגובה

"ההזדמנות" שלך, היא ממש לא ההזדמנות היחידה הקיימת כיום וכמובן לא המצאה חדשה:) ישנם המון דברים כאלו וניתקלתי בדברים כאלו המון פעמים, אחותי עסקה בשיווק מוצרים דומים, וגם כמה מקרובי משפחתי, כך שהנושא ממש לא זר לי:) עם כל הכבוד למילותייך, ההצהרה על כך שזה משהו ראשוני בעולם והפלא ופלא אפילו לא היה בארץ מטעה ביותר, עצה לך בשיווק, הקפידי על אמת הפירסום (אפלו בקורסי השיווק - ולמדתי בכמה קורסים כאלו, מבהירים במפורש על עקרון האמת בפירסום). את משווקת את המודל העסקי - זה לא מכירות? אז מה הדבר? נשמע משונה שאת מצהירה בריש גלי על דבר והיפוכו.. בכל מקרה אני מאחל לך המון הצלחה בתחום השר"ש, אם כי כמובן שהיית צריכה להסביר שישנם רבים אשר התחום הזה גרם להם להפסדים כלשהם ואפילו הפסדים ניכרים. זה שישנם כמה סיפורי הצלחה ממש לא מעיד על כך שהמודל העסקי מוצלח ביותר, וכמובן שאינך מפרסמת את סיפורי הכשלונות (זה לא חלק מהמודל העסקי לספר את הסיפורים האלו). כדי לעסוק בתחום הזה, נידרשת השקעה נפשית מאוד גבוה, להגיע ללקוחות בשעות לא שיגרתיות, לספר על המוצר ולשכנע אותם להצטרף, לגבות את הכספים, כשעל הכל את משלמת מכיסך הפרטי, החברה עצמה מעניקה רק דבר אחד, לפרסם ולמכור את המוצר, ומביאים לך הנחה על קניית המוצרים דרכם (פחות 40-30 אחוזי הנחה), זה משתלם אך ורק אם את מצליחה לבסס קהל לקוחות גדול ומפיצים אשר עובדים תחתייך. את כל זה היית צריכה לספר גם, לא?:)

kondor1706

New member
מקצה שיפורים:

1. השקעה נפשית וכספית מאוד גבוהים. 2. החברה מעניקה רק דבר אחד, את המוצרים עצמם (בהנחה מסויימת של 30-40 אחוז). כשעלייך לפרסם את המוצר, למכור את המוצר ולאסוף עוד מפיצים.

maryuma78

New member
האמת היא ש...

אם היית יודע במה מדובר אז היית רואה בעצמך את האמת בדברי. זו הזדמנות שלא היית כאן בארץ בעבר. אני תמיד מציעה לאנשים לשים בצד את מה שהם חושבים שהם יודעים או ראו ולא לתת לזה להפריע להם להשאר מאחורה. אני לא אצא כאן להגן על עצמי - כי אני את האמת יודעת ואין לי אינטרס לשקר. כי אני באמת מאמינה בליצור עתיד טוב יותר - זו לא קלישאה עבורי ויום אחד שתשמע על זה, כי אני בטוחה שיזמינו אותך, תזכור שיש מישהי שפנתה והציעה לך לשמוע את זה קודם. אם הייתי רוצה למכור מוצר אז ישר הייתי מפנה לאתרים ומספרת על המוצר, אבל לא בזב מדובר. לצערי חברות כמו הרבלייף ניקן סאן ריידר (שדרך אגב עושות מיליארדים וייצרו הרבה מיליונרים חדשים אך לא פה בארץ) עשו שם רע להזדמנות. ה"השקעה הנפשית" קיימת בכל מקום עבודה אני חושבת רק שפה קיימת בחירה אמיתית לעשות את זה בכיף ואם אנשים שאוהבים לא לאורך זמן (לא יותר משנתיים) ואז לצאת ולקצור את הפרות שעמלת עליהם. יש המון מה לספר, בשביל זה הזמנתי אנשים לקבל יותר אינפורמציה, לא? :)

moran f

New member
האמת היא ש...

את ממשיכה להגיד הרבה סיסמאות ריקות ומעט תוכן ממשי.

kondor1706

New member
ומאין לך המסקנה הנחרצת שאיני יודע במה מדובר?

הזמינו אותי, הסבירו לי, ניסו לשכנע אותי, וסירבתי בנימוס
עיצה לי אלייך, במקום להצהיר על ההזדמנויות המוחמצות, למה שלא תספרי כאן בהרחבה על "יכולות המוצר, תכונותיו וכו'...". אף אחד כאן לא מנסה לתקופך אישית, מה שכן, השיטה של השר"ש לא מקובלת על רבים בגלל הנזקים הרבים ששיטה זו גרמה לאנשים. יש המון מה לספר ולהזמין אנשים? אז למה שלא תספרי כאן:) ההשקעה בכתיבה כאן מועטה, והפניה היא לקהל גדול ומגוון יותר
וזיכרי, אמת בפירסום. בהצלחה

האתר של AGEL

כנסו ותשפטו בעצמכם. הבחורה דיברה איתי באימייל ואמרתי לה שתסביר לי מה סוג העבודה והיא לא רצתה להגיד, אמרה שאבוא למצגת ואבין את הכול, אמרתי לה שאם מדובר במכירות איני מעוניינת אך היא הבטיחה לי מילה במילה שלא מדובר במכירות. "לשווק" תוספי מזון זה לא מכירות? http://www.agelisrael.co.il

תרופה d.e.a.f

תרופה שמיעה d.e.a.f חומר מזריקה וריד שמיעה או תרופה כדור d.e.a.f בלע שמיעה זה ניתן רק טיפול ליקוי שמיעה תרופות d.e.a.f שמיעה ניסוים פרמידה ליקוים שמיעה עיסקה תצליח אם אל שמיעה תרצו שעה שבוע 4 פעמיים ביום זה עכשיו כן..לצערי חומר d.e.a.f למי ימציא יקבל שותפות עסק פרמידה 1000000000000000000000000000000000000000000000 ליקוים שמיעה ושומעים ביחד יותר מספרים חרשים יבריאו מכלכלה תמיכה מדענים חרשים מקיצבת ביטוח לאומי ניסוים תרופות שמיעה דרך ידיים מי המציא לשמוע מי עשה את שמע מי עשה הוד מי עשה ניב מי עשה הלן קלר מי עשה מכון קידום שמיעה מי עשה מתורגמנים מי עשה בורלא מי עשה מעבדה שמיעה מי עשה מיחא מי עשה מכשירים שמיעה מי עשה כלי שמיעה מי עשה שתל קלוכיר מי עשה שומעים פירמדיה שומעים הצלחה...תרופות d.e.a.f יחסל את כלכלה עולמי לכן אין ניתן לשמוע תרופות d.e.a.f נשמרת בפיקוח מעבדה דממה באי דממה..נאסר לפרסם תרופה d.e.a.f שמיעה.מדענים חרשים..לטובת כלכלה שומעים נסכם ועדה שומעים עולמי תמיכה שפת סמנים...אין שפת סמנים אין הלן קלר אין שמע אין בקול אין בוראל אין ניב אין מיחא אין מכון קידום שמיעה..אין מנתחים שמיעה.. מוניות שפת סמנים מושקעת לטובת כלכלה עולמי..מי עשה פורומים ווואלה פורום קומנה שקט מי עשה שפת סמנים זמנכם להפגין תמיכה שפת סמנים בכנסת לטובת כלכלה תוסף מזון שומעיה לא נוזיל מזון ויטמנים ידיים טיהור ידיים טבילת ידיים נטילת ידיים קרם ידיים כיפופים ידיים שיפשוף ידיים עיסוי ידיים אלטרינטיבית ידיים הילנק ידיים אין שפת סמנים אין F.M ...אין שפת סמנים מקשה כלכלה תוסף מזון שמיעה שמעתם לא יכלא כפות ידיים חרש תרופה d.e.a.f ישחרר גרעין וריד שמיעה הורדת ידיים יפחית נוזלים מזון משתקים ידיים דרך תרופות d.e.a.f שמיעה זמנכם להפגין בכנסת!

kondor1706

New member
האתר מוכר ולא חדש../images/Emo13.gif וישנם אלפי

אתרים כאלו ברשת
(החל מויאגרה וכלה בתוספי מזון אשר כביכול מועילים לבריאות...

סבבה רק הבאתי את האתר הזה

כי הבחורה טענה באימייל שלא מדובר במכירות, וגם פה טענה שלא מדובר במכירות, ואם זה לא מכירות אז מה זה!!!

למעלה