הצעת עבודה - אצלנו המוגבלות היא לא חסרון

M o t t i

New member
ההבדל בין "פירמידה קלאסית" לבין שר"ש

חברת Agel איננה מוכרת את המודל העסקי נטו ואיננה מוכרת את מוצרים גרידא, היא למעשה משלבת את שניהם, שזה הופך את זה לדבר חוקי, כל מוצרים של Agel נמצאים תחת פיקוח של משרד הבריאות ומפוקח תחת רשות המסים. כשאתה רוצה למכור את המודל העסקי, ללא מוצרים כלשהם או מוצרים שהם אבן שאין לה הופכין, זה כבר פרימידה ולכן זה לא חוקי לעומת זאת, כשאתה רוצה למכור מוצרים כלשהם ללא המודל העסקי הייחודי והחדשני, אנחנו כבר קוראים לזה "עסק מסורתי", לעתים היא מצליחה ולעתים היא לא, רק שצריך להחזיק מעמד שנים על שנים כדי להחזיק את העסק על הרגליים ורוב חברות או עסקים בגדלים שונים נכשלו ונכשלים בכך. אני רק רוצה לומר, חבל מאוד שאנשים כאן נאחזים בדעות קדומות, שלו היו יודעים אילו הזדמנות גדולה ביותר נשקפת בפניהם, ואינם מעיזים לתפוס את ההזדמנות משום שהם ממונעים ע"י דעות קדומות.

moran f

New member
דעות קדומות, חשיבה מפוכחת... סמנטיקה

העובדה שבשר"ש מוכרים גם מוצר היא אכן מה שהופכת את כל העסק לחוקי. זה לא הופך את העסק לפחות בעייתי. פירמידה היא פירמידה גם כשיש מוצר ונמצאים תחת חסות החוק.

M o t t i

New member
מה רע בפרימידה?

(לצורך הדיון, בכל מקרה אני טוען שחברת Agel לא פועלת עפ"י העקרון של פרימידה)

moran f

New member
בוא נשאל את זה ככה

אתה יודע מה זו תרמית פירמידה? (ולצורך הענין - אם התשובה היא "כן", עדיף לפרט במקום שיהיה פינג-פונג הודעות של מילה אחת).

M o t t i

New member
אענה לך על השאלה הרטורית

העברת כספים מיד ליד ללא תשלום מסים וקבלת כספים ללא מכירה של מוצרים כלשהם לא זה ולא זה בחברת Agel.

moran f

New member
מסתבר שזו לא שאלה רטורית

כי לא לכך כיוונתי. איך המודל הכלכלי של הפירמידה עובד? (רמז - זה משהו שמאוד דומה למה שכן קורה בחברת Agel ובשאר חברות השר"ש).

M o t t i

New member
ומה רע במודל הכלכלי של שר"ש?

מה שגרם לשם רע של "פרימידה" - שיטת שלם לחמישה אנשים ושלח לחמישה אנשים נוספים, אין כאן מרכז בקרה ופיקוח, לא תחת פיקוח רשות המסים, ולכן כל זה לא חוקי, כמו כן, חברת הרבלייף הגיעה לארץ בתזמון מאוד גרוע, לאחר שכבר "כבשה" את כל העולם. מה שבאמת נכון, לא משתלם להיות חלק משר"ש אם החברה קיימת כבר הרבה שנים ויש לה מספר בכלל לא קטן בכלל של מפיצים, אבל כשמדובר בחברה חדשה שיצאה כרגע לשוק - צריך לקטוף את ההזדמנות לפני שהיא הופכת להזדמנות שאבד עליה כלח, כמו שנאמר לפניי, תזמון הוא הכל!

moran f

New member
קצת מתמטיקה

בוא נפשט את המודל קצת. הרי בשר"ש אתה יכול לגייס כמה סוכנים שאתה רוצה ומצליח, אבל לצורך התרגיל ניקח פירמידה שבה כל אדם מגייס בדיוק חמישה אנשים מתחתיו. כך בדור הראשון של הפירמידה יש לנו אדם אחד. בדור השני - את חמשת האנשים שהוא גייס. כמה אנשים יהיו בדור החמישי? בדור החמישה עשר? אם כך, עד איזה שלב אתה מחשיב חברה כ"חדשה"?

M o t t i

New member
בגלל שסירבת ועדיין מסרבת לבוא למצגת

טעית במתמטיקה שלך! מודל של Agel הוא חדשני וייחודי ואפילו הרבה יותר משופר ממודלים ישנים של שר"ש. כמו שאמרת, בוא נפסיק לשחק פינג-פונג, נמשיך לשחק כך בלי סוף, עדיף שתשמעי הכל בערב אחד, ותדעי הכל על Agel ובידייך החלטה להצטרף או להמשיך בדרכך, השקעה היא מזערית: נסיעה + שעתיים במצגת וזהו! מעוניינת? פרטים במסרים!

moran f

New member
אתם יכולים לתת תשובה גם כאן

הנסיון הנואש לגרום לי להצטרף לערב מכירות בכח לא יצליח.

M o t t i

New member
לא ניסינו, אנחנו מציעים לכולם

ללא הבחנה בין אנשים, לא מעוניינת, סבבה, שמחתי להכיר אותך

moran f

New member
ותשובה עדיין אין

בעיני חוסר היכולת שלכם לענות על שאלה פשוטה אומר הכל.

moran f

New member
מה ההבדל?

אתם חוזרים ומזכירים את העובדה שהמודל של החברה האהובה עליכם ממש ממש שונה מהמודלים של כל האחרים. מצויין - מהו ההבדל?

M o t t i

New member
נא לשים לב שזו לא שאלה ראשונה שלך!

שאלת ועוד שאלת ועוד שואלת, לא עדיף לשחק פינג-פונג-פינג מאשר לשחק בלשאול שאלות לאורך לכל מספר ימים בפורום? או פשוט עדיף לבוא לערב אחד ולשמוע על הכל הכל? מצטער, לא רוצה לשחק בלענות על השאלות הרבות.

moran f

New member
זו שאלה אחת ויחידה

שאתם מתמחקים (ולא באלגנטיות) מלענות עליה. לא, אני ממש לא מעדיפה לבוא לכנס שכנוע, אני רוצה תשובה לשאלה הבודדת הזו. לא רוצים לענות? אין בעיה. בעיני זה משליך על האמינות שלכם.

M o t t i

New member
פורום זה לא מקום הולם להדגים את תשובה

לשאלה שלך ואם אענה על השאלה "היחידה" הזו, אקבל ממך עוד שאלה...וכן הלאה..אז בוא נשחק.

moran f

New member
בקיצור, עוד התחמקות

מצויין. אני שמחה שאתם נותנים לאנשים הזדמנות לראות כמה אתם אמינים - תשובה מקבלים אך ורק בכנס השכנוע (שמטרתו, כמובן, היא לשכנע אנשים להצטרף, כשכל האמצעים לכך כשרים).

maryuma78

New member
אין לך SAY ?

למה את מפחדת לבוא ל"כנס השכנוע?" , את מפחדת שלא תעמדי בפיתוי??? (אני חייבת להודות ש AGEL מפתה) קשה לך להגיד לא למשהו שלא נראה לך??? אם זה יראה לך פרמידה או מוצר שצריך למכור פשוט תגידי לא. גם לא זו תשובה.... מסקרן אותי לדעת בת כמה את? אפשר?

moran f

New member
LOL

והנה הגענו למשחקי ה"chicken". לא, אני לא מפחדת. אני פשוט לא מעוניינת לבזבז את זמני על משהו מיותר כמו כנס ההחזרה בתשובה של Agel (או של כל אחד אחר). לא, אי אפשר. בואי למצגת שלי ותגלי.

למעלה