הצעת מחקר

zebrafish

New member
הצעת מחקר

(אין פה איזשהוא סמיילי של מישהו שיורה לעצמו בראש?)

deathcaster

New member
ללא ספק אחת ההודעות המוזרות ביותר, אבל

אם את צריכה עזרה, את יודעת איך למצוא אותי, אפשר להגיד ששלי גמורה אגב, דיברתי עם קובי, אפשר מבחינתו להגיש אותה עד סוף אוגוסט, תעבירי הלאה.

zebrafish

New member
גמורה= כבר עם תיקונים של המנחה?

לי, בינתיים, יש כותרות
אני לא יודעת מאיפה להתחיל, זו נראית עבודה די סיוטית. אני צריכה לחלק לי אותה לחלקים.

amitk80

New member
או אופציה נוספת

לתת את החלק של העיבודים הסטטיסטים לסטטיסטיקאים תמורת תשלום במחיר טוב

zebrafish

New member
הסטטיסטיקה מגיעה עם התוצאות

והתוצאות נרשמות בתזה עצמה. עד אז, יש עוד זמן.

amitk80

New member
סבבה

אם תצטרכי עזרה בנושא יש לך את הפרטים איפה למצוא אותי. בהצלחה

deathcaster

New member
עוד אחד ש"רוצה" להגיש סיוע תמים ../images/Emo3.gif

החתימה שלך מסגירה אותך... הסיכוי שתפגוש ניתוח סטטיסטי כלשהו בהצעת מחקר לתזה של תואר שני (בניגוד לעבודת התזה עצמה) הוא בערך כמו הסיכוי להוציא קוץ מהתחת עם כפפה של איגרוף. כסף לא יצא לך מזברה, לפחות לא עכשיו, לפחות לא בגלל זה
התגובה הבאה שלך : "
מה פתאום, לא התכוונתי לעצמי" התגובה של האח הגדול אליי: "גם כאן אתה מתערב ?!" התגובה של ויטלי: "מסר פרטי זועם לאחר שעוד מישהו התלונן" התגובה של מירב: "עוד כמה אייקונים שמחים
" התגובה של הפיה שלא קשורה כלל לשרשור הזה: "בוקר טוב לכולם" (שבאותו הבוקר ללא שום קשר) יהיו עוד 2 הודעות מקלדנים/ות שרוצים/ות "לעזור" הפכתם להיות צפויים !
תחדשו קצת !

deathcaster

New member
מממממממ......

צפוי זה לא בהכרח רע, שוב פעם נפגעת שלא לצורך. בא לך לכתוב, כתבי מה שאת רוצה... מה עשיתי מכם ? שום דבר רע, רק את כנראה זו שמוצאת רע בכל דבר, הדברים אינם ככה.. אבל עובדה.. זה לא היה צפוי... ועכשיו יותר מעניין

stkachov

New member
היום

ויטלי שמח... ויטלי עבר את שני המבחנים הכי קשים של הסמסטר הזה !!! אחד על הקשקש, ואחד אפילו עם ציון די טוב.... ה-ל-ל-ו-י-ה
אז היום אני חוגג(בעצם אני חוגג כבר מלפני כמה ימים, אבל לא נהיה קטנוניים). אז תעשו מה שבא לכם. אני אחזור לרדות בכם אחרי שההתלהבות תשכח מעט.

למעלה