הצעת מחיר שקיבלתי

shahar40

New member
הצעת מחיר שקיבלתי

שלום, אני מבצעת שיפוץ קטן בדירה (דירת 5 חדרים + מרפסת), להלן הצעת מחיר שקיבלתי: שבירת חצי קיר - 1000 צביעת קירות ותקרה - 6200 צביעת משקופים - 1600 הדבקת קרמיקה 56 מ"ר (כניסה, מטבח, סלון, הול ומרפסת) - 6160 (110 ש"ח למ"ר, לא כולל חומרים) פירוק פנלים ותיקונים - 1000 החלפת קירמיקה באמבטיה - 5000 החלפת אינסטלציה באמבטיה - 5000 (1000 ש"ח לכל נקודת מים) שבירת קיר שרותי אורחים- 1500 הקבלן נראה אמין וקיבלנו עליו המלצות חמות. לדעתי זה קצת יקר. מה דעתכם? תודה

fireman

New member
מה הגודל של כל הדירה?

חסרות מידות של הקירות שצריך להרוס.....להרוס קיר של מטר לא עולה כמו להרוס קיר של 6 מטר. האם בכל המקומות שלא צויין שהמחיר אינו כולל את החומר אז החומר כלול במחיר? מי בוחר את החומר?

יקר מאוד

גם אני שיפצתי דירת 5 חדרים ממש לאחרונה ושילמתי לעבודה מאוד דומה לשלך סכומים נמוכים יותר. תנסי להתמקח על המחיר.

מאגר

New member
המחיר שנתת למעט הריצוף אינם כוללים

כמויות לכן קשה מאוד להתיחס אם יהיו כמויות ניתן יהיה לערוך אומדן פחות או יותר מדוייק.

מנסיון, מחיר זול= קטסטרופה.

הבעיה היא שהאסימון נופל מאוחר מדי! עדיף ללמוד מנסיון של אחרים, כי שיפוץ זה נישואים קתוליים, ואם בוחרים מישהו לא טוב (כמו שקרה לנו בשיפוצנו הראשון) אז הריוח יוצא בהפסד גדול, כי צריך לעשות הכל מחדש, והעצבים והנזק לבריאות, את זה מקבלים בחינם.

shahar40

New member
מידות

קיר שמיועד לשבירה באורך 2 מטר (שוברים את החצי העליון) גודל אמבטיה - בערך 2 מ' על 2 מ' שטח כולל של הדירה 110 מ'ר תודה

eaglemoti

New member
לא רק אמינות אלא גם מחיר הוגן

היי... אם העבודה נמצאת באזור גוש דן והשרון אשמח לתת לך הצעת מחיר הוגנת... אני דור שני לעבודות בניין...מוטי

למעלה