הצעת חוק

OdedIsNotAfraid

New member
הצעת חוק

בכל מקום שמוכר סיגריות יהיה חייב המוכר להחזיק שלושה סוגים לפחות של תחליפי עישון ללא ניקוטין שעשויים מרכיבים צמחיים אורגניים שאינם ממכרים עד כמה שאפשר וגם ידועים כבעלי נזק לא גדול מעישון של סיגריה רגילה, אם בעל המקום מוכר סיגריות גם בבודדות, הוא גם ימכור כאלו בודדות ללא ניקוטין.

grinberg

New member
מעניין על מה אתה מדבר

אף פעם לא שמעתי על סיגריות כאלו או על שיטה להשתמש בסגריות כאלו בשביל להיגמל. אז השאל שלי היא האם קיימות בכלל סיגריות כאלו? והאם הן עוזרות להיגמל?

OdedIsNotAfraid

New member
כן

זה לא פרסומת אבל אני מכיר סיגריות כאלו שמוכרים בבית מרקחת פה באירופה קוראים לזה NTB, זאת דוגמא אחת, אגב אני לא מת עליהם מה שאני אישית עשיתי זה עירבבתי את החומר שיש בהם שהוא מצמחים וללא ניקוטין הם עלי המפ, וזה יצא יותר טעים עם אפקט מרגיע, זה החליף את הסיגריות וזכורה לי גמילה ממש קלה, במקום שבועיים שבדרך כלל מאוד קשים לי כשאני נגמל מניקוטין זה היה יחסית די קל, היום בבית אני מחזיק עלי המפ וגם דמיאנה וביחד אני מגלגל את זה לסיגריה שהיא תחליף, זה טעים לכמה סיגריות בלבד, לעשן מזה 20 ביום או יותר זה עושה טעם לא משהו בכלל אבל עם ה NTB הלך לי טוב ויש כל מיני עירבובים מעניינים וחומרי עישון ללא ניקוטין שכוללים צמחים שונים וגם בעלי אפקט הרגעה שעוזרים להעביר את הימים הראשונים בקלות, אם היום אני יוצא למסיבה או נופל לאיזה סיגריה אז כשאני חוזר הביתה יש לי בצד אפשרות לגלגל תחליף ואחרי כמה ימים שאני מעשן ממנו סיגריה פה סיגריה שם התולעת של הניקוטין עוזבת אותי, אני ממליץ על התחליפי עישון בתור הקלה על תסמיני הגמילה הראשונים ב10 - 20 ימים הראשונים של הגמילה ורצוי שאלו יבואו כתחליפים עם צמחים שמרגיעים כמו המפ דמיאנה או ולריאן, מה שתמאים ונשרף טוב וכמובן להתשמש בפילטר! ולאחר מכן להיות עם כוח רצון ולהשתמש בפילוסופיה ובפסיכולוגיה כמו של אלן קארן בשביל לנצח את זה, אני אכן מאשר שמדובר בפסיכולוגיה פילוסופיה מצויינת, מבלי לקרוא את הספר רק ממה ששמעתי שאנשים שקראו מספרים, זאת גישה מאוד טובה, יש עוד גישות, אם רוצים יש במציאות שלנו את הפיתרונות, אך רק אנחנו יכולים ליישם.

grinberg

New member
לא יודע למה

אבל ההודעה שלך (צורת הכתיבה והתיאורים) מאוד מגרים לעשן

טעות חמורה בגישה- לא צריך תחליפים לדבר הזה

כל מה שהתחליפים עושים, זה מקבעים את התפיסה השקרית שבלי סיגריות יחסר לנו משהו מצבכם רק יוטב אם תפסיקו ותבינו שברחתם מכלא מעצם כך !!!

OdedIsNotAfraid

New member
את צודקת

אפשר להפסיק בלי תחליפים ואפשר גם לשכנע את עצמך כל מיני דברים שיעזרו אבל אי אפשר להגיד אלן קארן זאת הדרך היחידה בשביל כולם ורק הגישה הזאת, אני אישית מאמין בגישה אחרת הנה קל לי להיגמל הנה אני נקי הנה אני נושם טוב אופס נפלתי אין בעיה לקום בחזרה על הרגליים

OdedIsNotAfraid

New member
ושוב את צודקת

בדיוק בימים האחרונים עישנתי הרבה סיגריות, ועכשיו החלטתי להפסיק וההחלטה חזקה ואני לא רוצה בכלל לעשן ואני אפילו לא משתמש בתחליפים ועברו כבר 24 שעות ואין לי כמעט חשק לסיגריה אפילו.

לא משנה באיזה דרך תפסיק, כל עוד לא תשנה

את דרך החשיבה שלך על סיגריות תשאר בכלא... וזוהי גדולתו של אלן קאר, למרות שהוא לא היחיד, שיטתו בנויה כדי לעזור למעשנים לחולל את השינוי הכי חשוב. חשוב לזכור שהמטרה היא לא להתאמן בלהפסיק אלא להיפטר מהצרה הזאת אחת ולתמיד ויחד עם זאת, יש אנשים שמגיעים לתובנה מעצמם, הם נדירים אמנם

OdedIsNotAfraid

New member
../images/Emo45.gif

ואפשר אכן להגיע לתובנה בעצמך, בכל אופן אני חושב שהתחליפים כן חשובים, מאחר שיש אנשים שמאוד קשה להם לעבור את הקריזים ואם זה נהיה יותר קל אז למה לא? הרבה מאוד אנשים אחרי חודש שלא מעשנים ונושמים שוב אחרי ששנים הם שכחו בכלל מה זה לנשום. אני חושב שהתחליפים זה דבר מאוד חשוב שצריך לעורר מודעות אליו, ביחוד תחליפים שכלל לא ממכרים ומאוד קל להפסיק איתם. כשאני מפסיק לעשן והתולעת באה ואומרת לי ומנסה לשכנע אותי לעשן עוד סיגריה אני יודע היטב שכל סיגריה רק תעשה את החיים קשים ותאריך את הסבל ואת הקושי שבגמילה ולא יהיה בה כל תכלית לכן אני משכנע את עצמי ושולל את דבריה של התולעת.

למעלה