כן
זה לא פרסומת אבל אני מכיר סיגריות כאלו שמוכרים בבית מרקחת פה באירופה קוראים לזה NTB, זאת דוגמא אחת, אגב אני לא מת עליהם מה שאני אישית עשיתי זה עירבבתי את החומר שיש בהם שהוא מצמחים וללא ניקוטין הם עלי המפ, וזה יצא יותר טעים עם אפקט מרגיע, זה החליף את הסיגריות וזכורה לי גמילה ממש קלה, במקום שבועיים שבדרך כלל מאוד קשים לי כשאני נגמל מניקוטין זה היה יחסית די קל, היום בבית אני מחזיק עלי המפ וגם דמיאנה וביחד אני מגלגל את זה לסיגריה שהיא תחליף, זה טעים לכמה סיגריות בלבד, לעשן מזה 20 ביום או יותר זה עושה טעם לא משהו בכלל אבל עם ה NTB הלך לי טוב ויש כל מיני עירבובים מעניינים וחומרי עישון ללא ניקוטין שכוללים צמחים שונים וגם בעלי אפקט הרגעה שעוזרים להעביר את הימים הראשונים בקלות, אם היום אני יוצא למסיבה או נופל לאיזה סיגריה אז כשאני חוזר הביתה יש לי בצד אפשרות לגלגל תחליף ואחרי כמה ימים שאני מעשן ממנו סיגריה פה סיגריה שם התולעת של הניקוטין עוזבת אותי, אני ממליץ על התחליפי עישון בתור הקלה על תסמיני הגמילה הראשונים ב10 - 20 ימים הראשונים של הגמילה ורצוי שאלו יבואו כתחליפים עם צמחים שמרגיעים כמו המפ דמיאנה או ולריאן, מה שתמאים ונשרף טוב וכמובן להתשמש בפילטר! ולאחר מכן להיות עם כוח רצון ולהשתמש בפילוסופיה ובפסיכולוגיה כמו של אלן קארן בשביל לנצח את זה, אני אכן מאשר שמדובר בפסיכולוגיה פילוסופיה מצויינת, מבלי לקרוא את הספר רק ממה ששמעתי שאנשים שקראו מספרים, זאת גישה מאוד טובה, יש עוד גישות, אם רוצים יש במציאות שלנו את הפיתרונות, אך רק אנחנו יכולים ליישם.