הצעת המחיר למחשב

Apoca Lypse

New member
אבל יש אנשים כמו אישתך שמה לעשות...

לא יכולים להתווכח עם איזה מנכ"ל שכונתי כזה בפוזה של בעיה שלך

idanliraz

New member
נכון,ולכן החברות הגדולות מרשות לעצמן

כי מקסימום הם יפסידו לקוח אחד,יבואו עוד מספיק שזה חנות אישית יותר השירות הוא בהתאם ללא ספק

elerock

New member
Q=QUAD=4 ליבות אז תכפול את המהירות ב 4

CORE 2 DUE =2 ליבות תכפול ב 2.

elerock

New member
עוד דבר

אני לא חושב שאתה פריק מחשבים כמוני ש"סוחט" מהמחשב שלו את הכול., חוץ ממשחקים כמו כריסיסט ואסאסיאנסן קרייד רני גם מתמחכה ב OC. 4 גיגה זיכרון אתה לא תנצל בחיים חחח...אני עוד לא הצלחתי לנצל אותם אפילו ב OC הכי גבוה שלי.

idanliraz

New member
בדיוק מה שאמרתי לו,2 זה מספסיק בהחלט

אגב כריסיסט רץ מעולה על 5600,עם GFROCE8600-512MB 2GB RAM ואם אנחנו כבר במשחק(קריסיסט) נתקעתי בשלב שצריך להטיס מטוס ואני לא מסתדר איתו יש מצב שאתה שולח לי את ה-SAVED GAMES שלך כי זה משגע אותי תודה

idanliraz

New member
אם יש לך את ה-SAVED GAMES אני ישמח

למה נתקעתי שם עם השלב הזה וזה בעיה אני צריך את המפה שבאה אחרי: default_90_Ascension_05m_11s.CRYSISJMSF תוכל למצוא אותה בתיקייה: C:\Documents and Settings\LIOR\My Documents\My Games\Crysis\SaveGames או את המפה הבאה אחרי ASCENSION בכלל גם טוב תודה

elerock

New member
הייתי שולח לך אבל סיימתי את המחשק מזמן

מחקתי אותו מאז :X

Ahoya

New member
מרמים אותך חושרמוטה

השמן הזה שעובד עם יבגני בהצעה הראשונה וואלה אני רואה אותו דוחף שיפוד לתחת השמן שלו הבנזונה הממזר הזה כמה שומן ככה תחמן ימח שמו דפק לי את המחשב הראשונה כוסאחותו אל תקנה ב-GC

xvxxvx

New member
כמה התגעגתי לניק הזה

elerock

New member
דעה שלי

בעקרון לא מומךץ לקנות מחשב בדילים כאלה,עדיף חבר כמוני
שיתן לך הצעה. בשרשור הקודם הבאתי את ההצעה שלי ואני חוזר ואומר שאחרי ה 23 ביוני תיהיה ירידה חדה במחירי הכ.מסך של NVIDIA(אם אתה רוצה NVIDIA). כמו שאמרתי בשרשור הקודם עדיף AMD. אם יש לך שאלות תפנה אלי בפרטי כי אני לא זמין ב מסן הרבה. לילה טוב ושבת שלום.

elerock

New member
הסבר ../images/Emo13.gif

ה9800 הוא כ.מסך האחרון בסידרה של ה**** GTX280 מבוסס על תכנולוגיה שונה לגמרי. ולא לבינתיים אין יותר טוב מה 9800X2 אבל ביום שלישי יהיה.

למעלה