הצעת המחיר למחשב

BoRiSGz

New member
הצעת המחיר למחשב

לפי דעתי מרמים אותי במחיר, אבל תנו בזה מבט בבקשה. וזה לא המחשב שאני רוצה לגמרי כי המוכר שם לי 800 MHZ בזיכרון במקום 1066 כמו שביקשתי, וגם הלוח אם נראה לי מעפן. בזיכרון יש 4GB פשוט הוא רשם בכמות 2 במקום לרשום 2x2GB. http://img95.imageshack.us/img95/3584/pc1nk9.jpg אגב דולב על ההצעה הזו אתה יכול להסתכל... בניתי גם משהו באתר של KSP לפי ההצעות שנתנו לי עם הAMD וגם משהו בסיגנון מה שהציעו לי בחנות, תזרקו מבט ותגיבו גם לזה בבקשה. http://img95.imageshack.us/img95/6742/pc2zv3.jpg אמ... תגיבו בבקשה
תציעו הצעות לשיפור אם יש.

EizoTop

New member
בוריס אמרתי לך

כל מה שאתה משיג, אני מביא לך בפחות + אחריות + משלוח עד לבית

אז דולב כפרה במקום לדבר כ"כ הרבה

תשב עם בוריס תרכיבו מחשב שמוצא חן בעיני בוריס ודולב .. איך אתה אומר ... תשיג לו בפחות כסף + משלוח + ------- יאאלה לעבודה כפרות

idanliraz

New member
דבר ראשון וקריטי ביותר

אם לקחת כרטיס מסך כזה "דפוק"(אני מזיל ריר רק מלראות את השם,חחחחח ספק הכח שלך אמור להיות 500W ומעלה לפי מיטב ידיעתי ואל תיקח סיכון בנושא הזה ותקנה 500 אתה מוזמן לשאול סתם ככה בטלפון את IVORY כדי להיות בטוח או אולי דניאל יודע גם מעל GEFORCE8600 חייבים 500W,אבל לא סגור 100%(90% אבל כן) זכרון לא הייתי קונה מעל 2GB לדעתי לא תנצל את זה וחבל על הכסף,שדרג משהו אחר אני הייתי קונה AMD כמו שאמרתי לך,אבל בחירה שלך אחי-זה בקשר להצעה מ-GENERAL COMPUTERS בקשר להצעה של KSP עכשיו שוב נושא הזכרון,לא הייתי ממליץ סתם לקנות 4GB אלא 2 עכשיו אתה קונה לוח של 1333MHZ,למה לקנות זכרונות של 1066? קנה משהו תואם או שתקנה לוח יותר זול ומתאים בקשר לכונן 1.44 אם אין לך סיבה מאוד מאוד מיוחדת חבל על 40 שקל,קנה בזה דיסקים לצריבה,היום פשוט לא קונים כונן כזה פשוט מיותר אחי עכשיו שוב גם בקשר למחשב הראשון,לא קראיתי נותנים של הלוח,פשוט שים לב שהוא יתאים למעבד,ולזכרונות זה מאוד חשוב דיסק קשיח לקחת טוב שוב ממליץ לך,תתקשר ל-IVORY מחשבים,הם מאוד מקצועיים,ותגיד לו את הצרכים שלך והגבלת המחיר שלך והוא יתן לך מפרט מתאים והצעת מחיר בפקס שלח לי אותה לפה ואני יגיד לך את דעתי ושבת שלום אח שלי

BoRiSGz

New member
אוקי אימצתי

לגבי הזיכרון כרגע 1.5 ממש לא מספיק לי, לכן אני רוצה לקנות הרבה יותר, וזה בערך יוצא לי הבדל לא גדול שממש אני חושב שכדאי להשקיע בו. לגבי הלוח אם, אני לא יודע איזה לוח אמ הוא טוב או לא, אני פשוט רוצה לקנות אחד שיהיה לו תמיכה גם בDDR3, מה שיש בלוח הזה ושתי כניסות לכרטיסי מסך, ושהוא יתאים למעבד שיש לו גם 1333. לגבי הספק כוח אני באמת אחליף, אמרתי למוכר שאני רוצה 700 אבל הוא אמר ש450 יספיק לי :-| לגבי הכונן 1.44 זה סתם כלול שם, אני באמת לא מתכוון להשקיע בזה 40 שח, הוא מיותר לחלוטין במחשב. XD אני אתקשר לIVORY ביום ראשון אבל אני לא קונה אצלם מחשב (אבא שלי ואני קיבלנו ביקורת נורא חריפה על החנות באשדוד ועל השירות הנורא לא מקצועי שלהם) ואני גם אתקר לKSP ואברר אצל שניהם.

idanliraz

New member
תראה יכול להיות שבאשדוד יש חברה לא מקצועיים

בחברת IVORY,פשוט תתקשר למספר של חיפה,ותגיד שאתה בקרית מוצקין לדוגמא ונציג מסניף הקריות יחזור אלייך,הם מקצועיים בטוח,מסניון של כמה שנים מולם מה אתה מפעיל במחשב ש-2GB זכרון לא מספיק? אשמח אם תוכל לפרט לי כמו כן תמיד תשאל אם אתה מוריד את כונן ה-1.44 האם אתה מקבל הנחה

WTF DDR3????

האנסין בשאלון E דיבר על DDR אם אני לא טועה.... או שזה בעצם היה במתכונת, אני לא זוכר הכי עשיתי את שניהם באותה כיתה.... מישהו יכול להגיד לי אם אני צודק?

EizoTop

New member
כמה דברים בוריס.

אני מצאתי הצעה משופרת ב- 4,700 אצל אחי יש כמה באגים בהצעה שלך דבר ראשון - ספק הכוח שלך חלש הוא לא יתאים לך אתה חייב לפחות 500 אבל חברה טובה (Enermax /Coolermaster) אם אתה מתכוון לשים מערכת הפעלה XP אתה לא יכול לשים יותר מ-3 GB זיכרון, מערכת ההפעלה לא תזהה את הGB הנותר אתה תקבל את זה עד לבית + אחריות ותקבל זיכרון קינגסטון במקום קרוסהייר (לא מומלץ קרוסהייר...)

BoRiSGz

New member
אמממ...

אתה בטוח לגבי הקטע עם ה3 GB? כי אני מתלבט גם ככה אם להתקין ויסטה (פרוץ) על המחשב החדש (כדי שיהיה לי DX 10 למשחקים החדשים) לגבי הספק כוח אני כבר הבנתי שזה לא מספיק, אז ברור שאני לא אקנה פחות. ודבר איתי אני אראה את ההצעה, ואני כבר משכנע את אבא שלי גם ככה לנסות דברים חדשים.

EizoTop

New member
לגבי ה-3GB אני בטוח

ויסטה (64 BIT) תומך ביותר... אני פה...ויש לך את המספר של אחי תתדבר איתו :)

BoRiSGz

New member
אגב שאלה לגבי המעבד

מה באמת יותר טוב QUAD CORE או DUO? כי אני רואה שלמשל במעבד Core 2 Duo E8400 Box, מהירות המעבד היא 3000 ובQ6600 היא 2400 בQ9300 היא 2500 ובQ9450 היא 2660. אז אם עכשיו אין משהו שעובד באמת על יותר משני מעבדים, למה לקנות 4 מעבדים אם המקסימום שמשתמשים זה רק שתי ליבות ובE8400 מקבלים משתי הליבות 6000 ביחד ומהQ מקבלים משהו בסביבות 5000?

Apoca Lypse

New member
המשחקים הממש חדשים מנצלים הכל :p

אבל זה ממש בקטנה... הרוב לא מנצל... זה גם נחמד עם תוכנות גרפיות מסוימות אבל בעקרון ההבדלים לא ממש גדולים ואני בספק אם אתה צריך... תאמת לא ממש בדקתי אבל אני לא חושב שהמחירים בהפרש גבוהה בהרבה ואולי בעתיד זה ישתלם לך

idanliraz

New member
אכן לא תנצל את היכולת הזו

וזה תשאל כל איש מכירות שלא משקר ויגיד לך את זה לצרכים שלך זה לא שימושי

Apoca Lypse

New member
אין שום קשר... הרי איש מכירות מטרתו למכור

ובכדי למכור עליו לגרום לך לשמוע דברים שאתה רוצה לשמוע אפילו שאינם נכונים.... הרבה פעמים תיפול על מישהו שכן מבין ורק אחרי שהוא יראה שאתה מבין הוא יתחיל לדבר איתך על מה כן רלוונטי לדוגמה בכל הקטע של הרמקולים ושטויות כאלה... כי אני לא זוכר איך זה בדיוק הולך אבל יש איזה משהו שתמיד כתוב על האריזה אבל הוא בכלל לא רלוונטי מכיוון שלא ניתן לנצל כזאת כמות של אותו מאפיין

idanliraz

New member
יש אנשי מכירות שלא רוצים לקבל על הראש

כי לקוח לא מרוצה חוזר עצבני וזה מגיע לבוס וזה לא נעים אבל יש כאלה נבלות זה בטוח

למעלה