הצעות למשחק! ערן כנס!

lidor500

New member
הצעות למשחק! ערן כנס!

1. שתהיה אפשרות לעשות מטוס הפצצה אטומי, שיהיה לו יתרונות על גבי הבליסאטים כגון מהירות וכו'. רצוי שהמטוס יעלה הרבה כסף. 2.אפשרות לשלוח כוח צבאי למדינה מסויימת בעת שתוקפים אותה (הכוח יהיה בבעלותך, אתה תוכל לראות את החדשות מלחמה שלה ולעזור לה במקרה שתוקפים אותה. (ולמקרה שאנשים ישתמשו בזה כדי לרגל אחרי מדינה, אפשר לעשות שזה יהיה רק על מדינות מהברית שלך/ מדינות שנקבעו מראש ע"י הסכמה בין 2 הצדדים)) 3. במקרה שכבשת אדמה (גבעה,עמק וכו' וכו'') יהיה לי אפשרות לשלוח לשם נשקים ולהגן על אותו מקום, ונגיד אם כבשתי גבעה, אז שתהיה אפשרות להקים שם מגדל תצפית או בונקר. הערה: בשביל הצעה 1 ו-2: במקרה שעשינו את מה שכתוב בהצעות אלה, לעשות אפשרות של "כניסה לשטחים שבבעלותך/כוח עזרה למדינות חברות" ויהיה להם תפריטים כמו בתפריט הראשי, התפריט של המדינה שלך.. שתהיה אפשרות לחקור את האדמה שם ולבנות מפעלים, להצניח לשם עוד כוחות, להקים מגדל תצפית, בונקר, לנהל מלחמה עם הכוח שיש שם בלבד וכו'. ואם ההסבר שלי לא היה כל כך טוב, בקיצר לעשות שעל כל אדמה שנכבשת יפתח עוד תפריט ראשי חוץ מהתפריט הראשי של המדינה שלך, ושם תראה את הנתונים של השטח שבבעלותך... מקווה שהבנת כי אני בכלל לא חושב שהסברתי טוב.. אם לא הבנת, תרשום ואני אשתדל להסביר יותר טוב.

drormeir

New member
מפציץ טס במהירות מקסימלית של 1500

קמ"ש טיל סקאד טס במהירות: 3000 קמ"ש טיל בליסטי בין יבשתי טס במהירות: 8000 קמ"ש נראה לי שעלית כאן על המצאה מדהימה: מטוס מהיר מטיל בליסטי

drormeir

New member
טיל החץ טס במהירות 10000 קמ"ש

כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול.

KicK Ass9

New member
לא הבנת מה הוא רצה..

זה מטוס שקשור לטיל.. ואז הם טסים מהר יותר =]

antreprize

New member
לא

זה מטוס שבתוכו יש פצצות אטומיות,והוא מטיל אותם מעל המטרה,כל קשר בין מטוס כזה לטיל הוא מקרי בהחלט

antreprize

New member
זה לא נכון,יש מפציצים מהירים יותר

אז זה הכל תלוי בדגם,חוץ מזה מזה משנה,הוא דיבר על מפציצים אטומיים,ולא על טילים,למרות שבתחל'ס,טילים הרבה יותר טובים

abooya

New member
אוקיי..

1. המשחק אמור להיות מציאותי. אני לא חושב שקיים כזה דבר, וכשכבר ימציאו מנוע שמסוגל להניע מטוס למהירות של פי 10 ממהירות הקול(קיים כזה דבר, אבל זה מטוסי מחקר ואי אפשר ממש לשלוט עליהם ברמה של מטוס הפצצה שצריך דיוק רציני), אז גם הטילים יהיו יותר מהירים. 2. אם אתה שולט על הכח אז זה בעצם כאילו אתה התקפת את אותה מדינה, אז מה הקטע של הסיוע? בקשר לאם אתה חזק או חלש מדי זה כבר מוגזם. זה אומר שמקום ראשון יכול לתקוף מישהו ששווה פי 100 פחות ממנו. 3. הצבא שלך מתפרש על גבולות המדינה. זה אומר שכשכבשת גבעה אז הצבא מתקדם ולא נשאר במקום.

lidor500

New member
תשובות

1. ועוד איך יש כזה דבר.. יש את זה בסרט פרל הרבור אם אני לא טועה... (המלחמה בין יפן וארה"ב) 2. הקטע הוא שנגיד אם יש מדינה חלשה ממני שבשלום איתי (חלשה ממני בכח שעדיין אני יכול לתקוף אותה) אז אני יכול לשלוח לה עזרה צבאית, ואז אני אוכל לתקוף גם מדינות יותר חלשות ממני שתוקפות אותה.. הבנטוס? 3. בגלל זה שתהיה אפשרות להשאיר קצת צבא שישמור על הגבעה. זה יכול להיות רעיון נחמד, שיהיה כמה תפריטים לכל אדמה שתכבוש (לא צריך תפריט ל-200 אדמה הראשונים כי זה האדמה שאתה מקבל עם המדינה שלך... וכל אמדה שמצטברת במשך הזמן היא גם נחשבת מהמדינה שלך.. אבל אם אתה כובש אדמה, שתהיה לך אפשרות לתקוף אנשים משם ואפילו אם תקפת מדינה חלשה ממך, תהיה לך אפשרות אם כבשת אדמה והצבת שם צבא, לתקוף מדינה יותר חלשה רק עם צבא מוגבל..*)

antreprize

New member
אתה לא מבין?

המטוס לא אמור להיות מהיר יותר מהטיל,היתרונות שהוא רשם הם לא מתאימים,תפסיקו לתקן אותו

SuperSpy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהבהרה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1. פצצת גרעינית שמבצעת ביקוע אטום כביכול אינה יכולה להיות על מטוס, הסיכון בלחץ באוויר הוא גדול מדי שאף טייס לא ייקח סיכון להטיס מטוס עם פצצה כל כך רגישה. מה שכן קיים זה פצצות חכמות, לארה"ב יש סוג מיוחד של פצצות שפותחו למלחמות הקשות ביותר ושוגרה אחת כזאת בעירק. הכינוי לפצצה הזאת הוא: "The mother of all bombs". הפצצה החכמה הזאת הינה הפצצה ההרסנית ביותר בעולם בהתאם לחומר שממנה היא עשויה, עכשיו אתם שואלים מה מיוחד בזה? זה לא פצצת חנקן או פצצת מימן (פצצת מימן זה משהו שאם עושים במינון הנכון יכולה להרוג כל אורגניזם חי בטווח של עשרות ומאות קילומטרים) הפצצה החכמה הינה פשוט פצצה שמשקלה הוא 585 טון. פשוט פצצה ששוקלת כמו האמפייר סטייט בלדינג. פשוט הכל זה חומר נפץ וזה עושה חתיכת פיצוץ. מטוס שמטיס ראש נפץ גרעיני לא קיים, הסיכון גדול מידי, אגב בטח שלא היה קיים כזה במלחמת העולם השנייה (פרל הרבור). 2. הגיוני לחלוטין ואפילו מעניין... 3. לדעתי קשה ומסובך מדי לעשייה. אגב למתעניינים אני מהנדס (MA) נשק ומכונות, אני עובד ברפאל בתור ס. ראש מחלקת מחקר ופיתוח נשק, התפקיד הספציפי שלי אינני יכול להרחיב עליו.

i Milky

New member
מעורר הערצה.. ו.. לידור..

1. הרעיון נחמד.. נשמע טוב שיהיה משו בסגנון... (רק משו קצת שונה.. כי ראית ת'תגובות של האחרים פה בקשר לזה) 2. רעיון מצוין וחכם! אני בעד! תוספת - ברגע והמותקף מקבל סיוע.. הוא צריך לאשר האם לקבל אותו או לא.. ע"י כך שהוא רואה מי שלח לו את הסיוע.. ואז אם הוא מאשר נפתח הדבר הזה שאמרת.. 3. מיותר.. נאמר פה מקודם.. הצבא מתפרס כבר על כל שטחי המדינה...

i Milky

New member
ובנוסף ל-3..

מה שאמרת על תפריט ראשי נוסף לאדמה הנכבשת.. עזוב אותך.. זה כמו לנהל מדינה נוספת... מיותר לחלוטין

lidor500

New member
אוקיי אז פצצת אטום אין

אז במקום זאת אפשר לעשות מטוס הפצצה שיקרא: האבא של האמא של כל הפצצות או משהו כזה D: שיעשה בדיוק את מה שאמרת.. בנוגע ל-2- תודה על החיזוק (אם חיזקת) ו-3 אני חושב שערן משכיל מספיק בשביל לעשות זאת. |הקפצה סמויה|

antreprize

New member
מה פתאום?!

אין שום קשר ללחץ אוויר לפצצת אטום.ובטח שטייס יקח את הסיכון הזה,בתקופת המלחמה הקרה היו מאות מפציצים כאלה ולטייסים לא היה אכפת.פצצת מימן זה פצצת היתוך גרעיני והיא הורגת רק בטווח של כמה קילמוטרים,לא יותר מ20 קילומטרים.האפייר סטייט בילדינג שוקל עשרות אלפי טונות ולא קצת פחות מ600 כמו שציינת.הפצצה שהזכרת שוקל 10 טון בלבד ולא השתמשו בה בעיראק.ויש עשרות מטוסים שמטיסים פצצות גרעיניות והסיכון היחיד הוא שהמטוס התרסק ואין לזה שום קשר לפצצה.

gindis

New member
תשובה

אלו רעיונות יפים אבל זה לא אפשרי במשחק הנוכחי. בברכה, ערן

i Milky

New member
דווקא רעיון מס' 2 נשמע טוב ומתאים..

למשחק מנהיגי עולם (זאת דעתי לפחות)

lidor500

New member
למה לא אפשרי..

ורגע אתה רומז שיהיה גינדיס 3? מעניין מה יהיה הסיפור שלו.. הרי מתישהו העולם צריך להתפוצץ מכל כך הרבה פצצות גרעיניות לא? ותפרט בבקשה מדוע אי אפשר לעשות את זה..

SuperSpy

New member
אין לא אפשרי... יש לא רוצה...

קצת אתגר... מה קרה? אז תתאמץ קמצ וזה יילך לך... נווו באמת אם ייצרת כזה משחק מה הבעיה להוסיף קצת?

gindis

New member
תשובה

כמו שאמרתי אלו רעיונות יפים וצריך לראות להיכן המשחק יזרום ומה אפשר להוסיף כדי להפוך אותו ליותר מעניין. אבל הנושאים שיכולים להתווסף למשחק צריכים להיות במסגרת הקיים. בברכה, ערן

למעלה