הצעות למראה שלי....

Wrecker

New member
הצעות למראה שלי....

שלום לכולם!!! אז ככה... אומרים לי שאני נראה כמו ערס..ואני ממש לא! אני מתלבש לרוב או "רגיל"(חולצות שונות וג'ינס כימעט תמיד!) וגם אלגנטי..(שזה חולצת כפתורים ג'קט(מאז שנהיה קר) ומכנסים אלגנטיות כאלה..אבל בסגנון מפוזר קצת לא יותר מידי רציני...מקווה שהבנתם...) ושער קוצים וגידלתי גם זקן קטן כזה...כאילו מה אני צריך לשנות כדי לא להראות ערס????(וששאלתי אחרים אמרו לי שזה בגלל שאני שחום! כאילו מה הקשר???) ד"א לדעתי אני נראה די טוב...פשוט אני חושב על זה שמישהו לא הסתכל עלי בגלל שהוא יחשוב ישר "איזה ערס"... תודה מראש!! ס

Sonata Of Tears

New member
תנסה להראות את האישיות

שלך בבגדים,ולא את האופנה שלך בבגדים חוץ מזה,שיגידו שאתה ערס לי אומרים שאני בכט השטן,זה באמת נכון? >_< חתול פה,חתול שם,אבל חוץ מזה אני נקי!!

כמו שסונטה אמר/ה

באמת לא צריך להיות לך אכפת מה האחרים אומרים עליך... אם אתה מרגיש טוב עם הבגדים שאתה הולך איתם, יראו את זה ואף אחד לא יגיד כלום.

Mr Invisibilety

New member
הממממ....

אם אתה ניראה טוב.. אז אולי תעלה תמונה לפורום.... ואנחנו נגיד לך אישית אם אתה ניראה כמו ערס.... ואולי הם... סתם מקנאים....! חוצמיזה אם אתה שלם עם עצמך.... שים עליהם זין!!! ענק!!! ובכל זאת תעלה לפורום תמונה....
ניר.

ת'כלס... מה אפשר לעשות? ../images/Emo11.gif

שמע, מה שנאמר בשרשור אמנם נשמע מאולץ וקיטשי, אבל! נוח לך עם המראה שלך? אתה נראה טוב לדעתך? זה כל מה שאתה צריך... שים פס על כולם, שיאכלו את האבק שלך... ואתה תביא אותה כל פעם מחדש בהופעה מפוצצת שאתה ~אוהב~, ולא אחת כזו שתרגיש בה לא בנוח. איזה סטיגמות רצות פה גם... בגלל שאתה שחום אתה נראה ערסוואת. בדקת פעם מיהם החברים האלה, לפני שאתה לוקח את זה ללב? אנשים מדברים לפעמים כ"כ הרבה שטויות...

Wrecker

New member
תודה!

אם נראה לי שאני ישאר עם המראה שלי...וכמו שאמרתם שיקפצו כולם.. ותמונה להביא לפורום אני קצת ביישן אז לא נראה לי שיש סיכוי חחחחח אולי אני יחשוב על זה...

Mr Invisibilety

New member
זקן השבט העונה לשם מתן....

אתה אומר שמה שאני אמרתי קיצ'י ומאולץ?! ואללה יופי.... חוק מספר 65 סעיף 3452 ג' בספר חוקי הפורומים מיסיסיפי, אל תייבש את חבריך לפורום... גאד אני גרוע.... בקיצור, אני צריך להטיף לך מוסר, כי מה שעשית לא יפה! אבל התוכחה שלי אלייך רפה <מושפע קשות מהמבחן בתנ"ך שהיה לי היום> אז אני לא אטיף לך מוסר אבל היית ילד רע! פוייה!

ג ו צ יי

New member
יווווו איך אני שונה ממך בלבוש...

אני בכל מתלבש אחרת דווקא לי אומרים שאני ממש לא נראה כמו ערס אני מתלבש רגיל קודם אני מושפעעעעעעעעע מהאופנה של שנות ה-60 שזה הפדלפונים אני חולה על פדלפון, וחוטלות חוטלות לידיים ומגפים מלטיטה סעה עלו לי 650 שקלים אני לא סובל שאומרים לי שאני סטיילסיט לא סובל תמילה הזאת ומה הכי מעצבן עכשיו כול הביצפר מתלבש ככה אז אין מצב שאני יכול להיות מיוחד. ולדעתי אם טוב לך איך שאתה תשאר ככה, אני למשל לא סובל את כול הקסטרו הזה רנואר או TNT מזה נסחפו מה זה הקטלוג הזה מה זה קטלוג פרונו או של בגדים מה מצלמים לי תזין שלו מזווית מלמעלה את מי זה מעניין אבל הייתה שם תמונה של איך קוראים לה לדוגמנית שיוצא לה החוטני מזה אהבתי אז אני שיש כסף אני קונה אצל גוצ'י שאין אני בשנקין זהו. טוב אז אחי אם טוב לך איך שאתה אל תשתנה.

חמוד שלי... אני בעדכם פה ../images/Emo29.gif

אנחנו על אותה סירה גאד! זה נשמע יותר טוב באנגלית... We're on the same boat here! אבל אין מה לעשות - מה שנאמר פה נשמע קיטשי ולעוס... אבל זה נכון! אגב, לא מוצא חן בעיניי כל הקטע של "זקן השבט"... תזכרו שכל כלב ביג'י יומו! בחנוכה נסגור חשבון עם כוווווווווווולכם!

TwelveEyes

New member
מתן? זקן השבט? ../images/Emo6.gif

מצטערת, אבל התפקיד הזה כבר נלקח ע"י חיים

תודה... במקרה הזה - תודה! ../images/Emo6.gif

כאילו, עם כל הכבוד שכרוך בלהיות זקן השבט - אני פאקינג צעיר בשביל להחזיק במשרה! לא שיש משהו רע בלהיות מבוגר, או זקן השבט... זו משרה לא רעה בכלל! המון כבוד, יוקרה, הטבות מס, ו-וולבו על חשבון משלם המסים

DecayCell

New member
עפ"י דרישות התפקיד

הם צריכים להתפגר קודם לקבלת התואר הקולקטיבי.

למעלה