הצעות לטריידים

rapgamer4ever

New member
לא נשמע משהו

לספארס כדאי ללכת על זה רק אם הם מוותרים על אליפות בשנה הבאה. ולא נראה לי שיש להם סיבה לוותר. כי מבחינת כדורסל מאנו יותר טוב מג'יימסון ויאנג יחד וגם רגיל לשיטה ולמנטליות. אני גם לא יודע אם זה טוב לוויזארדס. הם לא אמורים להיות בקטע של בנייה מחדש או משהו? עכשיו למסור בחירת דראפט... וואלה לא יודע.

הוויזארדס לא בקטע של בנייה מחדש

הם הודיעו שיש סיכוי טוב שהם ייתנו את הבחירה ה5 בדראפט בטרייד, ובנוסף יש להם על הראש את החוזה של ארינאס ל5 שנים הבאות, שמגיע ל22 (!!!) מיליון ב2013/14... אני חושב שוושינגטון מאמינים שבסיס של ארינאס-באטלר-ג'ימיסון יכול להיות בסיס של קונטנדרית (אני מאמין שלא), ואם תצרף עוד כמה חתיכות או מחליף אותם קצת, הם אולי באמת מסוגלים...

carmelo

New member
מה מוותרים על אליפות?

ג'יימיסון יופי של גבוה נוסף לשים לצד דאנקן, ובשוטינג גארד מייסון והארדן יחפו על מחסורו של מאנו. הספרס ישתמשו בחוזים המסתיימים שלהם (אוברטו, תומאס, בונר, פינלי, בואן...) ובMLE בשביל להשיג סמול פותח, רכז מחליף וגבוה שיוכל לעלות מהספסל ולשחק גם לצד ג'יימיסון וגם לצד דאנקן. זאת תהיה קונטנדרית, כשבנוסף הם גם מרוויחים את הארדן לעתיד. אפשר במקום יאנג לשים בטרייד את מקגווייר, ככה הוויזארדס יאבדו פחות עומק והספרס ישיגו רול פלייר שיוכל להשתלב היטב כסמול מחליף (יאנג נופל קצת על המשבצת של מייסון-הארדן). הוויזארדס מעוניינים להעביר את הבחירה שלהם בתמורה לחיזוק משמעותי כמו מאנו. השמועה אכן אומרת שהם הציעו את בלאטשה וג'יימס בנוסף לבחירה 5, אבל לדעתי הם יכולים להרשות לעצמם ויתור על ג'יימיסון - אולי באלטשה יפרוץ סופסוף, ובקיץ הייתי מנסה להשיג את ביג בייבי עם הMLE המלא.

אין סיכוי שזאת תיהיה ההצעה

וושינגטון מוותרים פה על המון עבור שחקן עם בעיות של פציעות, יותר ריאלי תיהיה הצעה כזאת: בחירה 5, סטיבנסון ואיתן תומאס כחוזה נגמר.

Orenseg

New member
לא שמועה, הבנתי שהספרס קיבלו הצעה ממשית

וזה טרייד נורא לוויזארדס. שני צעירים מבטיחים וג'יימיסון תמורת שחקן שלא ברור כמה מסוגל לתרום ושבדיוק מסיים חוזה? לא בטוח שג'ינובילי ישאר אחרי קיץ 2010. לא בטוח כמה הוא מתאים לוויזארדס, וגם לא ברור כמה יתרום להם בעונה שנותרה לו. הוויז אפילו לא מצעירים את הקבוצה: ג'ינובילי צעיר מג'יימיסון בסה"כ ב46 ימים, וההחלפה ביניהם כוללת ויתור על שני פרוספקטים צעירים. אם הוויזארדס מעוניינים בטרייד על ג'יימיסון, הם יכולים להשיג עליו הרבה יותר. היה לו ביקוש רציני בפברואר.

למעלה