הצעות לטריידים

Or Amit

New member
הצעות לטריידים

יש לכם טרייד שיכול לעזור לקבוצה שלכם? תציעו אותו כאן.

Or Amit

New member
הצעה שעלתה במוחי

טרייסי מקגריידי ולואיס סקולה לניקס עבור דיוויד לי, ג'ארד ג'פריס ולארי יוז. הניקס, כמובן, רוצים לנקות מקום לקראת 2010. החוזה של ג'פריס נמשך ל-2011. טי-מאק נותן להם אופציה מעניינת לעמדות 2-3, אם הוא יצליח להשאר בריא - רווח נקי של הניקס. אם לא - סוף העונה הבאה הוא מסיים חוזה. סקולה יתן לניקס אופציה טובה ל-4 מהספסל או בחמישיה (תלוי בבריאות של גאלינארי) וגם הוא מסיים חוזה ב-2010. בצד של הרוקטס לי ישתלב טוב בעמדה 4 לצד יאו. למעשה הוא גרסה משודרגת של סקולה. הוא גם יאפשר לרוקטס לשחק איתו כ-5 בהרכב נמוך עם ארטסט ובאטיה בפורוורד או עם לאנדרי במקום אחד מהם. יוז יוכל לעלות לצד ברוקס (כשבאטיה על הספסל) ויעזור לו בריכוז המשחק (כמו שעשה בפילי, וושינגטון וקליבלנד)

carmelo

New member
רעיון מעניין...

קודם כל הרצתי את הטרייד בESPN בלי דייויד לי והוא עובד, כאשר הניקס סופגים כמעט 5 מיליון יותר. אם אני מבין נכון את חוקי הסיין אנד טרייד, אז בהנחה שהרוקטס יסכימו לתת לדייויד לי את חוזה ה10 מיליון שהוא רוצה, סטטוס הBYC שלו בשנה הראשונה לדיל יגרום לכך שהמשכורת שלו תיחשב לחצי משוויה האמיתי, כלומר בדיוק ההפרש של ה5 מיליון, מה שמותיר את הטרייד הזה מאוזן מבחינת משכורות. בשביל הניקס זה נו-בריינר. לי עשוי לקבל הצעה מדטרויט שתשאיר את הניקס עם כאב ראש רציני. להיפטר מג'פריס זה פרס מספיק טוב עבורם בשביל לאזן את אובדנו. טימאק וסקולה לא פוגעים בתוכנית 2010 ויכולים לסייע לשיפור המאזן בעונה הבאה - אובדן בחירת הדראפט ליוטה יכאב פחות. אצל הרוקטס זה בעייתי. הם ישמחו להשיג משהו תמורת טימאק, אבל לשדרג מסקולה אל לי במחיר ספיגת החוזה של ג'פריס? לא בטוח שזה כדאי. מה שכן, עם התוספת של ג'פריס בתור שומר ורסטילי נוסף, הייתי בוחן אופציה לסיין אנד טרייד על ארטסט.

Or Amit

New member
שכחת את יוז

בסופו של דבר יש לרוקטס כרגע את ברוקס ובאטיה בקו האחורי. יש להם את לאורי על תקן פרי מיובש ואת וון וופר. בין כל הדברים האלה מי אמור לעזור לברוקס בהובלת כדור? יוז הוא מגן טוב, אפילו מצוין, יש לו גם יכולת מוזרה כזו שמוצאים אצל בארון דיוויסים שונים של העלאת היכולת בשנת החוזה שלו. לי? אולי אני מעריך אותו יתר על המידה, אבל היו השנה לא מעט דיבורים על זה שמגיע לו להכנס לאול-סטאר. היה לו השנה 16 12 עם חטיפה וב-55% מהשדה. אני לא רואה את הרוקטס מוותרים על ארטסט, בטח לא עד שלאנדרי מסיים את החוזה (2011, אופציית קבוצה ב-2010 אאל"ט) ומקבל מקום בחמישיה. והניקס - לצערי, ממש לצערי - לא ישאירו את לי. הלוואי שאני טועה והוא יהיה בMSG שנה הבאה, אבל אני לא רואה את זה קורה. (אגב, גם את נייט רוב אני לא חושב שנראה יותר במדי הניקס, אבל עליו פחות חבל לי)

carmelo

New member
לא שכחתי..

אתה כבר התייחסת אליו...לא סתם הצעתי שהרוקטס יחפשו סיין אנד טרייד על ארטסט. לאנדרי בחמישיה?...לא רואה את זה, ואיך זה קשור לסיום החוזה שלו? ארטסט מתפקד בתור הסקנד גארד של הרוקטס בהתקפה, לא באטייה. לי פרח בשיטה של ד'אנטוני...כשהוא ישחק בהתקפה שמבוססת על יאו זה ייראה אחרת, אולי לטובה, לא בטוח.

rapgamer4ever

New member
לא מסכים איתך. הניקס חייבים להשאיר את לי

אחרת איזה אינטרס יש ללברון להגיע לשם... לקבוצה עם צוות מסייע לא יותר טוב משל קליבלנד? הפרסום והכסף זה נחמד וחשוב, אבל מה שיותר חשוב מהכל זה קבוצת הכדורסל. ולניקס צריכה להיות קבוצת כדורסל ראויה כדי להביא אותו. להיפטר מכל שחקן נורמלי ולבנות על זה שבוש יגיע ולכן לברון יחתום זה סצנריו נחמד אבל מאוד מאוד אופטימי.

Or Amit

New member
כמו שכתבתי, לצערי אני לא חושב שלי יישאר

קודם כל יש לניקס סגל משלים נחמד מאד - הארינגטון, דוהון, גאלינרי, צ'אנדלר, יוז (אם יישאר) דיוויד לי עשה קפיצת מדרגה רצינית מאד בשנה האחרונה (בחירה 30 בדראפט, חברים) ולמרות שהוא חביב האוהדים בMSG, הוא צפוי להיות יקר מדי עבור הניקס.

rapgamer4ever

New member
הוא רסטריקטד

זה אומר שההישארות שלו קודם כל תלויה ברצון הטוב של הניקס ולא שלו. לפי מיטב הבנתי מנקים שם את הקבוצה מחוזי זבל בדיוק בשביל לבצע מהלכים טובים כמו להחתים מחדש את לי... לא לעשות את זה נראה לי טעות רצינית. הסגל המשלים שציינת הזכיר לי יותר מדי את הבינוניות של זה בקליבלנד, וכשהוספת את יוז בכלל נהיו לי פלאשבקים לא נעימים. לדעתי שווה להשאיר את לי אפילו אם ישלמו לו יותר ממה שהוא שווה (לדעתי הוא קצת אוברייטד), אחרת אני לא מבין מה יש ללברון לחפש בניקס.

Or Amit

New member
רעיון נוסף לטרייד

הפעם בשיטה האהובה עליי - הפוך את הקבוצות 4 קבוצות, 8 שחקנים: דטרויט: נותנים את ריפ, פרינס, אפללו מקבלים: בארון דיוויס, אל ת'ורנטון וסמואל דלמברט + בחירת דראפט של הסיקסרס (17) חמישיה אחרי הטרייד: סטאקי, דיוויס, ת'ורנטון, מקדייס (מקסייל), דלמברט מפרקים את היסודות של הקבוצה שלהם, אבל עם איזשהו עתיד טוב יותר. סטאקי לא הוכיח שהוא יכול להפוך לרכז אמיתי, ולשמור על סטאקי ובארון זה סיוט מיס-מאץ' לכל קבוצה. בנוסף דלמברט יכול לחזור להיות הסנטר המצוין שהוא בלי הצל של בראנד. הפיסטונס יוכלו לנצל את המקום בתיקרה כדי להביא את צ'ארלי וי שיפתח את הרחבה ויחד עם ת'ורנטון ליצור צמד פורוורדים מאד מעניין (כמו לואיס-טורקוגלו, רק עם פחות שכל) בנוסף יהיו בידהם את הבחירות ה-15 וה-17. קליפרס: נותנים את בארון, ת'ורנטון, קמבי וראנדולף מקבלים: טיישון פרינס, אפללו, לו וויליאמס, בן וואלאס + הבחירה של קליבלנד (30) חמישיה אחרי הטרייד: וויליאמס, גורדון, פרינס, גריפין, קיימן נפטרים מהרבה משקל עודף בקו הקדמי ומפנים את המקום לגריפין וקיימן. וואלאס מסיים חוזה ב-2010, ולו וויליאמס יקבל את הבמה להרשים. אפללו יתן גיבוי מהספסל לשתי העמדות (אולי עם מארדי קולינס) ופרינס יהיה חוליה מקשרת מצוינת, ואולי בסביבה חדשה גם יוכל להרשים יותר. קליבלנד: נותנים את בן וואלאס, אנדרסון ורג'או, בובי גיבסון, טרנס קינסי והבחירה ה-30 בדראפט. מקבלים את: ווילי גרין, ראנדולף וקמבי חמישיה אחרי הטרייד: דלונטה, מו, לברון, ראנדולף, איגלאוסקס בקליבלנד זה פשוט מאד - הם לא נותנים כמעט כלום ומקבלים את ראנדולף שיתן להם נקודות בצבע ואת קמבי שיוכל להוריד עומס מאיגלאוסקס. קליבלנד כבר צוטטו כמביעי עניין בזי-בו והקליפרס ישמחו לקחת את החוזה הקצר יותר של וואלאס. קמבי מסיים חוזה ב-2010 (כמו וואלאס, ואיגלאוסקס). ראנדולף שנה אח"כ. אם לברון לא יחתום זה לא משנה לאף אחד מה יהיה שם. פילדלפיה: נותנים את סמואל דלמברט, ווילי גרין לו וויליאמס והבחירה ה-17 בדראפט מקבלים את ריפ המילטון, בובי גיבסון, אנדרסון ורז'או וטרנס קינסי חמישיה אחרי הטרייד: מילר (בהנחה שחותם), ריפ, איגי, בראנד ו-ורג'או(ספייטס) אז עם דלמברט לא הלך, לקליעה מבחוץ הם דאגו, ואולי ריפ יעשה לפילי מה שצ'אנסי עשה לנאגטס. בובי גיבסון יהיה הרכז המחליף במקום וויליאמס שעזב, ויחד עם קארים ראש וקאפונו ישלים קו אחורי מצוין. יאנג יוכל להכנס למעשה במקום כל העמדות למעט רכז (כשאיגי זז ל-2 או בראנד זז ל-5) בהתאם ליריבה ולסיטואציה. ספייטס וג'ייסון סמית' המוכשר שאמור לחזור יגבו את עמדות הפנים.

Or Amit

New member
14 שחקנים

אין לי מושג למה 8. כשהתחלתי את הטרייד אמנם היו בו פחות (הוספתי סוואפ של גיבסון וגרין) אבל בטח לא 8.

rapgamer4ever

New member
וואי וואי וואי

לא נשמע לי ממש טוב מבחינת דטרויט. לבארון ודאלמברט יש חוזים רעים וחוזים ארוכים. הם יקשו על הפיסטונס להיות פעילים בשוק ב-2010, ואני לא חושב שמבחינה מקצועית הם אטרקטיביים יותר מהסגל הנוכחי. ובכלל, הם יהיו דומים מדי לקליפרס שזה אף פעם לא טוב

Or Amit

New member
אבל דטרויט לא נפגעים מבחינת שכר

גם לריפ ופרינס יש חוזים שנמשכים אחרי 2010, זה לא אמור לפגוע בCAP של דטרויט. מה גם שעיקר השחקנים המעניינים ב2010 (בהנחה שדטרויט לא ירדפו אחרי סטיב נאש) הם בעמדות 2-3-4. בארון ודלמברט מכסים את העמדות האחרות.

rapgamer4ever

New member
לא מדויק

.החוזה של פרינס ממשיך שנה נוספת (בדומה לחוזה של דאלמברט), החוזה של ריפ נגמר ב-2010. החוזה של בארון נמשך 3 שנים אחרי קיץ 2010. מה גם שהבעיה הכספית היא לא בהכרח חוקית אלא לפעמים פשוט כלכלית. לא יודע כמה אתה יכול להתלהב לשפוך כסף עם כאלה חוזים וכל-כך מעט יכולת. בארון מחזיק נכון להיום באחד החוזים הגרועים בליגה. ואם אתה מתעקש- יש סיבה נוספת שזה לא יקרה. בארון עבר לקליפרס במיוחד כדי להיות קרוב להוליווד, להכנס לתעשיית הסרטים.

מה פתאום נגמר ב2010!?

ריפ קיבל הארכה בקיץ האחרון והוא בדטרויט עד 2013, בדיוק כמו בארון רק עם 2 מיל' יותר לכל שנה

carmelo

New member
לא כ"כ ריאלי

גם 4 קבוצות ו14 שחקנים, ועוד אחד מהם פרי אייג'נט שיצטרך להסכים לסיין אנד טרייד (ורז'או)? אבל ניחא... דטרויט: יוצר עבורם ליין-אפ מעניין, אבל אני לא חושב שהם יוותרו על שני סמלים כמו פרינס וריפ פלוס אפללו הצעיר, בשביל להביא את החוזים הבעייתיים של דייויס ודלמברט, כשהם גם מתכוונים לבצע מהלכי קאפ ספייס - ייווצר להם פיי רול גדול מדי עבור קבוצה שלא נראית כמו קונטנדרית (קו קדמי של תורנטון-וילנואבה-דלמברט? אכן חסר שכל...) קליפרס: לזרוק גם את דייוויס וגם את זי-בו באותו טרייד ולהרוויח את פרינס פלוס שני גארדים צעירים לספסל? חותמים ובורחים. קליבלנד: הימור כבד מדי, כמו שקו קדמי של זי-בו/ביג זי ייראה...אם הם מביאים את ראנדולף, זה רק תמורת וואלאס ואולי הם גם ינסו לסחוט בחירת סיבוב ראשון עתידית מהקליפרס. קמבי לא יעזור להם מול הווארד יותר מאשר אילגאוסקס... פילדלפיה: זורקים את דלמברט וגרין תמורת ורז'או וריפ במחיר לו וויליאמס והבחירה ה17? מאמין שהם ילכו על זה. מילר-ריפ-איגודאלה זה עדיין לא באק קורט שיוכל להעניש דאבל טים על בראנד, מצד שני; והם בונים על יאנג כשחקן חמישיה. הייתי בוחן אופציות אחרות.

Or Amit

New member
עוד מיני-טרייד שקשור לניקס

אדי קארי לדאלאס עבור החוזה הנגמר של ג'רי סטאקהאוס (אולי צריך גם להוסיף את דוואן ג'ורג') אם קיובן אמר שהם מחפשים להוסיף התקפה לקבוצה קארי יכול לעזור בזה. לפחות בהתקפה קרוב לסל. כסף זה לא דבר שחסר לקיובן, ודאלאס - במיוחד אם הם משאירים את קיד - חנוקים גם אחרי 2010. קארי עוד צעיר יחסית (27 סה"כ) וגם אם הוא יחליט בסופו של דבר לפרוש זה יחזיר לפחות חלק מהכסף לדאלאס דרך הביטוח.

carmelo

New member
המאבס לא בדיוק חנוקים אחרי 2010

נוביצקי מחזיק באופציית שחרור מהחוזה, יש דיבורים על כך שהוא יסכים לקצץ במשכורת בשביל שהקבוצה תתחזק. יש אופציית קבוצה על החוזים של הווארד ודאמפייר - אם האחרון לא יקבל יותר מ30 דקות למשחק שנה הבאה. המאבס לא יוותרו על נכס כמו החוזה הבלתי מובטח של סטאקהאוס תמורת קארי. אולי בטרייד משולש, כשהניקס סופגים את המשכורת הנמוכה יותר של קארול.

carmelo

New member
וושינגטון רוצה את ג'ינובילי?

קראתי את השמועה הזאת עכשיו...הספרס בתגובה הביעו מחויבות מוחלטת למאנו; ובכל זאת, האם לא כדאי להם לשקול את הטרייד הבא: ג'יימיסון, ניק יאנג והבחירה החמישית תמורת ג'ינובילי. הספרס משדרגים בגדול מבונר לג'יימיסון, בתור הגבוה לצד דאנקן עם קליעה מבחוץ. יאנג נותן להם סווינגמן צעיר ואתלטי מהספסל. בבחירה החמישית הם לוקחים את....הארדן אולי? מושווה לג'ינובילי... הוויזארדס נפטרים מחוזה ארוך טווח של ג'יימיסון ויקוו שמאנו יישאר גם מעבר לקיץ 2010. הוא מאזן יופי את ארינאס בקו האחורי, לדעתי.

למעלה