הצעות יתקבלו בברכה:))

natyh

New member
אתגר

שביל ישראל : ללא ספק מדינה שונה .... ומיוחדת ... תקציב לא גבוה במיוחד אין צורך בטיסה ללא ספק נופים מדהימים , לא למפונקות אתגרי ובהחלט ואפשרי לחצות את כל המדינה בשבועיים.
 
תודה אבל לא נראה לי

בארץ טיילתי ואני מטיילת המון . אגב,לגבי נופים מדהימים-כמה שאני מתה על הארץ וחושבת שהיא יפה, ראיתי כבר טובים יותר...
 

natyh

New member
יש לי אחלה רעיון

רעיון מעולה עומד בכל הקריטריונים שביקשת חוץ מאחד . ואני שומר אותו לעצמי ......
 
חוץ מהתקציב הא?

ואם לא- אז פליזזזז תגיד לי כי אני כבר ממש נואשת! אני לא מוצאת כלום ואני חייבת כבר להחליט על משהו אוף...
 

natyh

New member
אמרתי לך !

אני שומר את הרעיון לעצמי . לא מתכנן ולא נהנה בשביל אחרים .... מתכנן ונהנה עבורי , ולפעמים גם עבור כאלה שמעריכים את העצות שנקנו בים של ניסיון. לא כולם יודעים להעריך.
 

tamax

New member
מקום זול, קרוב ויפהפה

קפריסין. אפשר בטיסה קצרה או הפלגה של כמה שעות. תרבות ים תיכונית, נופים מדהימים, ים, הרי הטרודוס, פוליס, לימסול נראה לי אחלה.
 
תודה על העצה אבל

אין לי מה לעשות בקפריסין 3 שבועות, אני לא מחפשת תרבות ים תיכונית וזה קרוב מידי בשבילי... בכל אופן תודה:)
 
למעלה