הצעות יתקבלו בברכה:))

הצעות יתקבלו בברכה:))

מעוניינת בהצעות לטיול של שבועיים בערך. שתי בנות. תקציב לא גבוה במיוחד... אנחנו כאלה שאוהבות מדינות מיוחדות עם תרבות שונה ונופים מדהימים. לא מפונקות ואוהבות אתגרים. הצעות יתקבלו בברכה:) וכמה שיותר יותר טוב...

למתי מתוכננת הנסיעה ?

זה מידע די חשוב כדי שנוכל להציע מקומות רלוונטיים . כמו כן אפשרויות תקציב גם יעזרו למתן תשובה מדוייקת . בכול אופן 2 רעיונות בשלוף שמתאימים לתקופה קצרה : תאילנד (ביקור חפוז) או סרי לנקה ו/או המאלדיביים . בחירה מוצלחת .

ידעתי ששכחתי משהו

מתוכנן לתחילת פברואר. בתאילנד כבר היינו ולגבי סרי לנקה ,מממ...בהחלט אופציה אבל מתמונות שראיתי מדודים שטיילו שם לפני שבועיים ,העסק די חדגוני ,לא?

חד גוני ?

מממ... בואי נראה : חופי ים מקסימים , אזור מדהים של מטעיי תה עם נוף משגע , אזור הערים העתיקות על מקדשיהם , שמורות טבע . אם זה חד גוני אז.......אין ךי מה להגיד (-: "הבעיה שלכם " היא קוצר הזמן ולכן נראה לי שכמה ימים בכול אחד מהאפשרויות החד גוניות (-: של סרי לנקה יכול לסגור לכם יופי של טיול לשבועיים . בכול אופן אני מקווה/מאמין שתזכו לעוד רעיונות , אז בהצלחה .

מממ...צודק

חוסר הזמן מהווה בעיה קשה מאוד:( בכל אופן, בתמונות של דודים שלי ראיתי רק ג'ונגלים ופילים וקצת מקדשים ולזה התכוונתי בחד גוני. מקדשים ונזירים ובודהות ראיתי די הרבה בטיול הקודם שלי ככה שאני מחפשת משהו קצת שונה הפעם. בכל מקרה תודה על העצה:) בהחלט אשקול:))

ו.....

ראוי לציין שהאוכלוסיה המקומית שאני פגשתי היתה נעימה ןמסבירת פנים .

ואם היתה לי את האפשרות...

הייתי חוזר בכייף לרבוץ קצת על החופים בדרום מערב האי . שוב , בהצלחה בבחירה .

בהחלט נכון ממה ששמעתי

העניין הוא שנדמה לי שטיול בסרי לנקה הוא יותר עניין של חופים,קצת ג'ונגלים ומקדשים. ואת זה כבר עשיתי ודי מיציתי...

jackEN

New member
לא הייתי, אבל ממה שהמליצו לי, דרום הודו

מדינת קרלה בהחלט יכולה להתאים לטיול של שבועיים. תבדקי עם מומחי הודו

כנראה שהזמן יתארך ל-3 שבועות עד חודש

רעיונות??? רעיונות לטיול של כמה חודשים יש לי בשפע...הבעיה בשבילי זה למצא מקום לתקופת זמן של כמה שבועות... אם למישהו יש הצעה במיוחד על סמך ניסיון אישי,אני אשמח לשמוע. כלומר, לקרא... תודה

ויאטנם הולך ?

גם רצועת חוף ארוכה , גם אזור נהדר של שבטי גבעות בצפון מערב המדינה . קצת מקדשים וקצת שמורות . פיליפינים ? הרבה חופים , שמורות טבע וללא מקדשים (-: בורמה ? מרכז ו/או דרום הודו כמו שכבר הוזכר . נפאל , נופיי ההימאליה . אפשר להעלות עוד הרבה רעיונות ואני הבאתי רק מהמזרח הרחוק אבל מה כן את מלפשת לעשות/לחוות בטיול שלך ?

היי סיימון:)

במזרח הרחוק היינו, ז"א בסין ותאילנד.ולכן בורמה וויאטנם קצת פחות קורצות לי כרגע למרות שאני בטוחה שהן אחלה מדינות ובנוסף כל נושא הבודהיזם-מקדשים-נזירים גם כן מיצה את עצמו אצלי כרגע. מה שאני כן מחפשת כולל שמורות טבע,נופים ותרבויות מעניינות בעיקר. לא אוהבת לרבוץ על חופים (או לרבוץ בכלל) ולא מחפשת מסיבות וכאלה. בנוסף מחפשת משהו טיפה אתגרי ולא חרוש ישראלים .בגלל הזמן המוגבל אני לא יכולה להתרחק יותר מידי ככה שלמשל ניו זילנד או דרום אמריקה שהיו יכולות להיות אחלה אופציה, לא רלוונטיות. זהו בערך, שוב תודה ,מקווה שעכשיו אני קצת יותר מובנת...

SPnage

New member
../images/Emo45.gif

יש הרבה מדינות שאפשר לטייל בהם בכיף בשלושה שבועות. כל הסוד של טיול קצר זה להתמקד במדינה או אזור אחד ולא להתפזר. באופן אישי אני ממליץ בחום על לבורמה לשלושה שבועות, אבל לא חסר מקומות לנסוע אליהם. רצוי גם לכתוב מה התקציב ומה אתן רוצות לעשות בטיול, זה יכול לעזור למקד את החיפוש. יש מספיק מקומות בדרום אמריקה או באירופה, השאלה מה הכיוון הכללי...

הי ספנג

כתבתי לסיימון בתגובה שמעליך מה הכיוון הכללי שלי ולמה בורמה היא לא בשבילי כרגע למרות שאני בטוחה שהיא מדהימה. תקציב-נושא כאוב אך הכרחי שלא חשבתי עליו האמת. רצוי כמה שפחות אבל עד 7000-6000 כולל טיסה נראה לי מספיק.

SPnage

New member
חבל שאת פוסלת סתם

בורמה ומדינות רבות אחרות באזור ממש לא דומות לא לתאילנד ובטח לא לסין. בכל מקרה אם אסיה לא בא בחשבון ואת יבשת אמריקה פסלת בגלל סיבות תקציביות, אז כבר לא נשארו הרבה אפשרויות... אם קור לא מפריע לך אז אירופה זה הכיוון, אחרת תתחילי לפזול לכיוון אפריקה, אם כי לא בטוח שהתקציב יספיק. נסי לשאול גם בפורום חופשות בחו"ל אולי שם יתנו לך רעיונות למקומות יותר קרובים.

על אירופה גם אני חשבתי

יש לך הצעות למדינות הכי פחות קרות שם כרגע? וגם פוזלת לכיוון אפריקה אם כי הבנתי שטיול עצמאי שם הוא קצת בעייתי. וחיסונים לשם אני לא חושבת שאני אספיק לקחת

למעלה