הצעות בילוי

Rinattt

New member
סופי דחוףףףףףףףףףףףף

אני באה עם אביב גם!!! סופינ'קה תתכונני מאמי לעוד 24 שעות איתי! אפשרי להצטרף לאוהל שלך? מפטיחה שאני ישנה בסלון... חחחח

כפרה, עיוני, חביב גלבי, יא'עיונייי

בטח שאת ישנה איתי (את לא עושה דארטות בלילה????
) את איתי בחדר השינה!!!!!!!!!!!!!!! דנדי ישן בסלון, הוא ישמור עלינו (פככככככככככככככככככככ) תביאי איתך עציץ (חייבים לקבל את השבת עם פרחים) התרגלתי מאוסי
הולכת לעשות מדיטציה לבטן

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

היי סופיה לורן אין עליך אפילו בצחוק
דארטהההההה.חחחחחחחחחחחח

אין לך מושג עד כמה יודעת../images/Emo6.gif

אמא שלי כמעט ביקשה גט בגלל הדארטות. עד שאבא שלי למד להפנים אותן לפניי השינה
ורק אז הגיע שלום בית.והכל בגלל הדארטותתתתתתתתתת
אני לא מאמינה שבשעה זו של היום עם חושבת על......

כשאתה אומר "שלום תימניה" אתה צריך

להיות ספציפי בלי עין הרע, אנחנו הרבה כאן

Rinattt

New member
הולכים להגשים לדנדי חלום???

כפרה, עיוני, ג'י הנההההההההה חחחחחחחח מכינה בדיחות קצת לשבת... גם אוסי איתנו באוהל... יש מקום לכולנו? לזה התכוונתי...

Rinattt

New member
יש בעיה קטנה סופי...

ואני יודעת שאת חברה טובה, ויודעת שאת רק רוצה לעזור... אבל... קשה לי לומר את זה ולשאול אותך... אנסה בעדינות... יש בחדר ארבע כיווני אויר? את יודעת שאני זקוקה לאויר... תתחשבי בי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מנאייקית, אל תתחילי!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Rinattt

New member
דיברתי עם דנדי כרגע...

הוא טוען שזה סיוט בשבילו... חלום בשבילך... הוא גם אמר שתצחקי מזה, אז צחקייייייייי!!! לא 'בנתי למה אז הסבר בכינרת ווקשה...

בר אקטיבי.גרילמן מקצועי .../images/Emo68.gif

יש...גם אנחנו נגיע... וזו תהיה הפתעה...ומי שיודע שיצפה היא בוא תבוא... ולך היחיד והמיוחד.היא תבוא .כי אתה המלך הרי...

malka3

New member
../images/Emo41.gifרשימת הנרשמים עד עכשיו../images/Emo41.gif

מיקי- קבל רשימה זמנית מהנרשמים בשניי המקומות: שנהב האחת - מבקשת טרמפ מאזור ת"א LOVE ME1 - מבקשת טרמפ מת"א גליה 32 היחידה אביב 36 היחידה (מגיעים 4 ) RINATTT סוף עונה דנדי1 ספיישיל + הבת naftalyb צריך טרמם ממגדל העמק העקרב המפנק malka3

למעלה