הצעות בילוי

מיקי 43

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכינרת כינרת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אנשים סופ'ש בכינרת חוף סוסיתא שישי שבת הקרובים שבת ללא ילדים מי שבכל זאת רוצה ילדים תמיד מתקבלים בברכה כלכלהכל אחד מה שהוא אוהב במקום נוכל להתארגן במשותף מאחר וצריך להודיע למנהל החוף כמה מקום לשמור לנו מתבקשים להרים ידיים או להעביר אליי במסרים עד יום רביעי בערב וזאת כדיי שנוכל להתמקם ביחד מסודר בבקשה לא להפוך השרשור לציט מי שלא נאה לו שיתעלם תודה מראש מיקי

../images/Emo61.gifשלום פורום - הצעה לבילוי עבור

חובבי הפעילות בטבע. ============================================= באישור המנהלת שלכם, DEENA אני מפרסם הודעה זו. ============================================= DEENA הביאה לתשומת ליבי שהשבת "אתם פנויים כי הילדים שלכם אצל בני הזוג" אני לא גולש בפורום שלכם מהטעם הפשוט, אני נשוי. אני בעל עסק בתחום פעילות אופני הרים, אופנאור אתם מוזמנים לבקר באתר שלי. www.ofanaor.co.il וגם באלבומי התמונות ישירות: www.ofanaor.pic.co.il צץ במוחי רעיון בעיקבות שיחה עם בחורה גרושה ואם לילדים, שהשתתפה בטיול אופני הרים שלי ומאוד נהנת, במיוחד הילד. חשבתי להציע לכם פעילות כגון זו, ללא הילדים ואם הילדים, כאשר מראש יוגדר הדבר. המטרה העיקרית כמובן היא לנסות להכיר חבר´ה חדשים בינכם. אני טוען שהרכיבה על אופני הרים כחוויה משותפת, היא לא רק הנאה, אלא כמאין "מסננת" טבעית, שהיא הרבה יותר טובה מ"בליינד דייט רגיל" במסעדה/בית קפה. כי בפעילות זו יש גורם משותף ראשוני שמחבר את האנשים: טבע-ספורט ואולי גם מודעות לאסטטיקה. זאת אומרת, הפער בין המשתתפים בציפיות עשוי להצתמצם. המסלול יהיה לא קשה, הוא ימשך כ 3-4 שעות, תלוי בקצב שתכתיבו. אשמח לענות לכולכם דרך צור קשר שבאתר שלי. היות והתבקשתי לא להפוך את העניין להצפה. אני מאמין שהשירשור בפני עצמו יכול להתפתח על בסיס שו"ת. אבל הקטע המסחרי יהיה מאחורי הקלעים דרך מסרים ודוא"ל. תודה על ההקשבה שלכם אהרל´ה

יערית

New member
../images/Emo41.gif יום שישי באסקייפ ../images/Emo41.gif 2/9

לאור הביקוש הגדול,ולאור זה שרוצים אותנו שם
יום שישי הקרוב (שזה מחר) החל מהשעה 22:30 חברי פורום ג"ג מוזמנים לחגוג במועדון שבו מנגנים מוסיקת: דנס,האוס,טראנס,MTV,ולהיטים. מחיר כניסה 50 ש"ח כולל משקה ראשון. לא חייבים להרים אצבעות,אשמח שגם השירשור לא יהפוך לצ'אט אחרת הניעוץ יתבטל
צירפתי תמונה מהפעם האחרונה שבילינו שם,נראה אם תצליחו לזהות כמה שיותר חברים
לכל מי שמגיע בילוי מהנה במועדון האסקייפ

../images/Emo4.gifלא מכירה אף אחד...אבל כן מכירה

אותך
ומתגעגת...רק תגידי כן ואבוא לרקוד איתך!

ספיישיל

New member
אני יכולה לחייך...

שחומה-שחומה. אבל החיוך שלי מגיע למרחקים. וחוצמזה, עם גובה כמו שלי. קשה מאד לפספס אותי...

יערית

New member
לא אין יותר תמונות

לא לי בכל אופן. שוב מבקשת לא להפוך את השירשור לצ'אט,אחרת נצטרך להקפיץ,ואני בכלל אוהבת יין.

למעלה