מחפשת טרמפ כבר מהיום לפלמחים אולי זה יעזור.
ע עינים ירוקות 3 New member 16/7/05 #30 גם אני גם אני... מישהו עובר דרך הרצליה במקרה?? מאד רוצה להצטרף...שישבת אני על אופנוע, יש לי 2 ילדים עם רשיון נהיגה, אני אמא שמתחשבת...לכן מחפשת טרמפ לפלמחים,...
גם אני גם אני... מישהו עובר דרך הרצליה במקרה?? מאד רוצה להצטרף...שישבת אני על אופנוע, יש לי 2 ילדים עם רשיון נהיגה, אני אמא שמתחשבת...לכן מחפשת טרמפ לפלמחים,...
ע עינים ירוקות 3 New member 21/7/05 #138 הי....ותודה על התגובה איזה מסנג'ר שלך? אם כן תני לי אותו ואשמח...ביי ליאורה.
ש שינית73 New member 18/7/05 #68 הפעם אני לא מפספסת.... קדימה אנשי הדרום...ניתן להתארגן עם רכבים ולצאת יחדיו לקומזיץ... מקווה שהגרוש שלי יגיע לקחת את הבת כיוון שכבר 3 שבועות לא הגיע.. "מלחמות כבר לא קורות בקיץ.. אפילו לנו כבר חם בשביל.."
הפעם אני לא מפספסת.... קדימה אנשי הדרום...ניתן להתארגן עם רכבים ולצאת יחדיו לקומזיץ... מקווה שהגרוש שלי יגיע לקחת את הבת כיוון שכבר 3 שבועות לא הגיע.. "מלחמות כבר לא קורות בקיץ.. אפילו לנו כבר חם בשביל.."
ס סוף עונה New member 16/7/05 #9 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ס סוף עונה New member 16/7/05 #13 אז להביא את חומר התבערה שברשותי? הוא ארוך מאד, די מפוחם, עומד יציב מאד, וגם יש השפעות של גת כשבא במגע עם חום. מה אתה אומר? באמת סיבה למסיבה (סופי שמאד אוהבת לעזור )
אז להביא את חומר התבערה שברשותי? הוא ארוך מאד, די מפוחם, עומד יציב מאד, וגם יש השפעות של גת כשבא במגע עם חום. מה אתה אומר? באמת סיבה למסיבה (סופי שמאד אוהבת לעזור )
J jesie12 New member 16/7/05 #11 ../images/Emo24.gif חלמתי עלייך ועל רון כשהתעוררתי נזכרתי שיום ההולדת שלך מתקרב, לא ממש זכרתי תאריך אבל ידעתי שזה קרוב
../images/Emo24.gif חלמתי עלייך ועל רון כשהתעוררתי נזכרתי שיום ההולדת שלך מתקרב, לא ממש זכרתי תאריך אבל ידעתי שזה קרוב