שישי הבא 22.7קומזיץ בפלמחים פורמט דומה לקודם כל אחד דואג לעצמו ההפקה תנסה לדאוג למוסיקה .
א אייל 401 New member 16/7/05 #1 שישי הבא 22.7קומזיץ בפלמחים פורמט דומה לקודם כל אחד דואג לעצמו ההפקה תנסה לדאוג למוסיקה .
מ מיקי 43 New member 19/7/05 #74 סופ'ש בכינרת מי שרוצה מוזמן ליצור קשר במסרים מתוכנן סופש בכינרת כמו בפעם קודמת כל אחד דןאג לתשלום הכניסה לפי רכב אוכל כל אחד מה הוא אוהב ורוצה בתוכנית שבת רגועה וכייפית
סופ'ש בכינרת מי שרוצה מוזמן ליצור קשר במסרים מתוכנן סופש בכינרת כמו בפעם קודמת כל אחד דןאג לתשלום הכניסה לפי רכב אוכל כל אחד מה הוא אוהב ורוצה בתוכנית שבת רגועה וכייפית
ס סוף עונה New member 21/7/05 #103 שרשור הגעה לפלמחים,מי מגיע? גם פה צריך לעשות סדר לא???? (יש לי עוד 20ד' עד שצריכה לשטוף את השיער מהצבע, אז לא אכפת לי) רק הרמות ידים בבקשה
שרשור הגעה לפלמחים,מי מגיע? גם פה צריך לעשות סדר לא???? (יש לי עוד 20ד' עד שצריכה לשטוף את השיער מהצבע, אז לא אכפת לי) רק הרמות ידים בבקשה
י י ל ד ת האור New member 16/7/05 #2 שיחזור מפגש../images/Emo4.gif בדרך כלל לא דומה לראשון מה עם קצת התחשבות בצפונים ורק חושבת שהמון זמן לא רקדנו באיזה מועדון טוב ריקודים נטו
שיחזור מפגש../images/Emo4.gif בדרך כלל לא דומה לראשון מה עם קצת התחשבות בצפונים ורק חושבת שהמון זמן לא רקדנו באיזה מועדון טוב ריקודים נטו
ס סוף עונה New member 21/7/05 #109 חחחחחחחחחחח תיאה חחחחח רק עכשיו ראיתי שכתבתי "לשטוף את השיער מהצבע" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
י י ל ד ת האור New member 19/7/05 #83 הוו כינרת שלי../images/Emo79.gif רק לידע כללי בכינרת יש את מכת הכינמת אסור להכנס למים אבל בהחלט מותר שם למנגל לשבת ולצחוק
הוו כינרת שלי../images/Emo79.gif רק לידע כללי בכינרת יש את מכת הכינמת אסור להכנס למים אבל בהחלט מותר שם למנגל לשבת ולצחוק
מ מיקי 43 New member 19/7/05 #85 אין כינמת ואין בטיח בצד המערבי יש כמה עלוקות מים והן מודברות ובכלל מי יושב במערב כשיש מזרח כל כך כל כך
אין כינמת ואין בטיח בצד המערבי יש כמה עלוקות מים והן מודברות ובכלל מי יושב במערב כשיש מזרח כל כך כל כך
מ מרב המקורית New member 19/7/05 #84 היי לך גם אני מאיזור הצפון וגם אני רוצה קב' של "צפוניים" לבילויים וליציאות משותפות. האם יש לנו על מה לדבר? מרב
היי לך גם אני מאיזור הצפון וגם אני רוצה קב' של "צפוניים" לבילויים וליציאות משותפות. האם יש לנו על מה לדבר? מרב