הצעה

עמית 888

New member
יא בן זונה!

מה אתה מלגלג לאלוהים יא כלב MINNIEMOUSE לך תמות הלוואי שתדרוס אותך משאית!

en li shem 7

New member
לא יעבוד לך

גם אני פתחתי על זה שרשור...אבל לאף 1 לא אכפת..למרות שההצעה שלי הייתה קצת מטומטמת.*לא משנה*

אביאל570

New member
נכון!

אני כל הזמן לפני שבת צריכה לקבוע הופעות ולפעמים אני שו8כחת לעשות כל מיני דברים ואז זה לא מספיק להופעות של קיסריה וזה מוריד לימ פוווול כסף כל הזמן אחרי שבת יורד לי הכסף...! בבקשה תעשו עם זה משו

daksha

New member
רעיון טוב, אבל...

איך המנהלים אמורים לדעת אם מי שאומר שהוא דתי הוא באמת דתי? אנשים יכולים לשקר רק בשביל לקבל עוד כסף ומעריצים ולהגיד שהם דתיים כשהם בעצם חילוניים ואז הם גם יקבלו כסף ומעריצים בשבת וגם ישחקו ויוציאו עוד שירים וקליפים. בקיצור אני מאוד מצטערת לומר לך שזה לא יעבוד. זה פשוט לא אפשרי לדעת מי דתי ומי חילוני.

MineraL

New member
אז מה הקטע?

לחילוניים תהיה את האפשרות הזאת אבל לדתיים לא.. ואז החילוניים יעשו את ההופעות והכל בשבת אבל הדתיים לא, זה בדיוק אותו דבר בלי "ההצהרה" הזאת שאתה דתי או לא. תחשוב קצת בהיגיון, להקה מתכננת לכתוב שיר ביום X ובשעה Y? זה ספונטני.

סוכריה8

New member
וואי תודה באמת

תודה שהיא אל בתכנון ו...אפשר לדעת את זה כי כל אחד יגיד מהו ולחילנים הם יחשבו מה יותר כדאי להם להרוויח זמן משחק או, לקבל קצת כסף ומעריצים

אביאל570

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

אבל שיהיה אפשר לקבוע מתי יוצרים א השיר ...כי אני רוצה ליצור רינגטונים ושירים לטקס אבל איזה יומיים אני לא יכול זה לא פייר בכללל!

uzikarin

New member
../images/Emo41.gif שאלה הלכתית

האם מותר ללהקה ווירטואלית להופיע בשבת??? אין פה חשש למראית אין? כותב הודעה זאת הינו ציניקן ידוע אין ליחס להודעה זאת חשיבות כול שהיא

TheDudeall

New member
טיפשי ביותר

אם הדתיים בוחרים בדרך החיים של שמירת שבת,לדעתי הם צריכים לעמוד לצדה ולא לחשוש לגבי משחק.

en li shem 7

New member
חחחחחחחחחחחחחח

את האמת...שאתה קצת צודק..אבל זה לא למראית עין! זה קצת אסור לקבוע שיהיה לך תכנונים לשבת. זה כאילו משדל את המנהלים של המשחק לחלל שבת זה נשמע לי קצת אבסורד...כי הם יחללו בכל זאת,גם עם להקות אחרות וגם בינם לבין עצמם... אז אני קובעת בכל זאת. מה לעשות (כופרת שכמותי
)

m a y a 333

New member
אבל אז חילונים יוכלו גם לכתוב את זה

והם יקבלו כסף ומעריצים.. אבל אפשר להשבית את המשחק בשישי שבת ולתת מנוחה.. זה נראלי אחלה רעיון כי בכל זאת, יש חיים מחוץ למשחק. תגידו מה אתם חושבים!

m a y a 333

New member
מי בעד להקפיא את המשחק כל סופ"ש?

כי בכל זאת, יש לנו חיים..

למעלה