הצעה

נגד

עם כל הכבוד לדתיים.. אנשים יתפסו על זה טרמפים ויגידו שהם דתיים, למרות שהם לא, והם רק ירוויחו יותר מכולם.

קריני93

New member
חחחחחחחחח...

אין לך באמתת להקההה..מזה משנההה אם תקבעע חזרההה בשבתת....!?!?

rafi2391

New member
תפסיקו לעשות צחוק מעצמכם...

כל מי שצחק פה על כף הקלע הוא בוודאי "יזכה" להגיע לשם ואז תאמינו לי הוא כבר לא יצחק... אני בעד ההצעה הזאת למרות שלמנהלים זה לא בדיוק אכפת...

rafi2391

New member
ואגבב.....

לקבוע הופעות לשבת זה לא חילול שבת זה כמו שעון שבת מזגן שעובד ככה זה לא נקרא לחלל שבת למרות שזה גורם לחברת חשמל לספר חשמל... אז תחשבו לפני שאתם זורקים סתם שטויות

en li shem 7

New member
אני דתיה מאז שאני בגיל 0

אני יודעת מה אני מדברת
בקשר למזגן-זה לא חילול שבת, כי היום אנשים לא הולכים לפי היהדות ואתה לא יכול למנוע את זה. לכן..אם אתה לא תדליק את המזגן שלך זה לא ישפיע. כי חברת החשמל בכל זאת תחלל את השבת עם אנשים אחרים, וגם בינם לבין עצמם...ככה שאתה לא מונע פה חילול. במקרה הדת לא חשבה על זה...(היא כן..אבל לא ראיתי שום דבר בקשר לזה) לכן, לדעתי זה לא חילול...מהסיבות הנ"ל בהצלחה מתוק

rafi2391

New member
אותו דבר בקשר ללהקה

זה גם לא חילול שבת ואגב ההודעות שנשלחות על ההופעות זה לא שהמנהלים שולחים זה הודעות אוטומטיות שבאות וגם החשמל שבא למזגן זה אוטומטי וזה לא גורם לחברת חשמל לחלל שבת ולא משנה שהם גם חילוניים (דתי שעובד בחברת חשמל לא יעבוד בשבת)

rafi2391

New member
וזה לא משנה ממתי את דתייה

יש כאלו שחזרו בתשובה רק לפני כמה שנים ותאמיני לי שהם מבינים יותר ממני וממך ביחד חחחחח

rafi2391

New member
בקיצור יש לך מסנגר?.....

למה אין לי כוח פה לשרשורים האלה! זה מעצבן......

en li shem 7

New member
זה נכון. אבל לא בדיוק

המנהלים של המשחק כאן עובדים שעות נוספות..ולא חסר להם על מה... כמו באגים שאני כמעט בטוחה שהם יושבים ומסדרים אותם ברגע זה וסביר להניח שגם ביום שבת, כי יש הרבה פחות להקות שעובדות...אבל...בעצם יכול להיות להם יום שבת חופשי...אז אני באמת לא יודעת(או...שעצם זה שהם יצאו לסופ"ש סימן שהם עבדו בשבת...מיליון אופציות) חברת חשמל-תקלות,מענה טלפוני וכו' החילונים ששם יחללו.והדתיים שעובדים שם לא, כי הם לא שם! גם כשאתה מדליק את השעון שבת הם גורמים לזה לדלוק-אם לא הם יעשו הפסקת חשמל. וכ'וכו'...תמיד יהיה מישהו שיחלל. ב-ה-צ-ל-ח-ה!

en li shem 7

New member
ו....

ושלא נבכה על החיילים היפים, המוכשרים, שלא עשו לאף אחד שום דבר רע

למעלה