הצעה

סוכריה8

New member
הצעה

היי...רק שתדעו שלפני שאתם קוריאם אל תחשבו שזה גזעני או משו... אז ככה בגלל שיש גם דתים וגם חילוניים במשחק ולחילוניים יש את כל השבת לשחק ולעושת עוד שירים+קליפים ולנו לדתים אין את האפשרות הזאת כמובן שאנחנו יוכלים לקבוע הופעות וחופשות בזמן השבת אבל עדין..לחילונים יש עיתרון חשבתי....שאולי יתווסף איפשו שכל אחד יגיד אם הוא חילוני או דתי ואם הוא דתי תלקח האפשרות שלו לשחק בשבת...אך יתוסף לא כל שבת מספר מעריצים וכסף.... ואם הוא חילנוי אהיה לו את האפרות לשחק בשבת ולהרוויח עוד קלפים ושירם סוג של הצהרה כזאת.... או, שאהיה אפשרות לקבוע שירים וקליפים מראש...

טעות ,"אנחנו" מרוויחים גם פה וגם שם

זה הסידור. גם בעולם הזה וגם בעולם הבא. אם MYBAND רוצים להתחשב בנו בגלל זה, זאת בחירה שלהם. אנחנו ביקשנו... ואולי נבקש שוב בעתיד...ואולי גם יתחשבו בנו בסוף. נ.ב אני בכלל לא דתי, אבל זה לא בעיה לעשות את השינוי הזה במשחק,וזה שינוי מתבקש! אבל לא נראה לי שזה יקרה עד סוף הסיבוב הזה, אולי בסיבוב הבא אם יהיה כזה...

היו על זה טונה שירשורים

ולא ממש עשו משו בעניין... אני גם דתייה ואני נדפקת קשות מזה... כל השבת הם עושים חזרות, יש לי יותר ממאה שעות חזרה שאני בכלל לא אשתמש בהם!!!! אבל לא נורא מה לעשות... אני רק רוצה לבקש מהמנהלים שלפחות לא ישלחו דילמות בשבת כדי שאם לא נוכל לפתוח זה לא יפתח אוטומטית ויבחר תשובה שלילית..... שבת שלום לכולםםםםם
להקה 4416 כולם מוזמנים. ייצק\ גברת וויזלי מזל"ט כונפתי.
- וזאת הבובה שעליה דיברתי...חחח...

uzikarin

New member
אין שום סיבה.

אנחנו מרווחים בעולם הזה ואתם בעולם הבא זה הסידור.

minniemouse

New member
צודק

ני לא צריכה להיות אשמה שאתם שומרי שבת...אלוהים יעזור לכם לנצח לא?

JiBit

New member
מה זה אמור להביע?

לא יודעת למה התכוונת אבל זה בהחלט מביע לגלוג...אז דבר ראשון זו בושה לדעתי... ודבר שני, זה בסה"כ משחק, ולא יזיק לך לראות מעבר לבועה שלך....

en li shem 7

New member
נשמה

את לא אשמה..אל תקחי את עצמך כאשמה אף 1 לא דיבר אלייך בכלל. אלוהים יעזור לנו לנצח?, אולי בינתיים את יכולה לדחוף את האצבע שלך עמוק עמוק בתוך האף ולחטט שם כמה שנים עד שתגיעי למקום ה1.
ביצ' אה..ואם את יכולה אל תגיבי תודה בהצלחה

למעלה