נו באמת...
קודם כל זה לא ענן שביעי אלא תשיעי CLOUD 9 7TH HEAVEN אל תבלבל בינהם דבר שני, אל תקפוץ בראש. אני לא תוקף את הפורום, או אותך. כל פורום שמדבר על סידרה אחת, מצליח לדבר על הסידרה ולעסוק בה, גם לאחר שהתגבשה בו קהילה. נכון הפילרים משעממים תחת, אבל זה לא אומר שאין על מה לדבר. בעבר פתחו פה שירשורים דיי טובים עם קרבות פיקים ועוד כל מיני דברים מעניינים והיו הרבה מקופלות פה (שירשורים שעברו את מספר תגובות של 35 והתקפלו לעמוד ניפרד). עכשיו אין את זה תספור (בזמנך הפנוי) כמה שירשורי מזל טוב וכמה שירשורי יאוי וכמה שירשורי אוף יש בזמן האחרון ולהגיד שהפורום נירדם זו לא הגזמה קיצונית! אני גם לא אמרתי שהפורום נירדם -אלא שכבר כימעט ואין שום שיחה על הסידרה. השיחות ברמה טובה, אין לי שום בעיה עם רמת השיחה. אלא עם נושא השיחה! גם לא זכור לי שאמרתי משהו לגבי רמת שיחה. אין גם שום תלונה לגבי האנשים בפורום -וגם לא זכור לי לאמרתי משהו עם סוג הנשים פה. "ובין לבין יש שרשורי מזל טוב או שיחות הומורוסטיות" אתה טועה, זה הפוך. זה לא שמפריע לי ליהיות בקהילה כזאת, באמת שאתם לא מפריעים לי, דווקא נחמד פה (ולא ברור לי למה בחרת לתקוף עם זה) מה שמפריע לי זה שכבר אין שירשורים על הנושא הזה שבשבילו יש פורום שלם. ופתחתי שירשור על זה כי זה קצת מפריע לי ו..מצטער אני לא דיכאוני מספיק כדי לעזוב פורום כי אני לא מרוצה מהמצב הנוכחי. אני מעדיף להעיר את הפורום מאשר לעזוב זו סידרה מעניינת וזה פורום נחמד ואני לא יעזוב בגלל דבר כזה. צא מהסרט, לקחת את זה יותר מידי ברצינות.