הצעה

Reyoga

New member
נצל"ש: סדר כרונולוגי של נרוטו

עם פס זמן של פרקים והכל (כמו פה לברסרק: http://skullknight.net/faq/section4.html) יש למשהוא אתר כזה לנרוטו? ואם אין, בואו נעשה אחד. כי אין מה לדבר על הפרקים החדשים, אז נדבר על הפרקים הישנים...

renegader

New member
עזוב אותך -פתח שירשור מזל טוב

מצא איזה נושא לא מעניין בעליל מהחיים שלך ופתח על זה שירשור יותר פופולארי היום גם ככה

idani300

New member
עזוב אותך-פתח שירשור התלוננות

תמצא איזה תלונה לא מעניינת ומעצבנת ותפתח על זה שירשור.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif הצעה.

במקום להתלונן, למה שלא תפתח אתה שרשור בנושא אחר?

renegader

New member
בוקר טוב -פתחתי

בניסיון לעורר את הפורום הזה מהשינה וחלומות על מזל טובים כל היום קראי כמה הודעות למטה

ממתי שהתחלת להתנהג כמו אחד.

מכל ההודעות שלך שראיתי בשרשור הזה, אתה כותב כמו ילד עצבני ודורש צומי. בהנחה שמדובר רק בתסכול ממצב הפורום כרגע, אני אומרת שבסך הכל היית יכול לומר את זה בניצלו"ש ובצורה שאינה קוטרית וקטנונית. ואגב, אם ההערה על היאוי היתה נסיון להומור, אני לא צחקתי. אבל אולי זה בגלל שאני חננה וסנובית (נו, חסכתי לך מילים להגיב עליי! ניעו~). נ.ב. ההודעה שלך שנשלחה 4 פעמים היתה מסודרת והגיונית יותר מהרוב. אולי פשוט נרגעת וניגשת לדברים קצת יותר בנועם, אבל כנראה שאני פשוט סתומה ונדחפת אז אל תתייחס לכל מה שאמרתי פה. אני דפוקה. ניעו~

renegader

New member
כל הרעיון של השירשור הזה היה בהומור

אבל אתם לקחתם את זה קשה ואם לא צחקת זה כבר לא בשליטתי. ולא זכור לי שהעלבתי פה מישהו -אף פעם!

SasuNaru

New member
T.T

לי יש יכולת שליטה עצמית לא לשים תמונות יאוי [כדי לא להחסם 8D;] וליאת לא אוהבת בכלל יאוי P:

למעלה