הצעה

SasuNaru

New member
יאיי נצל"ש D:

סטיגמת "פאנגירלז יאוי מטורפות לא מסוגלות לנהל שיחה מתורבתת" יאפ יאפ ם.ם הסטיגמה הזו......בלושיט אחד גדול!!!!! >< כבר ארבע [אחת מתנהלת עכשיו 3:] שיחות לא מלאות בשטויות ויאוי ניהלתי עם אור טאיצ'ו!! ואפילו פעם על תנ"ך!! בואהאהה אז סגדו לי, והפתרו מהסטיגמה הזו, כי היא שטויות ם.ם אוהבות יאוי הם כמו כל צופי אנימות אחרים, פשוט להן יש עניניים אחרים. היאוי זה לא משהו אסור, זה כמו הנטאי לבנות ם.ם [למרות שהנטאי הוא גם לבנות] יאפ, שכחתי כבר מה רציתי להגיד אז אני אסיים את זה ככה. "לא לסטיגמת פאנגירלז יאוי לא מסוגלת לנהל שיחה"!!

JeeChan

New member
../images/Emo45.gif תאמינו לי שהגענו לשיחות עמוקות

ושברנו את קונספט ה".. (מילה אסורה שאני לא אומר}", היה לנו שיחות עמוקות, שהגיעו לפילוסופיה ועומק על אנימה וכו' :]

JeeChan

New member
נראה לי שאתה חי בענן השביעי

כל פורום שמדבר על סדרה אחת, דינו שיהפוך בסופו של דבר לא רק פורום על הסדרה אלא גם פורום חברתי וקהילתי למען קהל אוהבי הסדרה. הסדרה נכנסה למסגרת פילרים אז אומנם מספר הדיונים שאפשר היה לעשות ירדו, אך להגיד שהפורום נרדם, זה הגזמה בצורה קיצונית, השיחות פה לגבי הסדרה והפרקים הם ברמה מעולה, גולשי הפורום הם בני אדם נפלאים, ובין לבין יש שרשורי מזל טוב או שיחות הומורוסטיות, כי הקהילה כאן היא מגובשת וכולם נהנים משיחות אחד עם השני. אם מפריע לך להיות בקהילה כזאת, תמיד תוכל ללחוץ עם העכבר או להקליד כתובת של אתר או פורום אחר ולעזוב את הפורום הנוכחי שבו אנו דנים כרגע.

renegader

New member
נו באמת...

קודם כל זה לא ענן שביעי אלא תשיעי CLOUD 9 7TH HEAVEN אל תבלבל בינהם דבר שני, אל תקפוץ בראש. אני לא תוקף את הפורום, או אותך. כל פורום שמדבר על סידרה אחת, מצליח לדבר על הסידרה ולעסוק בה, גם לאחר שהתגבשה בו קהילה. נכון הפילרים משעממים תחת, אבל זה לא אומר שאין על מה לדבר. בעבר פתחו פה שירשורים דיי טובים עם קרבות פיקים ועוד כל מיני דברים מעניינים והיו הרבה מקופלות פה (שירשורים שעברו את מספר תגובות של 35 והתקפלו לעמוד ניפרד). עכשיו אין את זה תספור (בזמנך הפנוי) כמה שירשורי מזל טוב וכמה שירשורי יאוי וכמה שירשורי אוף יש בזמן האחרון ולהגיד שהפורום נירדם זו לא הגזמה קיצונית! אני גם לא אמרתי שהפורום נירדם -אלא שכבר כימעט ואין שום שיחה על הסידרה. השיחות ברמה טובה, אין לי שום בעיה עם רמת השיחה. אלא עם נושא השיחה! גם לא זכור לי שאמרתי משהו לגבי רמת שיחה. אין גם שום תלונה לגבי האנשים בפורום -וגם לא זכור לי לאמרתי משהו עם סוג הנשים פה. "ובין לבין יש שרשורי מזל טוב או שיחות הומורוסטיות" אתה טועה, זה הפוך. זה לא שמפריע לי ליהיות בקהילה כזאת, באמת שאתם לא מפריעים לי, דווקא נחמד פה (ולא ברור לי למה בחרת לתקוף עם זה) מה שמפריע לי זה שכבר אין שירשורים על הנושא הזה שבשבילו יש פורום שלם. ופתחתי שירשור על זה כי זה קצת מפריע לי ו..מצטער אני לא דיכאוני מספיק כדי לעזוב פורום כי אני לא מרוצה מהמצב הנוכחי. אני מעדיף להעיר את הפורום מאשר לעזוב זו סידרה מעניינת וזה פורום נחמד ואני לא יעזוב בגלל דבר כזה. צא מהסרט, לקחת את זה יותר מידי ברצינות.

SasuNaru

New member
אתה ממש מעצבן

דבר ראשון שרשור שונן-איי יש פעם בשבוע, נקודה. העובדה שיש שרשורי יומולדת, כי יש לאנשים יומולדת!! אנשים פה רוצים לגרום לאחרים הרגשה טובה, בכך שרושמים להם מזל טוב! בעבר דיברנו על דברים כי היה על מה, הפילרים הורסים לנו את החשק, אבל אנחנו עדיין מדברים על הסידרה. נכון שבזמן האחרון אנחנו בקושי מדברים עליה, אבל אנחנו זקוקים למשהו לדבר עליו! אנחנו כבר דברנו כל כך הרבה על הפרקים הקודמים, אנחנו לא נפתח שרשור פתאום על פרק 66 ונצפה שכולם יראו אותו שוב ויגיבו. הוא לא תוקף אותך אם זה, אתה מתחיל ריבים מטופשים. וזה נראה כאילו אתה לא נהנה פה בגללם. הוא לא חי בסרט, הוא רק אומר את מה שהוא חושב. בדיוק כמוך

renegader

New member
איזה ריב מטופש התחלתי?

לצאת בהאשמות כל היום לא יעזור לויכוח שלכם (הכוונה לטיעונים שלכם ולא לזה שאתם התחלתם את הוויכוח -אני מקווה שזה מובן מאליו) את מוזמנת לציין בידיוק (לינק, מקום, ציטוט, שעה מה שתירצי)שאמרתי שלא טוב לי פה ושרמת הדיון פה לא טובה או כל הדברים האלה שהוא רשם בסך הכל התלוננתי וכולכם קפצתם כאילו קיללתי כל אחד ואחד ממכם אישית מה שלא עשיתי (וגם לא יעשה)

SasuNaru

New member
לא לזה התכוונתי T.T

אני לא מאשימה אותך שהתלוננת, אני אומרת שאתה פותח ריבים מיותרים *מצביעה על הריב שלך ושל ילאת למעלה*

renegader

New member
נו באמת...

קודם כל זה לא ענן שביעי אלא תשיעי CLOUD 9 7TH HEAVEN אל תבלבל בינהם דבר שני, אל תקפוץ בראש. אני לא תוקף את הפורום, או אותך. כל פורום שמדבר על סידרה אחת, מצליח לדבר על הסידרה ולעסוק בה, גם לאחר שהתגבשה בו קהילה. נכון הפילרים משעממים תחת, אבל זה לא אומר שאין על מה לדבר. בעבר פתחו פה שירשורים דיי טובים עם קרבות פיקים ועוד כל מיני דברים מעניינים והיו הרבה מקופלות פה (שירשורים שעברו את מספר תגובות של 35 והתקפלו לעמוד ניפרד). עכשיו אין את זה תספור (בזמנך הפנוי) כמה שירשורי מזל טוב וכמה שירשורי יאוי וכמה שירשורי אוף יש בזמן האחרון ולהגיד שהפורום נירדם זו לא הגזמה קיצונית! אני גם לא אמרתי שהפורום נירדם -אלא שכבר כימעט ואין שום שיחה על הסידרה. השיחות ברמה טובה, אין לי שום בעיה עם רמת השיחה. אלא עם נושא השיחה! גם לא זכור לי שאמרתי משהו לגבי רמת שיחה. אין גם שום תלונה לגבי האנשים בפורום -וגם לא זכור לי לאמרתי משהו עם סוג הנשים פה. "ובין לבין יש שרשורי מזל טוב או שיחות הומורוסטיות" אתה טועה, זה הפוך. זה לא שמפריע לי ליהיות בקהילה כזאת, באמת שאתם לא מפריעים לי, דווקא נחמד פה (ולא ברור לי למה בחרת לתקוף עם זה) מה שמפריע לי זה שכבר אין שירשורים על הנושא הזה שבשבילו יש פורום שלם. ופתחתי שירשור על זה כי זה קצת מפריע לי ו..מצטער אני לא דיכאוני מספיק כדי לעזוב פורום כי אני לא מרוצה מהמצב הנוכחי. אני מעדיף להעיר את הפורום מאשר לעזוב זו סידרה מעניינת וזה פורום נחמד ואני לא יעזוב בגלל דבר כזה. צא מהסרט, לקחת את זה יותר מידי ברצינות.

renegader

New member
נו באמת...

renegader

New member
נו באמת...

dsol

New member
אני מסכים עם עומר.....

איככככככס יש פה אנשים שבאמת אוהבים נארוטו

למעלה