הצעה...

C o C i T o

New member
הצעה...

עלה לי רעיון לראש אבל אני לא ממש בטוח אם אתם תסכימו לרעיון הזה... הרעיון בעיקרון הוא לפתוח אתר ישראלי רשמי לסדרה עם מידע על העונות מדריך פרקים, מידע שחקנים צ'אט וכ'ו... אם אתם מעוניינים או מסכימים אז תגידו ...

חח למה לאא??!!

תחלאסס לנו בטח יהייה כיףף לגלושש ולראותת יותר מידעע מימהה שכולנוו פה יודעים על "מגרש ביתי" מצידי אחלהה..!!! חוץץ מזה למי שלא ידעע יש אתר ישראליי הראשוןן אבל הוא של נענע.. ואם יהייה עודד אחדד אזז עוד יותר טובב... מצידי תפתחח עוד היוםם חח ואני לא מבינהה מה אתה בכלל שואל..

popkoren

New member
בעד מאוד אבל רק הערה קטנה:

אתר ישראלי זה אחלה, אבל אתר ישראלי רישמי זה קצת בעייתי, כי בשביל לפתוח אתר רשמי אתה חייב אישור מהפקת הסדרה, ולא- יכולים לתבוע אותך במיליונים של דולרים, וזה לא מצחיק. אז... זהו רק שתדעו, אבל זה אחלה רעיון, מי מבין פה ב-HTML? אני די מבינה

WoOgY GiRL1

New member
אני מאוד מאוד בעד! ../images/Emo54.gif

אם נתארגן ביחד זה יכול לצאת מעולה יש לי ידע בבניה אני בונה עכשיו אתר על מכושפות ויצא בנתיים לא רע ככה שאני יכולה לעזור הרבה גם באתר על מגרש ביתי.... אפשר לבקש אישור להקים אתר רשמי אנחנו נראה רצינות ונבנה את האתר הטוב ביותר!

אם אתם רוצים...

אם אתם רוצים באתר שלי יש מלא מידע שאתם תוכלו לשים באתר.. אבל להוסיף קרדיט בקשה :)

*superstar*

New member
תמיד אפשר לפתוח אתר של הפורום

אגב, עם כל מה שבא לכם. צריך פשוט לפנות להנהלת הפורומים.

C o C i T o

New member
שמעו כולם

לי אין בעיה לעצב אתר אבל הקטע הוא שאני צריך עזרה שלכם... צריך שמישהו יכתוב תקצירים לפרקים ומידע על שחקנים וכ'ו.... וצריך גם שרת כדי לאכסן בו את האתר מי שרוצה לפתוח את האתר ולעזור בו שיפנה אליי באייסיקיו 316567905

למעלה