הצעה!

2003 SkiPeR

New member
בעיה דחופה ביותר - בקשר למפגשפורום

זה הרגע הודיעו לי כי ב-27 וה- 28 לחודש יש לנו סמינר פתי"ש ... אני ממש מצטער שזה ברגע האחרון אבל חייבים למצוא פיתרון
מה עושים
............

טוב...

עכשיו - בלי לספר למה ואיך פשוט לשרשר
או
בנושא של ההודעה - אם יש וי סימן שנוח לכם לבוא למפגש פורום ביום חמישי ה-28 בעזריאלי. אם זה איקס אתם לא יכולים. בלי לפרט למה אתם לא יכולים כי זה עושה בלאגן - רק כן או לא

2003 SkiPeR

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo128.gifאני לא פה ../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif אני לא פה!

חבר'ה !!!! !!!! אל תעשו לי את זה... בבקשה. זה כל כך חשוב לי..... בואו נלך על ה-26..... ה-25... ה-24....
לא יודע. משהו מישהו ה-צ-י-ל-ו !!!

DushAt

New member
לאאאאאאא

אני יכולה רק אחרי ה-28 כי באותו יום לפנות בוקר אני חוזרת מחו"ל

royi00

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo127.gifעדיף שלא,

יום ראשון הרכבת מפוצצת(לא חבלני,בלי עין הרע)... אבל עם אין ברירה אני יעמוד...

Nirvana Forever

New member
../images/Emo128.gif חייקה ב-24 אנחנו בסמינר

ואני יוצאת לאילת! רק אחרי ה-28 אפשר

יאללה מי בעד 25!!

ונועה בובה סורי אם לא תהיהה!! פשוט אין תאריך שיתאים לכולללללללללם!! בחיים זה לא יקרה תמיד למישו יש משו!

Nirvana Forever

New member
כשאמרת נעה התכוונת אלי???

ברור שלא יהיה אף פעם תאריך שיתאים לכולם... אני פשוט מעדיפה שהתאריך הזה יתאים לי! ואני באילת!!!!!! למה לא ה-28??? נראה לי שלרוב זה מתאים??? או אולי ב-30 או ב-31??? אז מה אם זה קצת לחוץ לפני תחילת הלימודים אבל אין מפגש פורום כל יומיים! אם זה היה סתם איזה שיעור הייתי מוותרת עליו אבל אני לא יכולה לוותר על אילת (לא שלא הייתי רוצה, אני שונאת את המקום הזה אבל זה המשפחה וכלמיני)

Nirvana Forever

New member
הצעה!

מה דעתכם על מפגשפורם ב-29?? נא לסמן בוי ואיקס ואפשר גם ויקס אם ממש בא לכם

../images/Emo128.gif לאאאאאאאאא

יש לי מפגש של הכתה בין תשע לשתיים עשרה ואז בערך באחת זה לא כיף כי כל הקניון סגור. עזבו, אני אומרת שפשוט נעשה את זה אחרי החופש כבר וזהו.

למעלה