הצעה!

הצעה! ../images/Emo12.gif

|היי... מממ למי שלא יודעת קוראים לי שני... אני מנהלת אתר בשם שבלול (אתן מוזמנות להיכנס!) ורציתי לדעת אם הייתן מעוניינות שהבובות שאתן עושות יתפרסמו בו ! הבובות יתפרסמו בצירוף חתימה שלכן באתר ! אז- מי שמעוניינת, לשרשר להודעה הראשית (זו..!) בלבד, את אחת הדוליז הכי יפות שלה, בצירוף חתימה בקובץ של הדולי והיא חייבת להיות ברקע שחור !! יהיה גם נחמד אם תכתבו את הסוג של הדולי... חוקים : *לא לנצל לדוליז חדשות !! *לא לבקש\לשלוח תגובות על דוליז שכאן !! *אם אתם מעוניינות תכתבו בכותרת של ההודעה:
ואם אתן לא רוצות פשוט אל תגיבו !!
תודה מראש, שני !

אני לא רוצה, אני רק אומרת לאחרות...

שזה ממש לא כדאי לכן לעשות את זה, הרי זה ידוע שכמעט אין אתר ללא העתקות בבונו, וגם את החתימה שלכן זה לא בעיה להוריד. אם בא לכן שהדולי שהשקעתן עליהן יהיו מופצות בכל בונו, וכל ילדה בת שלוש תגיד "את אדולי אזותי לקך לי שאתיים לאחין אז תשלכו טגובות קי איה לי כשה לאחין אותא!!!!!!!!!!", ומנסיון, זה לא כיף.

ב-ד-י-ו-ק-../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

אל תקחי את זה קשה שני. הכי הורגים אותי אלה שכותבים-"בובות בלעדיות לאתר! תנו לנו לינק!" והיום מצאתי את זה-"לקח לנו המון זמן לחפש את הבובות האלה! תנו לינק!" פשוט בא לי לחנוק אותם! וד"א פתחו דף שחור אצל אנג´י

ממממ ../images/Emo4.gif

אפשר לשים חתימה על הדולי. ואם אתן לא רוצות, אתן לא חייבות. גם ככה הרבה ילדים מבונו באים לכאן והם יכולים לקחת בובות ולהוריד חתימה, ופה אני נותנת לכן את האפשרות "לפרסם" את הדולע שלכן בצירוף החתימה. לא רוצות- לא צריך.

מסוכנת

New member
לי אין בעייה

אני לא שמה חתימות על הבייסים...... אם בא לך....קחי מה שאת רואה ורוצה

לא הבנתי אותך ממש...

את מסכימה שאני אפרסם דוליז שלך ? אם כן, תכתבי לי את השם שלך באנגלית. ואני אפרסם. וככה גם בקשר לבייסים. זהו.

למעלה