הצעה מפתה...

עיצה שלי

שים תמונה שלך פה (אפילו רק תמונת גוף). בזמנו, כאשר הייתי מפזר את תמונתיי תחת כל עץ רענן, הייתי מקבל הצעות מגונות לתיבת המסרים.

itaystud

New member
קחי תמונה..

נהנית? ספרי לחברותייך. לא נהנית? "נארגן פיצוי הולם"

itaystud

New member
לא הבנת אותי כנראה

תודה לאל אין לי מחסור בנשים (אני נשמע כמו סוחר נשים) וגם לא בסקס ככה שאני בכלל לא לחוץ על להכיר בחורות מהאינטרנט, ואלה שאני כבר מכיר אני איתן בקשרי צ'טים בלבד מתוך בחירה. הסיבה שפתחתי את ההודעה הראשונה שלי היא פשוט כי נמאס לראות כל כמה שעות מישהו שמחפש זיון והיה נחמד גם לראות בחורה שמחפשת לשם שינוי.. זה הכל.

אחי, עשית הפאדיחה שלך

אבל אל תדאג, תבקש שימחקו מהר ואני לא אגלה לאף אחד.. מבטיח :) מרבה ניקים, מרבה פאדיחות.

itaystud

New member
../images/Emo45.gif המניות האלה משגעות אותי

אני כבר לא שם לב לשרשורים

היות ובלתי אפשרי למצוא גבר "נורמלי"

אז פשוט אנחנו הנשים (לא כולן כמובן) הפכנו להיות סוג של "גברים" בגישה שלנו לסקס...כלומר, באים עושים והולכים.... ולא הוא זיין אותי...אני זיינתי אותו... משהו כזה...החלטנו שאם לא מוצאים את ה"אחד" ...אז למה לא להנות...??? כמובן שבתוך תוכי זה די עצוב וכואב...אבל לא כמו פעם... עם הזמן ההרגשה משתפרת. לו היו גברים שהם הרכב של כל התכונות המדהימות שאנחנו רוצות...אני כבר מזמן הייתי מתחת לחופה עם 4 ילדים...(וכלב)... אבל איןןןןןןןןןןןןן ואני מדברת מניסיון... פשוט אין... הרבה גברים בארץ מאוד "זולים" ... ולא כאלה איכותיים.... ואני יודעת שהרבה חברות שלי מספסל הלימודים מצדיקות את דבריי... מה שכן, אם יבוא אלי גבר שהוא באמת בן אדם טוב מטיבעו ובעל תכונות שמוצאות חן בעניי, והוא יגיד לי שהוא רוצה קשר רציני , אני לא אסרב... אני אלך על זה...כי אני לא מחפשת רק סקס...אני מחפשת אהבה, אבל אם היא לא בסביבה ...אני מקפידה לא לפספס את החיים. כי (אולי) מתים מחר... ואל תפסיקו להנות!!!!!

daniella1980

New member
קצת הרחקת לכת

ולו הייתי גבר בישראל הייתי נבוכה לקרוא כל מה שכתבת. זה ממש לא נכון בעיני, האיכות בשפע. ואגב, גם גבר איכותי יכול לרצות רק להזדיין עם מישהי (מתעבת את המילה לזיין, מדובר באקט הדדי) הרעיון הוא ששני הצדדים מסכימים על מטרת האקט, זה לא הופך אותו לפחות איכותי. ברגע שאת תופסת אקט מיני כהתפשרות שלך כי אין גברים איכותיים וזה מה שהם רוצים - לחלוטין הבעיה אצלך ולא אצלם. תעשי מה שטוב לך, תזדייני רק עם מי שבא לך ואל תרגישי מנוצלת\מתפשרת - כי אם כן עדיף לא להכנס למיטה בכלל. לגבי מחפש קשר רציני, אין דבר כזה, אף פעם לא יודעים איך אינטרקציה בין שני אנשים תסתיים, סטוץ יכול להסתיים בזוגיות מדהימה, ו"מחפשי קשר רציני" יכולים להסתיים בהחלפת נוזלים ועוגמת נפש.

מעט מאוד גברים...

ממש מעט.... קיים פה הרבה ניצול...הרבה קטע של "מה יוצא לי מזה..." גברים בארץ ...רובם...מאוד אגואיסטים.... חייתי כמה שנים בחו"ל, וראיתי סוג אחר של גברים, אבל קשה לי עם העובדה שהם "גויים" (כנראה משהו פסיכולוגי שלא משתחרר ממני...)... לצערי...

daniella1980

New member
אולי היו לך מספר חוויות שליליות

אבל אני מאמינה שבאיזה מקום לנו יש השפעה על הבחירות שלנו, ואם כולן שליליות - אולי את בוחרת לא נכון? :) בכל מקרה, מאחלת לך הצלחה בהמשך דרכך, לי יצא להתקל בכמה חבר'ה נהדרים פה:) ולגבי גויים, אם לינור אברג'יל יכולה, גם את יכולה!

צודקת : סקר שוק קטן:

אני יצאתי עד עכשיו בממוצע עם מאה גברים, כל הגברים שיצאתי איתם היו דפוקים <חוץ מאחד או שניים> וכך גם החברות שלי, הרווקות, "יוצאות סידרתיות" עכשי,ו תכפילי 5 רווקות מתוסכלות ב-100 גברים לאחת בממוצע... זה אומר 500 גברים דפוקים שם בחוץ על כל 5 רווקות חמודות ומהממות
המספרים מדברים בעד עצמם...

daniella1980

New member
חח בממוצע?

כלומר גלגול אחד 200 גלגול שני 0 גלגול שלישי 150 וגלגול רביעי 50? זה בהחלט הופך למדגם יחסית מייצג :) בקיצור שוב, טענתי היא שמי שכל הזמן מוצאת את עצמה עם בחירות דפוקות, צריכה לבדוק איך היא בוחרת:) לא ככה? חוץ מזה שאולי גבר מסוים שהיתה לך אינטרקציה שלילית איתו, עם מישהי אחרת היתה לו אינטרקציה חיובית ונהדרת. סקר כמו שלך סובייקטיבי, לא מייצג ומאוד מוטה על ידי הבחורה הספציפית שיוצאת עם אותם גברים. אני לא אגיד שאין "דפוקים" אני רק אגיד שאפשר ברמה מסויימת ללמוד לזהות תבניות בעייתיות ולסנן אותן. ובטח אחרי מאה גברים את מסוגלת לאבחן במקצועיות:)

למעלה