אולי תשלח את עצמך אליי? ואדגים לך..
ש שחר קליק ימני New member 3/3/06 #52 היא בדיוק רצתה להציע גם ... אבל אמרה שתשימי תמונה, כי היא חייבת לראות את האינטלגנציה שלך
ש שחר קליק ימני New member 3/3/06 #55 מצד שני יש לך עיגולים אחרי התמונה הזו אני בטוח שכל הצדיקים שחפשת קודם יצוצו כפטריות לאחר הגשם.
ה הרווקה והאינטלגנציה New member 3/3/06 #56 שמתי לב...חחח התלבטתי אם לשים... אבל הריבועים שלך קראו לי...
ה הרווקה והאינטלגנציה New member 3/3/06 #58 חייבת לזוז... תשאיר לי מסר אם אתה רוצה להכין איתי את המייפל...ותביא את החברה ... הרי מישהו צריך לנקות בסוף את המטבח ...
חייבת לזוז... תשאיר לי מסר אם אתה רוצה להכין איתי את המייפל...ותביא את החברה ... הרי מישהו צריך לנקות בסוף את המטבח ...
ש שחר קליק ימני New member 3/3/06 #59 את חתיכת תאוותנית, אה? מייפל, ריבועים. מה שנקרא "אישיות מונחית גירויים"
ה הרווקה והאינטלגנציה New member 3/3/06 #61 למה לא? אני ילדה טובה...לומדת...עוזרת לאנשים... לא מקללת...לא מעשנת... אני לא רוצחת אף אחד.... אני רק רוצה להנות... ואם לרגע אדע שזה פוגע במישהו אני אתנזר מיידית...
למה לא? אני ילדה טובה...לומדת...עוזרת לאנשים... לא מקללת...לא מעשנת... אני לא רוצחת אף אחד.... אני רק רוצה להנות... ואם לרגע אדע שזה פוגע במישהו אני אתנזר מיידית...