הצעה מפתה...

טוב, בלי "בממוצע"../images/Emo6.gif

מה שניסיתי להגיד שיכול להיות שאם 5 בנות מוצאות את עצמן כל הזמן עם דפוקים <ועוד אחריי שהן צברו ניסיון סינון מיקצועי> , זה אומר אולי שלא שהן בוחרות לא נכון, אלא שהן מוקפות בדפוקים :) < זו גם אופציה!!!> ועל כל אחד מהגברים האלה, כשעשינו דיון על ההתנהגות שלו, כולנו הסמנו פה אחד שהוא דפוק, כך שזה לא ממש סובייקטיבי
ואם אני אספר לך את הסיפורים, את גם תסכימי איתי. ואני מאמינה שכל אחד מהם היה חוזר על ההתנהגות הזו שלו גם אם היתה מולו מישהי אחרת. ובאשר לסטטיסטיקות - 3 מהן כבר הסתדרו... זה אומר שה-2 הנותרות צריכות עכשיו לעבור עוד 500 דפוקים כדי למצוא 3 נורמלים? ומה נעשה עם הבחור המיותר?

daniella1980

New member
חח טוב את די מצחיקה אותי.

באמת שאני מקווה שהדפוסים ישתנו ותתחילי לפול על נורמלים (ומשעממים:)), היי או לחילופין אחד ממש דפוק אבל שיעשה לך את זה בטירוף ואת לו :) (הכי כיף) וחוץ מזה מה זה אומר 3 כבר הסתדרו? ואת לא מסודרת? לגבי התנהגות חוזרת - נכון שיש דפוסי התנהגות שיחזרו עם כל אחת שאותו גבר "דפוק" יפגוש, אבל בחיאת תסכימי איתי שבין כל 2 אנשים שונים יש כימיה אחרת, משיכה אחרת, תקשורת אחרת ובהחלט אני חושבת שזה לא טריוויאלי למצוא מישהו שהוא בול לך ואת בול לו, או לפחות קרוב לזה. אז זה לא שהם דפוקים אלא שאתם לא מתאימים (לכל דפוק דפוקתו המיוחדת שתתאים רק לו:) )ודווקא נחמד לדעת שרק מעט מאוד אנשים מתאימים לך כי שתמצאי אותם באמת תרגישי ריגוש גדול. אם את מדברת על אהבה או יצירת קשר אינטימי, אז טוב שזה כלכך קשה להצליח למצוא וליצור, אחרת זה לא היה מיוחד כמו שזה.

מה זה ליפול על נורמלים?

חחח, מספיק לי ליפול על אחד... או בעצם אני מעדיפה את האופציה השניה של דפוק שיעשה לי את זה בטירוף , חחח
אני כן מסודרת, בשאר הבחינות, מהבחינות הזו עדיין לא... מסכימה איתך לגביי הכימיה. בין כל זוג אכן יש כימיה שונה, אך דפוסי ההתנהגות לא משתנים , אלא אם כן אותו דפוק מוצא את דפוקתו ובאמת חשוב לו באותו רגע לא לדפוק את זה ולעשות את הכל כמו שצריך, אז הוא מפסיק להתנהג בדפיקות הרגילה שלו , רק אליה, רק בגלל שהוא מצא מישהי שעושה לו את זה... אבל זה לא הופך אותו פתאום ללא דפוק , חחח טוב די כבר איבדתי את הפואנטה,
אבל משפט אחד שלך, יצא ממש יפה: טוב שזה כלכך קשה להצליח למצוא וליצור, אחרת זה לא היה מיוחד

itaystud

New member
ומי אמר שכל החמש בנות נורמליות?

אולי חלק מהן דפוקות? ודיעה שלך נשמעת מעט משוחדת..

רגע, אם זה כבר נפוץ

אז זה בעצם הנורמלי, ואז שוב הלא נורמאלי הוא המעניין. (שחר מגרד בראשו ומכניס את הרווקה ואת האינטלגנציה שלה לבלבלות).

שחר..אני בבלבלות כל חיי...../images/Emo8.gif

אבל האינטלגנציה עומדת בעינה...חחח מישהי ספרה לאחרונה את הריבועים שלך בבטן? רוצה לתת לי את העונג?

מושך30

New member
היי שוב...../images/Emo98.gif...שמח לראות שהיה

תוסס בעקבות ההודעה שלי. עדיין מצפה לקבל תגובות למסרים האישיים. שוחחתי עם אחת הבחורות פה והיא ראתה אותיע במסנג'ר ופחות מ10 שניות אמרה "עברת"
אשמח לקבל יותר תגובות.... ערב טוב

למעלה