הצעה מפתה...

מושך30

New member
הצעה מפתה...../images/Emo140.gif

היי, אני מר"ג, בן 30 , אקדמאי. נראה טוב. 180 , בהיר, שרירי (גוף של שחיין - ככה אומרות).מעבר למראה יש אינטיליגנציה גבוהה. הייתי בקשר ארוך של 4 שנים עד ליפני שנה. אני מחפש בחורה סקסית, לקשר של כיופים. עכשיו בטח יש פה בחורות שישר קופצות ואומרות כיופים = סקס! מה אני אומר? נכון חלקית...אבל אני מחפש יותר מזה, שזה אומר: יש לכל דבר את הזמן שלו.לפעמים יתאים לנו שיחת נפש לאור הירח...או בבית קפה. לפעמים יתאים סרט טוב ורומנטי...לפעמים פשוט סתם להשתולל במיטה ולהנות בלי לחשוב, לפעמים לצאת לקניות..... מה אני אומר....תנסו ותתרשמו.... לבנות שביניכן שמעונינות יש לי מסנג'ר ומצלמה אז פשוט תשלחו מסר אישי ונתקדם.... שווה בדיקה... סופ"ש מקסים לכולן.

itaystud

New member
חסר שיוויון בפורום הזה!!

למה אף פעם אין איזו בחורה כוסית שמציעה את מרכולתה בפומבי? יאללה פמיניסטיות קדימה!!!

daniella1980

New member
כי לה הרבה יותר קל למצוא.

נכון, אין שוויון, וגם בעיני להשיג זיונים בקלות יותר זה לא "השג". ועוד נקודה מעניינת, אם "כוסית" (אני משערת שהתכוונת לבחורה מושכת מינית) היתה מציעה "מרכולתה" בפורום פתוח לכל היו מתנפלים עליה זליוני מטרידים וזה אף עלול להגיע למקרים מסוכנים של אונס. נכון, אין שוויון ויש גברים שרק מנצלים את זה.

itaystud

New member
אני קורא למהפך!!

(או במלים אחרות - על מי אני עובד...)

daniella1980

New member
אחלה. אז אתה מוותר על 30 אחוז

מהשכר שלך בכל מקצוע עתידי? ואתה מוכן שיפלו אותך בראיונות עבודה כי אולי תיכנס להריון מתישהו? אכפת לך גם להיות מוטרד מינית לפחות 3 פעמים בחודש? מה לגבי לחץ חברתי להביא ילדים לעולם לפני גיל 30 כי אתה רחם מהלך שמזדקן מיום ליום? ואיך אתה מעז לפתח קריירה יא אגואיסט כשיש לך תינוק בבית - רוץ לטפל בו מיד, אמא גרועה שכמותך, אבא כבר יביא את הכסף. וכמובן לך למקווה לפני החתונה כי אתה יצור מלוכלך מכל המחזור הדוחה שלך, איך אתה יכול ככה לתת לבעלך - הבעלים שלך - לגעת בך? וכו'.

daniella1980

New member
ואגב עם הנתונים הבאים אני לא צופה

מהפך: קדימה: 7 נשים מתוך 40 מקומות ריאליים (17.5%) עבודה: 5 נשים מתוך 20 מקומות ריאליים (20%) ליכוד: 4 נשים מתוך 24 מקומות ריאליים (16.5%) מרץ-יחד: 2 נשים מתוך 6 מקומות ריאליים (33%) מפד"ל-איחוד לאומי: אישה אחת מתוך 8 מקומות ריאליים (12.5%) מספר הנשים בכנסת מדשדש באזור ה-20% ופחות לאורך השנים ללא כל שינוי במצב! (לקוח מסיכום יום העיון שנערך ב-1.3.06, באוניברסיטת בר אילן, לזכרה של פרופ` דפנה יזרעאלי.)

itaystud

New member
את מנסה לגרור אותי לויכוח

על פמיניזם - שוביניזם וממש אין לי כוח לזה. אולי בפעם אחרת. דיברתי רק על דבר אחד - למה רק גברים מציעים את מרכולתם אם ידוע שנשים אוהבות להזדיין (סליחה על הבוטות) לא פחות.

daniella1980

New member
אה, ממש לא:) רק מצאתי הזדמנות

להביא כמה נתונים מעניינים זה הכל. לא מעניין? נשים אוהבות להזדיין לא פחות ואולי אף יותר (תומכת בדעתי העובדה שחלקן מולטי אורגזמיות ויכולות לקבל הרבה יותר אורגזמות פר זיון, קיצר נהנות כנראה יותר, יש להן גם מספר סוגי אורגזמות, למשל ובאופן כללי משיחות עם חברותיי וחבריי, דאממ נשים מדברות על סקס או רצון לסקס קצת יותר:))

daniella1980

New member
באנה הניסוח היה קלוקל ומבולגן

מקווה שלא התאבדת באמצע הפיסקה :)

באתי...

אני מבקשת רק הצעות איכותיות... ואני רצינית... עדיפות לגברים יפים חטובים, חכמים וצנועים!! לא יותר מגיל 30... בקיצור ילדים טובים שרוצים להנות יפה...

למעלה