הצעה מה לעשות בסוכות...

holy_sheep

New member
הצעה מה לעשות בסוכות...

שלום חברים וחברות, בערך לפני שלוש שנים נוסד לו "אשראם במדבר". עשרה אנשים, שחזרו מהודו והביאו קצת איתם בחזרה, החליטו שלא מתאים להם לחזור לחיות בתל אביב העמוסה ושהם צריכים לקחת קצת אויר לנשימה. הם מצאו פיסת גן עדן שהיתה בעבר האחזות הנח"ל שיטים. המקום נמצא בערך שעה מאילת באמצע שום מקום: בין צומת קטורה לצומת שזפון- ממש מתחת לעץ הירוק. האנשים התחלפו, חלק הלכו, חלק חזרו, אבל גרעין חזק של עשרה אנשים נשאר. הם החליטו לנהל את חיי הקהילה בדרך "רוחנית" משלהם. לכל חבר בקבוצה יש תפקיד, אותו הוא ממלא מתוקף היותו שם, ולא למטרה רווחית. החיים שיתופיים למדי, מטבח משותף, כאשר בכל יום חבר אחר מבשל, וחברים אחרים מנקים. כולם אוכלים ביחד, מודטים ביחד לפחות פעמיים ביום, וחיים בהתבוננות והתמודדות מתמדת. המקום המדהים הזה פותח את שעריו לקהל הרחב מדי פעם. בחג סוכות הבא עלינו לטובה השערים נפתחים פעם נוספת. הפעם לארבעה ימים קסומים של פסטיבל "לב טהור". בשונה מפסטיבלים אחרים, כגון "סגול", "בראשית", "שנטיפי" ונוספים, מדובר בפסטיבל אינטימי ביותר, שלא יעלה על 300 איש ואווירה משפחתית חמה. הפעם הפוקוס הוא על מוסיקה שנוגעת בלב, ועל סרטים שיוקרנו במהלך הפסטיבל במתחם נפרד. האוכל צמחוני, האנשים יפים, המדבר אינסופי ומזג האוויר ידידותי למשתמש. למתחם האשראם רצוי שלא להכניס בעלי חיים (כי חיים שם כבר שני כלבים שמאוד שומרים על הטריטוריה שלהם), סמים, נשק ובשר. הלינה המוצעת היא בחדרים משותפים (עד 3 אנשים בחדר למיטב ידיעתי) תמורת תשלום סמלי או תחת כיפת השמיים (באוהלים לרוב) במתחם קיימפינג מתוחם. יש שירותים ומקלחות. אני אישית מגיעה לאשראם בכל פעם שמזדמן לי, ואת הפסטיבל הזה אני מנסה שלא לפספס בגלל הייחודיות שלו. האווירה קסומה ומעניקה מרחב בטוח לשוהיים. אני מזמינה אתכם להצטרף אלי. כתובת האתר http://desertashram.co.il/appfiles/festivals.asp?catItem=72 לרכישת כרטיסים מוזלים 0507929131 נמטסה לכולנו.

blue flower

New member
לא יצא לי...

מתגעגעת להודו.. ונושמת את המדבר תהנו..

למעלה