הצעה ל - Ramisun

אתה מוזמן להראות לי שיר אחד

שבהם יכול להיות שפורטנוי לא ישמע לטעמי כמו שהגדרתי ב"שטויות" שלי וכבר שמעתי את *כל* הדרים ת'יאתר, ליקוויד טנשן וטראנס-אטלנטיק, אז מומלץ שתפנה לכיוונים אחרים.

yonia3334

New member
בוא אתה....

תסביר לי מה זה צפוי ומכאני? ידידי, לא סתם הבחור נבחר כ10 שנים ברציפות למתופף הפרוגרסיב הטוב ביותר... לא סתם הוא נכנס, בגיל צעיר יחסית, להיכל התהילה של המתופפים יחד עם מתופפים כמו ניל פארט, דייב וויקל, ג'ון בונהם, טרי...ועוד רבים וטובים... אז זה שאתה קטנוני ומחפש ללכת בכוח נגד הזרם לא הופך אותו למתופף מכאני וצפוי! יוני.

וזאת בדיוק הסיבה

שבגללה סקרים של מי הכי טוב הם רקובים מבסיסם, ולמעשה מייצגים את הרשע בהתגלמותו. אני לא חושב שאפשר לערער על העובדה שפורטנוי הוא מתופף בעל יכולות, שהוא יודע לנגן בטיים, לנגן מהר, ויש לו הרבה קואורדינציה וכו', אבל אם דש(א) מרגיש שהוא צפוי, ואתה חושב שלא, אז כנראה פשוט יש לכם ציפיות שונות ממתופפים.

איך אני יכול להסביר לך מה צפוי

ומכאני? כמו שאתה מתפלא לשמוע שהוא נשמע לי ולמישהו צפוי ומכאני, אני מתפלא שהוא לא נשמע לך ולאנשים אחרים צפוי ומכאני. ברור שיש לו יכולות טכניות מעולות, אבל זה לא מה שעושה מתופף. וסקרים הם חסרי משמעות לרוב.

האמת היא

ששמעתי את זה פעם אחת וזה לא עניין אותי במיוחד. אז כנראה שתאהב! סתם סתם. קווין מור, ג'ים מתיאוס, שון מאלון. וכו'. עוד פרטים.

שפנפן

New member
גם אני חושב שפורטנוי

לא אמור להיות ברשימה של המתופפים הכי טובים בעולם. הוא מאוד משעמם לדעתי ,הוא מתופף ממש אלים וממש לא אינטיליגנטי. וכמו כל הנגנים של דרים טייטר, הם יודעים לנגן ממש מהר ומרשים אבל הם חסרי רגש לחלוטין ולכן המוזיקה שלהם רקובה מהיסוד.

המוסיקה שלהם רקובה

אבל הנגנים לא פטרוצ'י שיחק אותה בהרכבים כמו Explorers club, וגם מייאנג הראה מה הוא שווה בJelly Jam השני.

RamiSun

New member
אני דווקא מאוד נהנה

מ- Jelly Jam 2, משעמם הוא לא ...וסטנדרטי הוא לא....

זה רוק נ' רול, חביבי!

איכותי, אולי, אבל לא שמעתי שם שום דבר שאפילו הזכיר פרוג, או משהו מעניין אחר.

RamiSun

New member
שמע חבוב, אתה , אתה חמוד אתה!!!

אני מודה מודה מודה מודה מודה מודה מודה למדינת ישראל וללהקת ג'לי ג'אם 2 על האלבום היפה יפה יפה כולם מזומנים אליי לכפר מראר להשמעה משותפת בערב ג'לי ג'אם 2 . באלבום יש הרבה מאפינים פרוגיים, אבל כמובן בקהילה הזו כל אחד מגדיר פרוג כמשהו אחר.....אז לא נריב.

למעלה