הצעה לשרשור

JuliaM1

New member
שלי שלי+אני חדשה:)

1.אני גרה בסביבת הכור האטומי 2. כבר כשבועים מתעופפים מטוסים במשך 24 שעות שסורקים את איזור העיר ואז אזור הכור האטומי 3.ביום שלישי אני אמורה לטוס לאנגליה 4.הגילוים שלי על ארץ ישראל במשך היומים האחרונים הביאו לירידה ניכרת במורל ובאהדה בכלל 5.אני אוהבת את הארי פוטר ויש לי אתר חח-תצחקו תצחקו 6.אני לומדת אומנות לחימה יפנית 7.אני אוהבת לכתוב ואבא שלי ניסה ללמדת אותי לצייר על אף ההתנגדות הנחרצת שלי-לא אני לא רוצה לדעת לצייר יש לי תחומים אחרים 8.אני עולה ל-י"ב וחושבת שפרץ צריך להתפטר מתוך כבוד לעצמו. 9.גיליתי שכ-ל חברותי היהודיות משתמטות מצבא בזמן שהלא יהודיות הולכות לשרת 10.ממ..אני לא מעשנת, אין לי קעקוע ויש לי חיבה גדולה ללעשות בלונים מסבון (שעושים פו ויוצאים בלונים מסבון חח). זהו בעצם זה הכל.ולא זה לאאאאאאאאאא מצחיק. (סורי אני בהשפעת הלילה).

JuliaM1

New member
תשובה

מממ זה שאמרו שאם נהרג חייל והוא לא יהודי לא יקברו אותו בבית קברות צבאי. זה שאם סבא של מישהו היה יהודי והוריו לא יהודים (והוא עצמו כתוצאה מכך), הילדים של אותו האדם לא יקבלו אזרחות ישראלית. (האזרחות ניתנת עד דור 3:סבא,ילדיו,ילדיו, נכדיו. אא ושלמעשה יש פה פגיעה בעקרון הדמוקרטיה לכאורה...וכפיה דתית סמויה. כי אדם שגדל בארץ ולא תיהיה לו אזרחות של ישראל, סביר להניח שאין לו אזרחות של שום מדינה ולכן, הוא חייב לעבור גיור.

vali האחת

New member
הייי נחמדדדדד

1. אני ולריה, והיה לי יומולדת ב29/5 (מזל תאומים). 2. חזרתי ביום חמישי מארה"ב 3. חזרתי שלשום לחיפה 4. אממ וואו..ממש קשה למצוא עובדות על עצמך... אה אוקי...יש לי עבודת קיץ בטריגונומטריה והצלחתי רק 4 תרגילים..(אופס...) 5. אתמול העירה אותי אזעקה...ואני לא נהננת 6. אני רוצה ללכת להתקלח ואני פוחדת שתיהיה לי אזעקה באמצע 7. משעמם לי בצורה בלתי נורמלית 8. אני שרופה על "אנטומיה של גריי" 9. פפפפ, יש לי בעיות קשות בכל הנוגע בלדבר מול קהל...(ולדבר בכלל....חחח)-(עזבו אני מבינה את עצמי). 10. אני רוצה לישון

midnightcat

New member
שלי

אני דפוקה במתמטיקה ופיסיקה (יחסית לשאר המקצועות).
יש לי מיגרנות מכל דבר, ואני בכלל לא ספורטיבית
אני דלוקה על ידיד שלי (זה סוד)
אני לא יכולה לעכל אלכוהול, ולגימה אחת גורמת לי להרדם
אני אוהבת להיות בים יותר מביבשה
אני אוהבת חתולים וחיות בכלל (בעיקר גורים)
אני די ימנית, אבל שונאת גזענים
החלום שלי זה להיות סופרת (בנוסף לפרנסה העיקרית)
אני שונאת מוסיקה רוסית של שנות ה-90' ואילך
אני מנהלת מועדון מעריצים של מייקל ג'קסון בישראל (למי שיש בעיה- קפצו!). אנחנו גם מנסים לעזור לקהילה וכאלה

אניייייייייייי=)

1.מוזיקה זה החיים שלי.(חולה על מוזיקה(רוק,רוק כבד,מטאל,רוק קלאסי, מוזיקה רוסית וכל מיני...בזמן האחרון אני שומעת הרוב כל סוגי הרוב רוק) 2.אני מתה לילמוד לנגן בגיטרה(כזה כלי נגינה מהמם וסקסי
) 3.אני ממש אוהבת לצלם:נופים,אנשים,חיות:) 4.חולה על ילדים קטנים וחיות 5.רומנטית(חולה על רומנטיקה וכל מה שקשור),אוהבת לאהוב,.
6.ב15.8 יהיה שאני שנתיים בפורום,החברה הכי טובה שלי מתגייסת
(הולכת להיות קצינה),ובטח עוד משהו יקרה אני עדיין לא מאמינה=) 7.אוהבת בירה
8.כשה סיימתי לכתוב את העובדה ה-7 היה אזעקה והייתי צריכה לרדת למקלט ושמענו 8 בומים 9.השם שלי הוא על שמה של סבתא רבה שלי(סוניה) 10.מחר ויום רביעי היה אמור להיות לי מבחן סיום של הקורס אבל המבחנים הבטלו ממן הסתם בגלל המצב וגם התבטלו 4 שיעורים 11.אני אוהבת מאוד לשיר אבל אין לי קול נורמלי:( !~סוף~!

SpyKid

New member
איזה כיף לך :)

הייתי רוצה לטוס עכשיו לאנשהו (עם עדיפות לאנגליה, ממספר סיבות)...

JuliaM1

New member
cool גם את חובבת אנגליה-(((((((((:)

גם אני!גם אני! ובעזרת השם(אוי כמה שאני לא נוהגת להגיד את זה-בעזרת השם) אני טסה לשם יום שלישי:)

the freaky girl

New member
בסיידר.....:]

1. אני לומדת את מקצוע השתיה החריפה ואחר כך יש לי קורס פלרינג.. ישש
2. אדיק התגייס..
3. צבעתי שוב את השיער..
4. אתמול הייתי בקיסריה, בפאב שאני לא הייתי אמורה להכנס אליו.. ["כן, כן.. אני בת 24!! אני אומרת לך!!"..
] 5. אני עכשיו באמצע העבודה..
6. עשיתי סה"כ [!!!!!] 2 תאונות קטנות ברכב, אבל אני נהגת טובה.... באמת! נו באמת! אני אומרת לכם...
7. כואב לי קצת הגב.. אני רוצה מסז'....
8. פעם העליתי טרמפיסט [קטנצ'יק] והתחלנו לשוחח [טוב, נראה לי שהפריעה לו השירה הצורמנית שלי..:)] אז הוא חשב שאני נשואה עם ילד וכלב...
9. יש לי קעקוע [אמיתי] על הירך של חתלתול... רררר...
ואני מתכוונת לעשות עוד קעקועים... :)) 10. יש לי 3 מטרות גדולות שאני רוצה לבצע עד הגיוס שלי, רק אדיק יודע אותם... אני גדולה אם אני אצליח..!!!!

...

1)ברוח המצב הבטחוני: אחרי 4 ימים תחת מטרי הקטיושות יצאנו לגלות חולון, שם אני נמצא כבר שבועיים וחצי. 2) בזמנו הייתי כמעט 5 שנים בקרטה, והגעתי כמעט לחגורה חומה (הייתי מבחן לפני), ואז בגלל פציעה נאלצתי לנוח במשך יותר משנה. 3) כמו כן, שיחקתי לא מעט שנים כדורגל ועברתי גם מספר קבוצות מעפאנות בקריירה המאד הקצרה שלי. 4) אני אוהד מושבע של אחד המועדנים הגדולים האירופה-דינמו קייב. 5) נולדתי 3 ימים לפני הנוביי-גוד (28.12). 6) אבא שלי נולד בנוביי-גוד, ב1 בינואר. 7) דור הפרוזאק של אליזבת וורצל הוא כנראה הספר הטוב ביותר שקראתי. 8) גלדיאטור וגרין-מאייל הם משני הסרטים הטובים ביותר שראיתי. 9) אני מטורף על שוקולד וקולה. 10) Bronya nasha krepka, i tanki nashi bistrie!

למעלה