הצעה לשרשור

SpyKid

New member
מאיפה אתן יודעות? ../images/Emo3.gif

(וזה היה כהמשך למטר השאלות שלכן
).

SpyKid

New member
אוקיי, גם אני ../images/Emo3.gif

[אגב, הרעיון הוא לא שלי, ראיתי שרשור דומה בפורום סטודנטים]. 1. למדתי ציור במשך 7 שנים, מגיל 6. כמעט כל שנה עם מורה אחרת. 2. נראה לי שיש לי נטייה להתמכרות לפורומים. בפורום אחר שבו אני כותבת (לא בתפוז) יש לי 13,500 הודעות, ונרשמתי רק לפני 3 חודשים. 3. אני אוהבת אנימה. 4. אני מנסה ללמוד אספרנטו ויפנית. 5. אני מאוד אוהבת פיזיקה ומתמטיקה. כשלא הצלחתי להירדם לפני כמה ימים הקשבתי להרצאות בוידאו מהטכניון עד 5:30 לפנות בוקר. 6. אני אוהבת לקרוא, בעיקר ספרי מדע אך גם מד"ב ופנטזיה. למשל טרי פראצ'ט הוא סופר מאוד מעניין לדעתי. 7. לפעמים אני שוקלת לעבור ללינוקס אבל אין לי זמן\ידע בשביל ההתקנה והשימוש לאחר מכן. 8. [ברוח המצב הבטחוני] אני גרה בחיפה, ויש פה יותר מדי אזעקות... רובן מעירות אותי בבוקר בגלל ההרגל החדש והמיותר להתעורר מאוחר מדי. 9. רציתי ברצינות להיות אסטרונאוטית (ולא כשהייתי קטנה אלא לפני מעט מאוד שנים). 10. לעיתים קרובות אנשים (ובעיקר חבר שלי) נוטים לומר שאני משוגעת, בעיקר בגלל האהבה שלי למדע.

M a r U s k A

New member
../images/Emo26.gif

טוב נו גמאני גמאני ..
1. ביום חמישי אני מסיימת טירונות!! 2. עברתי לגור בראשון לציון. 3. אין לי בגרות מלאה בסוף כי חסר לי שאלון במתמטיקה
(ואני הולכת לעשות אותו במועד חורף). 4. אני הולכת להיות עובדת חקר מודיעינית בצבא!! 5. כל הפנים שלי מלאות בנמשים מהשמש החזקה בניצנים, וזה גורם לי להיראות כמו ילדה בת 5! 6. אני חולה על קולה ושוקלד! 7. אני מתגעגעת לסינמה סיטי !!! 8. אני אוהבת לרקוד במסיבות ומועדונים!! 9. יש לי כאבי גב כרוניים ואי מכריחה את כולם לעשות לי מסז'. 10. הבטיחו לי קריירה בתחום ההלבשה התתחונה באינטמה אחרי שאני אחזור מהצבא

Shame in you

New member
ya

1. אני לא רוסיה, סתם יודעת קצת רוסית ומתכוונת לדעת יותר כי אני מתה על השפה הזאת. 2. אני מתה לטוס מפה עכשיו 3. בזמן האחרון החיים שלי נראים כמו סיוט נורא במיוחד 4. אני ביישנית בצורה קיצונית ביותר 5. יש לי דמיון מפותח לאללה 6. אני שונאת את הקיץ הדפוק הזה!! 7. יש לי מתכונת במתמטיקה יום שני הזה (כיף!!!!) 8. אני כותבת המון 9. יש לי הפרעות חרדה קשות 10. איזה בנאדם כיפי אני נשמעת, נכון?

goblinit12

New member
שלום.

1. הגעתי לישראל בגיל 6 ממולדובה. 2. יש לי 8 פירסינגים. פעם היו 10. 3. יש לי שיער ורוד. 4. 3 שנים חלמתי להיות שפית. בגלל זה יש לי אוסף של יותר מ 50 סיפרי בישול. 5. המקום האהוב עליי זה אילת. 6. יש לי פוביה מכבישים. 7. פעם אחת התעלפתי בגלל עכביש. 8. החלום שלי להיות צלמת בערוץ נשיונל ג'אוגרפיק. 9. מאז גיל 13 שיניתי בסביבות 15 תיסרוקות. 10. לפני שנתיים קראו לי גובלינית ירוקה.

vk3

New member
../images/Emo9.gif

1. שמי קיריל. 2. נולדתי ב- 28/06/2006. 3. אני מאוד אוהב את לנה ומתגעגע אליה יותר בכול רגע שעובר. 4. למזלי אני עדיין נחשב למנהל הפורום " ישראל ברוסית". 5. ב- 03/08/2006 היה לי פז"מולדת שנה בצבא ולבת דודתי המקסימה מלאו 3 שנים מתוקות. 6. אני מעריץ את הזמרת אלה פוגצ'ובה. 7. לא מעשן, לא חטוב, לא בלונדיני, לא חלק, לא רווק ולא הומו ( אך נוטה לכך). 8. כאן הייתה כתובה עובדה אחרת, לפני שבטעות סגרתי את חלון הדפדפן. עכשיו היא לא עולה במוחי יותר. אז אוסיף שאני מזל סרטן/ נמר סיני, שונא את המצב הנוכחי בארץ ומייחל שלום כמה שיותר מהר, אוהב את לנה כבר אמרתי
חזרתי מאילת ביום חמישי בערב, נשרפה הטלוויזיה בסלון ואם יש עוד עובדות עליי, אתם מוזמנים להוסיף. 9. רומנטיקן ותמים חסר תקנה. אוהב סרטים מצויירים, ילדים, מד"ב ופנטזיה, מוסיקה, בישול ומין. 10. זו היא עובדה עשירית עליי שלא עולה כרגע בראשי. . . . . . . . . . עלתה
אני מטורף על מחשבים, אינטרנט וכול הקשור בטכנולוגיה, גאדג'טים והיי- טק.

למעלה