הצעה לשרשור

AeroSlash

New member
סבבה...

רק כשאומרים שיהודים שמים במצות דם של תינוקות נוצריים כולם מתחילים להתלהם. גם כשזה בצחוק אף אחד זה לא בדיוק מצחיק.

Janem

New member
וטמפונים של שאהידיות...

אם בא לכם תה... סטאגא-דישששש...*** |תופים|

מיכלי06

New member
אוקיי, מצטרפת לשירשור ../images/Emo13.gif

1. גרה בת"א אבל מתה כבר לעבור (זו אחלה עיר לבילויים וסידורים, אבל לא ממש המקום הפסטורלי האידיאלי בשבילי...). 2. משוחררת טריה ונהנית מכל רגע (לא שהשירות היה כזה טחינה...). 3. התחלתי לעבוד סוף סוף (אחרי עבודות מלצרות בתקופת השירות הצבאי... שששש.....). 4. מתחילה ללמוד השנה. 5. חולה על Lost ("אבודים") ועל "חברים" ז"ל :( . 6. אוהבת להכיר אנשים חדשים, לטייל ולצאת עם חברים. 7. מכורה לקיק בוקסינג (התחלתי ממש לא מזמן בחדר כושר ולא תאמינו כמה עצבים זה משחרר. שלא לדבר על קלוריות...חחח... ממליצה בחום!). 8. חולשה (נראה לי יותר שריטה) לבחורים ממוצא רוסי (למי שלא מבין כדאי לדפדף כמה דפים אחורה בפורום...
). 9. ממש מאמינה שגם כשגרוע, חיוך יכול לעזור מבפנים! וגם בכל הקלישאות של "חייך - והעולם יחייך אליך בחזרה!", "חיים רק פעם אחת" וכו' וכו' וכו'. הקיצר, להישאר אופטימיים ולקוות לטוב. במיוחד במצב הנורא של היום. 10. זהו... כבר אין לי מה להוסיף... מי שרוצה מוזמן לשאול. מיכלי

SpyKid

New member
מה את מתחילה ללמוד ואיפה?

(אם אפשר להתעניין), אגב - אופטימיות זה טוב

מיכלי06

New member
כלכלה ומשפטים כנראה בבר-אילן

נראה אם אני אצליח לעמוד בעומס של השילוב הזה (למרות שאני רואה הרבה חברים שלי שלקחו את שניהם בלי בעיה).

למעלה