הצעה לשרשור

SpyKid

New member
הצעה לשרשור../images/Emo26.gif

גם כיוון שהפורום שוב מתחיל להיות שומם, וגם כיוון שהצטרפו די הרבה חדשים לאחרונה - מה דעתכם שנעשה שרשור שבו כל אחד יכתוב 10 עובדות (בכל נושא שהוא) על עצמו? (מאוחר יותר גם אני אוסיף, במידה ויהיה שיתוף פעולה
).

DeAth ScrEaM

New member
רעיון נחמד =]

אני מאוד אוהבת שוקולד
וזה די גרם לי לצבור כמה קילו מיותרים
קשה לי לחיות בלי סיגריות
בגלל זה אחרי הפסקה של חודש חזרתי לעשן לפני שבוע ומשו
אני מאוד אוהבת לכתוב
אבל בזמן האחרון אני לא מצליחה
הפרחים האהובים עלי זה ורדים וгладиолусы
אני מאוד מאוד מאוד אוהבת לצלם וקשה לי כשאני בלי מצלמה
אני לא אוהבת להיות לבד, אבל ביחד עם זאת אני צריכה את השקט שלי
רק לאחרונה השלמתי עם צבע העיניים שלי [ירוק]

Janem

New member
בגלל שמשעמם רצח...

אבל גם בגלל שאהבתי ת'רעיון... :) : 1) לא מעשן כבר חצי שנה... |כבוד| 2) לא הצלחתי למצוא עבודה עדיין, ונשאר לי חודש עד לגיוס רשמי. (אני אחרי עתודה טכנולוגית). בגלל זה אני עובד עם בנדוד שלי במעבדה שלו. לאחרונה תיקנו מגברים.... 3) יחד עם בנדוד שלי השני ועוד כמה אנשים, בנינו אתר הורדות בסגנון KOMAP למי שמכיר. מי שרוצה >>> www.morkovok.net 4) מתבאס בעיקר בזמן האחרון מהמלחמה ומבדידות (כל החברים שלי בצבא). או בערים אחרות. 5) שומע לאחרונה הרבה מטאל. נדבק לי השיר של אוזי אוסבורן, מר.קראולי... 6) משחק לאחרונה במשחקים ישנים: מרד אלרט 2 ועד פיפ"א 2001 חח.. 7) חושב על להציע למישהי חברות בט"ו באב... יש הופעה בחינם בתאטרון היהל"ם בר"ג... |: 8) משהו מוזר: אני וחבר שלי ניסינו להתחיל עם בנות ברחוב, במשפטי קיטבק כמו-מה השעה, ואז התחילו איתנו שתי בנות 30 עם ילדים. המשפט שהיא אמרה היה מצחיק:" ראית? יש לה 15 שקל בנעל"... 9) הימים עוברים לי מהר, עם סדר יום של ללכת לישון ב6 ולקום ב15:00... 10) היו לי שני כרטיסים בחינם להופעה של דפש מוד, שהתבטלה... 9)

wasted years

New member
טוב..נו..אז אני..

1.קוראים לי עומר 2.פעם כתבתי פה. 3.אני שונא כשנוגעים לי בשיער 4.עוד מעט משתחרר מצבא הגנה לישראל... 5אוהב להאזין לרוק כבד 6.יש לי קעקוע מתפוצ'יפס על היד.. 7.כשהייתי בכתה ט' היה לי עגיל באוזן 8 יום אחד החלטתי שזה הומואי מדי אז הורדתי אותו 9.אני רוצה להיות מדריך טיולים 10.נו כן, אל תצחקו, באמת:)

מיכלי06

New member
3../images/Emo6.gif

"3. אני שונא כשנוגעים לי בשיער". כמו שזה נראה עכשיו, אין הרבה שיער לגעת בו...
סתאאםםם...

AeroSlash

New member
שלום :)

1. קוראים לי שובי דובי 2. אני לא אוהבת את עמיר פרץ [הוא דומה לסטאלין והוא גם טמבל] 3. אני אוהבת החלקה על הקרח 4. סיימתי בית ספר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5. אני טסה לס. פטרבורג עוד שבוע 6. אני ממש מתקשה לחשוב על העובדה השישית עליי 7. אתמול לראשונה נפלו פה רקטות ועכשיו גם בחדרה שמייח 8. אתמול לראשונה ירדתי למקלט 9. כשאתמול לראשונה ירדתי למקלט הבנתי שאם אני לא אמות מרקטה אני אמות מריח הסרחון שיש במקלט 10. זו אני בתמונה :)

AeroSlash

New member
11.

חדרה עכשיו יותר מתה מתמיד, אם בדר"כ בשבת לפחות יש טיפה אנשים ברחוב, שסתם מטיילים עכשיו בכלל אין אף אחד. חזרתי הביתה היום בבוקר, אפשר היה לשמוע את הקטיושות מהצפון נשבעת לכם

AeroSlash

New member
12.

אני צריכה לצאת עכשיו לעבודה ובגלל שאני פחדנית ללא טיפת אומץ, שמשתינה במכנסיים כשיש חשש לאזעקה במטולה, אני מפחדת
. מי בא איתי?

AeroSlash

New member
מממממאאמממאאאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif

תגידי להם
|שובי דובי עצוב|

למעלה