הצעה לצוות התכנית

הצעה לצוות התכנית

אחלה תכנית, ממש כיף לצפות אבל... אני חושבת שצוות התכנית צריך להגיע יותר לבתים של אנשים שבאמת זקוקים לשיפוץ ושאין להם. לדעתי זה גם יוסיף עניין והזדהות ויתרום במקומות שבאמת צריך.

תגובה מצוות התכנית

שלום לך, זו לא הפעם הראשונה שאני עונה על הערה מסוג זה בפורום, אך בשמחה אענה גם לך על כך. האנשים שהשתתפו בתכנית אינם עשירים, הם גם אינם עניים אמנם, אך הם אנשים ממוצעים לכל דבר, שלו יכלו להרשות לעצמם היו עושים לבדם את השיפוץ שביקשו. אמנם העובדה שהם הזדקקו לעזרתנו בשיפוץ אינה אומרת שהם רעבים ללחם, אך המציאות היא שמרגע שנישאת והבאת ילדים לעולם ורכשת עבורם ועבורך בית לחיות בו, אתה מתבקש לעשות מספר ויתורים ולהפריד בין העיקר לטפל. וזו בדיוק מהות התכנית, לעזור לאנשים שמסיבות רבות דחו את השיפוץ, פעמים רבות מבחינה כלכלית - כי הם העדיפו להשקיע את הכסף בדברים אחרים, שהיו כנראה חשובים יותר. ברור לי שאת מבינה שצורתו של הבית, גודלו או מראהו החיצוני אינם אומרים דבר על מצבם הכלכלי של האנשים הגרים בו. במקרים בהם אלו שהשתתפו בתכנית אכן סבלו מבעיות כספיות אלו ואחרות, בחרנו שלא להעלות זאת בשידור, שכן זו לא הייתה כוונת התכנית - לנצל את מצבם הכלכלי על מנת ליצור תכנית טובה יותר או שתראה נדיבה יותר בעיני הצופים. הרעיון סביב התכנית היה גברים שמפתיעים את נשותיהם בשיפוץ הבית, היי סמוכה ובטוחה שהגברים שנבחרו היו אלה שלא יכלו להרשות לעצמם את השיפוץ. ייתכן והם היו עושים זאת בשלבים, או בתקופה מאוחרת יותר בחייהם. זה אמנם לא הופך אותם, לשמחתי ולשמחתם, לחסרי כל או לנזקקים, אך לא סייענו לאיש שהתעצל לעשות זאת בעצמו. לגבי סיוע לנזקקים אני מסכימה איתך כי מדובר במצווה ברוכה, ואני מבטיחה לך כי בכל הזדמנות שתקרה בדרכנו יותר מנשמח לסייע להם בכל דרך שהיא. אני מקווה כי מלבד כך את נהנית מן התכנית, ואני מודה לך על הפנייה אלינו. בברכה, רהב, תחקירנית התכנית

אני רואה שצוות התוכנית מופיע כאן

לפעמים.... רוצה לדעת האם התוכנית מיועדת רק שהבעל יפתיע את האישה אי אפשר להיפך? חשוב לי מאוד לדעת - תודה!

תגובה מצוות התכנית

שלום לך, לצערי אכן התכנית מיועדת אך ורק להפתעת הבעל את האישה ולא להיפך.... בברכה, רהב, תחקירנית התכנית

באמת חבל ../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

לדעתי מעט שוביניסטי שכאילו ה-
הוא תחומה של האשה לא?
יש מקרים שבהם הבעל דווקא יותר בעל בעל בית וההפתעה באמת יותר מתאימה עבורו... רהב - אולי כדאי גם להכין תוכנית הפוכה

תגובה מצוות התכנית

שלום לך, שמחתי לקבל את הצעתך - ותכנית שכזו תהייה ראויה ורצויה ביותר, כמו עוד עשרות תכניות נוספות שייתכן ויפותחו בשנים הקרובות. מה שכן, חבל לי שאת רואה את הקונספט הנוכחי של התכנית כשוביניסטי. ההפך הוא הנכון. ראשית, בשתיים מן התכניות הגבר שהפתיע את האישה היה הוא "עקר הבית" לכאורה - הן אצל בועז ואפרת יצחקי - כאשר אפרת קיבלה לא מזמן קידום מן העבודה והיא עובדת עד שעות מאוחרות בעוד בועז מבלה בבית עם הילדים, מבשל וממתין לשובה הביתה. והן אצל יניב ואילנית בכר מחדרה - כאשר יניב הוא האחראי הבלבדי על ניקיון הבית. שנית, הרעיון היה להפתיע את האישה כמחווה רומנטית, ולא כניסיון להנעים עבורה את הבית אותו היא צריכה לתחזק. מקווה שאת רואה את הדברים קצת אחרת עכשיו... בכל מקרה תודה על הפנייה, ואני מקווה שתמשיכי להנות מן התכנית. רהב

לרהב למקרה שיוצא לך לקרוא אחורה

קראתי, הבנתי והפנמתי.... עדיין חבל לי מאוד שלא ניתן להיפך, במקרה שלי מכל מיני סיבות מאוד חשוב היה לי להפתיע את בעלי.. וכן אני אכן נהנית מהתוכנית (למרות זאת..) ובעיקר עכשיו שאראה שאת בעיניים אחרות. תודה לך!

למעלה