הצעה לפינת השבוע

זהו, על זה רציתי לענות...../images/Emo117.gif

[על השואה] כ6 מיליון יהודים חפים מפשע נרצחו, איפה היה אלוהים?! ואיפה היה אלוהים מתי שבני ישראל היו במצריים?! עבדים... בהתחלה הוא לא עזר, אבל אח"כ, כאשר מצא לו שליח, הוא עזר. עכשיו, אותו דבר קרה בשואה, לדעתי אלוהים לא שולט על מעשיהם של האנשים שמבצעים דברים רעים, ככה הוא גם לא שלט על מעשיו של היטלר יימח שמו וזכרו[!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] אלוהים השתמש באמריקנים שכבר מההתחלה הוא ניסה, הרי כולם יודעים שהם ידעו ושתקוווו!! בסוף המלחמה הסתיימה, ואנחנו ניצלנו, לפחות חלקינו... שורה תחתונה: אלוהים חיי וקיים ופועל בדרכים נסתרות!!!!

I am a freak

New member
../images/Emo26.gifכולם להיכנס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

לא ידעתי לאן לשייך את ההודעה הזו..... אז אני מגיב להודעה הראשית
מלפני שניה וחצי, עשיתם מה שאתם רוצים, קיללתם, העלבתם, נפגעתם, פגעתם והתפרצתם על חברים (לפורום)
עכשיו זה נגמר
כמה הסברים חדשי על התנהלות הפורום מהיום ואילך: 1. הודעה שימצא בה גורם להעלבה, ציניות, סרקסיות- במידה פוגעת (לא במידה שבאה במטרה להוכיח טענה או לפחות לנסות)- תימחק
2. הודעה שימצא בה גורם פוגע (אין צורך לחזור על הכול כמו בסעיף 1) אבל היא בעלת משמעות ערכית חברתית וכיוצא בזה- תינתן הודעה שבה תהיה אפשרות לקרוא את ההודעה ולאחר 24 שעות היא תימחק.
2 חוקי ברזל, רוצים לנסות, תנסו..... למרות שאני לא מציע(
). כל אחד מגיע לפורום עם מטענים שונים, בעיות שונות, אמונות שונות.... במקום שזה יהיה מקום מפגש, לחלוק דיעות שונות, אמונות, לנסות לעזור ואפילו סתם לקרוא ולהגיב- זה הפך למקום שבו אם אתה רושם את הדיעה שלך, מתנפלים עליך בקריאות בוז וגנאי. אז זהו
כאן זה נגמר. מי שלא יאה לו, מוזמן ללכת.... אני אמצא זמן לפרסם את הפורום בכל הקהילות של תפוז. אני לא מצפה לתגובה, אבל אתם יכולים להגיב כמה שאתם רוצים, לא מבטיח לשנות את דעתי. יום טוב לכם

I am a freak

New member
שגיאות למינהן...

אני בטוח שתבינו... אין לי כוח לתקן ואין לי סבלנות.. אם לא תבינו, אני אתקן... עד אז- יום טוב,

A lost angel

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif

אני מאמינה באלוהים. התפיסה שלי מזכירה בהרבה את התפיסה של היהדות הרפורמית(במקרה - אני רפורמית
). אני מאמינה בקיומו של כח עליון, כח שהוא מעל לטבע, וחלקו שתול בתוך נשמת האדם. אם נצרף את כל החלקים בתוך הנשמות ביחד, לא נגיע לקצה כוחו של האל, כי אלוהים הוא העולם, הוא מעל לעולם. יש בו מכל הרגשות, יש בו אנושיות למרות היותו מעל האדם, הוא מנחה את בני האדם בדרכם לשלמות העצמית שלהם, ומלמד את הפרט ואת הכלל לקחים שחשובים להמשך הקיום האנושי. אני מאמינה בו בגלל כל הדברים שקיבלתי ממנו, ובגלל כל הדברים שהוא לקח, שינה, עזר בהם או לימד אותי. בתכל'ס, זה 10% מהאמונה שלי
דנה

הלו אחותי חנה רפורמית גם....

בשבילי יש שתי רמות של אלוהות הרמה הכללית האוניברסלית יותר שבה אלוהים מסמל עבורי אהבה,אלוהים הוא פשוט אהבה,הבריאה היא אהבה, הוא הביא אותי לעולם כדי שאוהב(לפחות אשתדל) ברמה הפרטנית יותר יש לי את אלוהי ישראל שהתורה שנתן לנו היא שעשתה אותנו לעם היהודי,אלוהים זה יהדות. שלכם חנה גונן

Flame

New member
../images/Emo5.gifקרן יקירתי...../images/Emo5.gif

אני מקווה שאת מתלוצצת
נוני... שוש.. תגידו לי שזה לא נכון! פחחחחחח

I am a freak

New member
נוני ושוש ../images/Emo26.gif

נוני.... לא יודע איפה הוא.... מה שבטוח זה שהוא לא בפורום "אייל גולן"
....חיחיחי... שוש- שוש שיחק ביום שלישי שעבר כדורסל בבצפר (בשיעור ספורט). הוא חסם מישהו שניסה לזרוק לסל- בלי כוונה, הוא קיבל מרפק לגב, נפל ושבר את המרפק של יד ימין. שוש עכשיו בגבס, מגרד(!!!!) לו והוא מחכה שיעברו 3 שבועות כדי שיורידו לו את הדבר הזה מהיד
מעצבן לכתוב הודעות בפורומים ולהתכתב רק בעזרת יד שמאל.... בגלל זה שוש נכנס פחות לאינטרנט.... בלע
יום טוב...

I am a freak

New member
../images/Emo26.gifמנצל....../images/Emo36.gif

אני לא מאמין בה', אני מאמין שיש יישות למעלה ששולטת על הדרכים שבהן בני האדם הולכים. הסכמתי עם רוב מה שכתבת חוץ מזה שהאל "שולט" על האדם- מלמד אותו לקחים החשובים להמשך הקיום האנושי, כפי שכתבת... לדעתי, יש מישהו אחר שזה התפקיד שלו...
יום טוב,

למעלה