הצעה לפינת השבוע

Flame

New member
רעיון יפה ../images/Emo13.gif!

אלוהים.. כן בהחלט! אני מאמינה בו ואוהבת אותו מאוד.. אני לא יכולה לא להאמין בו מכיוון שהוא חלק בלתי נפרד ממני..ממכם.. מכולם
בתוך כל אחד מאיתנו ישנו הניצוץ האלוהי...
.. אלוהים חווה דרכינו, ואנחנו.. כל אחד מאיתנו הוא אלוהי...
לפי דעתי אלוהים הוא האהבה עצמה..
...
מה אתם חושבים??

קרנוש21

New member
אז ככה

האהבה עצמה לדעתי זה חלק מהאלוהות אבל זה לא אלוהים אני בימים אלה מתחילה להאמין שהוא קיים ושהוא רוצה שיהיה רק טוב לכל העולם אבל זה דיי קשה לתפוס שאלוהים הוא הכי הכי וחזק מכולם ואם אלוהים איתי אין לי ממה לפחד

danihell7734

New member
סתם רציתי להעלות פה שאלה

אם יש אלוהים, איפה הוא היה כששישה מיליון יהודים נרצחו? איפה הוא כשכל הפיגועים מבוצעים ע"י החלאות אדם האלה, אה? איפה? מחכה לתשובה...

Compulsive

New member
לא קשור.

זה לא אלוהים פרטי שלך. הוא גם אלוהים של הגרמנים, הנאצים, המחבלים, הערבים וכל מי שתלא רוצה. אלוהים דואג שיהיה סדר בעולם. הוא לא גומל על מעשים טובים וכו'... הוא דואג שישאר משהו - ובקצב שאנחנו הולכים, יכול להיות שאפילו בדור שלנו נתחיל לראות את שחר האפקוליפסה. אני לא מאמין שיש גן עדן, או גיהינום - אפאחד לא יחליט מהו מעשה טוב ומהו מעשה רע. לכן אני לא מאמין שיש בני אדם טובים או רעים - רק לגיטימיים לגביך. אז לגבי השאלה שלך - אלוהים היה. אה, הכל לשיטתי ולדעתי כמובן.

Compulsive

New member
זה לשיטתך.

מתי תבין - שהפרספקטיבה שלך לא קובעת? מתי אנשים בכלל יבינו את זה? ד"א אני בכלל לא מאמין שיש "אלוהים" כפי שהוא מתפרש ככה. אני מאמין שיש מישהו שנותן לנו איזה אופציות לבחור. אילו מסלולים. אנחנו אלוהים לעצמינו, אבל עם השגחה מסוימת. ה"סדר" שקיים עכשיו לא מתאים לך - לגיטימי. פיגועים, כלכלה, שביתות - מובן בהחלט. אבל אולי זה תורם של אחרים להנות?

Compulsive

New member
לדעתי יש משהו אלוהי, עילאי.

זה מה שהסברתי בהודעה הנ"ל. רק שהתפיסה של אנשים לאלוהות היא משהו דתי - בצורה אינסטנקטיבית.

קרנוש21

New member
אני מתערבת בכל זאת

נצא מנקודת הנחה שקיים X בעולם הX הזה הוא הכל יכול ויש לו מה שהוא רוצה לX הזה יש ילדים והוא רוצה שיהיה להם הכל אבל יש פה קטש הם צריכים להאמין בעצמם, שהם הכי הכי ושגם להם מגיע הכל ברגע שהם יאמינו בעצמם הם יוכלו להאמין בX כי לו יש הכל ולבקש ממנו שיתן להם את מבוקשם בשביל להתפתח ולהתפתח ולהגיע למצב המופלא שX נמצא בו X נתן להם יד חופשית נתן להם חיים, נשמה בתוך הגוף בעצם הוא נתן להם מתנה נפלאה אבל במקום זאת הם תפסו את זה כ**** של מתנה זה לא נראה להם זה קשה מידי זה פה זה שם .... מיליון צירוצים לא קל לי קשה לי נמאס לחיות בלה בלה בלה אבל אז הבן אדם פתאום הצליח במשו, התאהב, שמע מוזיקה,ראה את השקיעה.... ופתאום לבו החל מלבלב והוא הרגיש כמו שאף פעם לא הרגיש שוב אבל הבן אדם לא מאמין הוא אומר לעצמו אבל למה זה מגיע לי בכלל? למה מי אני? ככה זה אנשים לא מאמינים בעצמם לא מאמינים שמגיע להם יותר קל להתייאש ולהרים ידיים ולהסתובב מידי פעם עם פרצוף של בלוק בטון וגם X אנושי (במקצת) שלבן אדם חרא גם לו קצת חרא לא כיף הרי לעזור למי שגם ככה לא מאמין שהוא קיים לא מאמין שבכלל מגיע לו ולא מאמין שבכלל יצא ממנו משו אז הוא מסתובב גם עם פרצוף כזה
ואז הוא גם לא רוצה לתת כי הבן אדם לא יודע גם ככה לקחת ברגע שהבן אדם לומד לקחת, לומד לאהוב את עצמו, לומד שמגיע לו!! לומד ולומד ומתפתח קורים ניסים לפתע פתאום והחיים פתאום נהיים טובים אבל שוב מגיע דילמה לבן אדם איך זה יכול להיות? איך כל כך טוב לי פתאום??? ממש לא להאמין ולפעמים הבן לא מאמין ונרגע כשהמצב חוזר להיות כרגיל אז למה??? למה לא להאמין??? שמגיע לך, שאת/ה הכי הכי ושX ידאג לך כי הוא האמא והאבא שלך

קרנוש21

New member
אני מכבדת את דעתכם

אבל אני לא יגיד שדעתכם זה בולשיט אני רוצה שתתפתחו אמן יתחילו לקרות לכם ניסים כמו שלי קורים

קרנוש21

New member
ד.א מה אתם עושים בפורו כזה אם אתם

בכלל לא מאמינים? איך אפשר להאמין שיש רוחות ואין אלוהים???

Compulsive

New member
אפשר.

ותפסיקי עם רצף סימני השאלה הזה. פסדר????????????????????????????????????????????????????

קרנוש21

New member
קודם כל לא אמרתי שאין לכם פה מקום

יש לכם פה הרבה מקום אבל סתם רציתי לדעת למה בכלל נמשכתם לפורום כזה אם אינכם מאמינים? זה מעניין

למעלה