הצעה לפורום

pelegs

New member
הצעה לפורום

בוודאי יש אנשים הנכנסים לפורום על-מנת לחפש עזרה רחבה יותר בכל נושא לימודי הפיזיקה, הן בתיכון והן ברמה האקדמית. אני לדוגמא מעוניין לאחרונה להעביר שיעורים פרטיים בנושא, ובוודאי שפורום זה הינו מקום די מוצלח לפרסם זאת. עם זאת, פרסום שכזה בהודעה הן לא יעיל במיוחד (היא הרי תרד עם הזמן), והן מבלגן, שכן אם כל אחד יפרסם עצמו בהודעה משלו, אי הסדר יחגוג. אולי כדאי לפתוח שרשור שישמר, בו כמה אנשים המעוניינים להעביר שיעורים פרטיים יכתבו את פרטיהם, השכלתם, איזור המגורים שלהם וכו', ויהיה קישור קבוע אליו במקום בולט יחסית, ככה שכל מי שמגיע לפורום במטרה למצוא מורה פרטי יוכל לעשות זאת בקלות? (הצעה דומה אפשר להציע לפורום "מתמטיקה", כמובן).

Musi© Gi®l

New member
הצעה אחרת-

אולי מנהל הפורום יכול להועיל בטובו לפתוח את אופציית ה"לוחות" שקיימת בפורומים אחרים למטרה זו ? אופציית לוחות אגב קיימת בפורום מתמטיקה וכן בפורום לימודים ושיעורי בית - ואתם מוזמנים לפרסם את עצמכם שם.

pelegs

New member
מצטרף

לא הייתי מודע לכך, וזה אכן רעיון טוב, חוץ מהעובדה שלמגיע מבחוץ, הקישור לא נהיר במיוחד. האם יש אפשרות להבליט אותו יותר, כך שמי שמחפש שיעורים פרטיים יהיה קל לראות אותו?

אינני מבין את הגישה השלילית

אין לי בעיה לשמוע הצעות, הערות, וכד'. לאור הבקשה והרעיון, אפתח את אופציית הלוחות. רק לא הבנתי מדוע באת בגישה שלילית, שאני צריך "להואיל בטובי" לעשות כן. האם יש סיבה לכך? האם מצאת פגמים בניהול או פעמים בהן לא בחנתי ברצינות הראויה בקשה זו או אחרת? היותי מנהל הפורום לא הופכת אותי לגורם חסר פנים, חסר שיקול דעת, ו- ultimate evil..

Musi© Gi®l

New member
אה, שום דבר שלילי,

סתם התנסחות לקויה כנראה
מתנצלת שהטון לא הובן כראוי

yarinkr

New member
אתה מנהל את הפורום מצויין!רואים שיש לך

מחוייבות,מקצועיות,ואתה גם מוסיף המון צבע. לא חושב שמישהו יכול לחלוק על זה. לילה טוב לכם

StrengthHonor

New member
אתה בוהה לתוך המורה הפרטי שלך כבר עכשיו

ולא זה לא אני. הייתי נותן לך ימבה חומר בPDF אבל אני לא אוהב אותך כי הרסת פורום שהייתי נמצא בו וגרמת לסגירה שלו ביחד עם עוד כמה.

סלוניק

New member
../images/Emo24.gif

אל תפגע, ידידינו השואף לתבונה. פורומים אשר מיצו עצמם מטרתם להסגר.

למעלה