הצעה לערן

niv1990

New member
הצעה לערן

זה פה בפורום כדי שתגיבו. אם אתה רוצה שזה יהיה משחק מלחמה כדאי שתוסיף בקרוב מתקפה לכיבוש אדמה בכומיות נורמליות, כי עכשיו אין שום סיבה ליתקוף מישהו אחר... חוץ מזה כדאי שתמצא דרך שבה ננהל מתקפה איתי כי לתקוף פעם אחת ואז יש מצב מגננה זה לא לענין, אולי שבמצב מגננ יהיה יתרון למגן אבל זה בלתי אפשרי לנהל מתקפה במצב. מקווה לתגובות והתייחסות :)

ArgovDemon

New member
עם האדמה לא יודע

תראה אני לפני האיפוס הייתי כל יום תוקף ומביא בסביבות 100 אדמה כל יום וזה במבצע בעיטה מהירה וזה כמויות טובות להתחלה כי תחשוב כל הזמן נוספת אדמה וככל שנרשמים יש יותר אדמה ויותר תוקפים ולאט לאט יהיה מצב שיהיה הרבה אדמה כמו במפקד צבאות אז לא יודע אם צריך לדאוג ובקשר למתקפה זה באמת בעיה ורעיון טוב באמת לעשות ככה כמו שאתה אומר שבמגננה יש יתרון לנתקף

niv1990

New member
אולי אתה צודק

נראה איך יתפתח, בכל מקרה הבנתם למה משמשים הטנקים אם כך? ומלבד זאת אם אם לא נוכל להרוס מפעלים במתקפה שאינה בליסטים, וכמו שזה נראה עכשיו קל מאוד להתגונן מפניהם יהיה קשה מאד להשמיד...

ArgovDemon

New member
גם ככה קשה מאוד להשמיד...

בעיקר בגלל שאם אתה תוקף מישהו חזק הוא לא רוצה להחזיר ואי אפשר לתקוף אותו שוב וגם כי תראה מה הדרכים להפסיד את המשחק: אפשר להפסיד במשחק כאשר: 1. נשארו לך פחות מ-100 אזרחים. 2. 90% מהאוכלוסייה שלך הם מורדים. 3. אם יש לך 0 אדמה. (בחישוב הכללי כולל מפעלים) כנראה בגלל זה ערן עושה איפוסים פה כי כמעט בלתי אפשרי להשמיד

niv1990

New member
כן הדרך היחידה ההגיונית

היא להתארגן 50 מדינות עם צוללות ולהתחיל להביא בו פתע, או מלא מרגלים שיעורוו מורדים, וזה גם בתנאי שהוא לא שם לב. בלתי אפשרי להואיד מישהו ל0 אדמה כרגע, אולי שיתחילו להיות אטומים. אבל נכון באסה שמאפסים? למרות שמי יודע מה יקרה עוד חצי שנה, לדעת שמאפסים זה מעצבן...

ArgovDemon

New member
אחי אטום לא מוריד אדמה

9. הפעל את הקוד – יום הדין – שיגור טילים בליסטים בעלי ראש נפץ גרעיני על ערים של האויב. * אם הטילים מצליחים לחדור את ההגנות של האויב אז כל טיל יכול להרוג 0-100,000 אזרחים וכל המפעלים של האויב לא יוכלו לעבוד במשך 5 ימים. תגובות בעולם: * התוקף יושעה מחברות באו"ם ל-30 ימים. * התוקף לא יכול לרכוש במשך 30 ימים כלי נשק מהשוק העולמי. 10. הפעל את הקוד – יום האש – שיגור טילים בליסטים בעלי ראש נפץ גרעיני על בסיסים צבאיים של האויב. * אם הטילים מצליחים לחדור את ההגנות של האויב אז כל טיל יכול להרוג ולהשמיד: 0-2,000 חיילים 0-25 טנקים 0-25 רכבים ממוגנים 0-25 ארטילריה 0-25 טילי הגנה אווירית תגובות בעולם: * התוקף יושעה מחברות באו"ם ל-30 ימים. * התוקף לא יכול לרכוש במשך 21 ימים כלי נשק מהשוק העולמי. הנה זה מה שאפשר לעשות עם פצצות אטום

ArgovDemon

New member
אז בעצם אפשר עם אטום

עם הפעל קוד יום הדין אפשר להרוג 100 אלף אזרחים כל טיל אבל שיהיו מדינות עם אטום יהיו מיליוני אזרחים נראה לי

ArgovDemon

New member
טנקים משמשים גם לאדמה

במבצע השמד את המדינה כובשים אדמה והורסים משאבים בעזרת טנקים ואפשר לכבוש עד 20% עם טנקים

yardiboom

New member
רעיון ממש מצוין

באמת ככה אי אפשר להשמיד מדינות, ערן תבדוק בסטיסטיקה כמה מדינות שבאו אחד על אחד אחת השמידו אחת את השנייה, ואני בטוח שממש מעטות, אם בכלל, אז אתה חייב לתת לתקוף וכמו שהוא אומר כשהוא נכנס למצב מגננה יש לו רק יתרון אבל כן אפשר לתקוף אותו כמו במפקד צבאות של הכוננות העליונה אבל ככה שאי אפשר בכלל להתקיף אותו זה ממש לא טוב

למעלה