הצעה לנושא לדיון.

• פותח הנושא nili6
  • פורסם בתאריך

sserez

New member
סתם משהו שראיתי

אחד הדברים שבולטים הוא השלדיות והמשיכה קדימה. אני לא מקצועי, אבל אולי זה מעיד על חוסר סבלנות, זריזות יכולת הפשטה וענייניות של הכותב. נילי, אני אשאיר לך לרשום את שאר הסימנים.

הי ארז

תחילה ועוד לפני שניגשים למדורות ולכתב אנחנו צריכים להגדיר לעצמינו את התכונות הרצויות למנהל פורום. הנה כמה תכונות חשובות: תבונה, פתיחות, רגישות, טאקט, סובלנות, הסתגלות לשינויים, ידע ורוחב אופקים, מזג נוח, ידידותיות, תרבותיות, סבלנות, התחשבות באחרים, בגרות, ידע סביר בתחום, סקרנות ורצון ללמוד. מה דעתך? מה היית מוסיף/גורע מכך ?

sserez

New member
היי אודי,

תיארת תכונות לא רעות בכלל. אין לי מה לגרוע. לגבי סבלנות, אני חושב שבעיר חשובה הסבלנות כלפי הזולת יותר מאשר לדברים אחרים. אני הייתי מוסיף הגינות וכן בהירות -רצוי שהוא יידע להיות נהיר ולהסביר את כוונותיו בשפה ברורה לכל שאר המשתתפים.

shamon51

New member
קריטריונים למנהל פורום טוב

1) יש פעילות בפורום 2) יש מי שדואג שתהיה פעילות בזמן שפל 3) לא מטרידים אף אחד 4) כל אחד מתבטא לפי רצונו ובזמנו החופשי 5) כל אחד חופשי להביע כל דעה, גם אם היא לא "מקצועית" 6) מנהל קצת "משוגע" = שלא יהיה יבש 7) ואם יש לו יציאות לא ברורות מדי פעם (לזה שלנו...) אז מה? שמעון

שמעון, הקריטריונים בסדר, ולעניינינו

נא תרגם אותם לתכונות אישיותיות מתאימות כדי שניתן יהיה להגיע, על סמך כתב היד - להערכות מתאימות. סעיפים 6 ו 7 לא חייבים להיות דוקא אצל המנהל, זה יכול להיות אצל כל אחד אחר וגם זה בסדר, המנהל צריך לדעת לנתב זאת במינון ובעיתוי הראויים ובעיקר פתוח לכך.

shamon51

New member
תכונות אישיות למנהל פורום

"משתתף בפורום" זה מצב מיוחד אפשר להסתתר תחת שם אחר, לא מכירים אותך, אתה מגיב מתי שתרצה, אין עימות אישי פיזי עם אף אחד = אפשר להתעלם ממי שלא רוצים זה מאפשר תחפושת (פרסונה) שבה כל אחד נראה טוב, חכם, שנון, ורחב לב ברור לי שהדמות שלי למשל שונה בהחלט במציאות ממה שנדמה לחלק מהמשתתפים (חלק לטובה וחלק אחר לרעה) מסקנה: גם גבר/ת קריזיונרי/ת, שתלטני/ת ואנטיפטי/ת יכול/ה לעטות מסכה ולהיות מנהל/ת פורום טוב/ה שמעון

מילה1

New member
ומה שלי הכי חשוב- הומור ושובבות!

ותודו שגם התפרצויות טמפרמנטיות מוסיפות פלפל לפורום. אודי, גונב חשש לליבי שמא אתה מתכוון למסור את התפקיד למישהו רגוע, סובלני, בהיר טקטי ו....משעמם!!! PLEASE DON'T

nili6

New member
אני חולקת עליכם.

צר לי אני חולקת עליכם הומור זה נחמד, אבל בוודאי לא קריטריון להיות מנהל פורום טוב התפרצויות? כל עוד זה לא פוגע ולא מעליב מנהל פורום לא אמור להעליב איש וראוי שישקול את דבריו לפני ששולף, ויספור עד עשר לפני שמתבטא,ובוודאי לבדוק את העובדות לפני ששופט, ולא להיחפז בהסקת מסקנות יותר מאוחר אוסיף עוד.

מילה1

New member
טוב, זה באמת עניין של טעם

ותלוי מה כל אחד מחפש בפורום ובכלל בחיים. אני, אישית, מחפשת שילוב של מקצועיות, חוכמה וידע, כושר ביטוי, יחד עם אישיות מעניינת שמבינה הומור וקצת "מפולפלת" וטמפרמנטית שתבעיר קצת אש לפעמים. אבל זאת אני וזה טעמי, יש בי קצת פירומניה כנראה... גם בחיים הפרטיים אני מעדיפה אנשים לא לגמרי יציבים- כאלה מעניינים שאפשר לצחוק איתם וגם לבכות, שאפשר לדבר איתם בשפה לא "פוליטיקלי קורקט" והם לא ייפגעו, שלפעמים רבים איתם בלהט, אבל גם משלימים וכו'... כמובן שלחיות בצמוד אליהם, או להיות אמא שלהם, זו משימה לא קלה ולכן אני לפעמים מרגישה כמו מכבה-אש.

graphein

New member
מילה, במקרה זה אני רוצה לקוות שאת

טועה ואני מצטרפת לקריאה.

nili6

New member
לא חבר לחיים.

טוב אז מנהל פורום זה לא חבר לחיים וייתכן שלך לא יצא להיכוות כאן, ומאחר שהמנהל עצמו מדבר כאן על נחיצות פתיחות, טאקט, רגישות, וכו', לא נותר אלא לומר לו שמה שנחוץ עכשו זה גם ליישם את התובנות הללו בשטח, עד כמה שזה אפשרי.

nili6

New member
ולא ירום לבבו.

לדעת לפרגן, להיות מוכן לביקורת, לדעת להתנצל, להודות בטעויות, לא להיחפז בהסקת מסקנות וודאי לא לפעול על סמך מסקנות מהירות ולא בדוקות; לספור עד עשר לפני ש"שולף" להקדים מחשבה לדיבורים. להיות נטול פניות "לא להלבין פני חברו ברבים" להיות בעל שליטה עצמית ויציבות נפשית. ההומור והיכולת לדלג מהר (להתקרר) אכן מאוד נחוצים פה מאוד במקרה הזה כי אחרת זה באמת היה בלתי אפשרי ובלתי נסבל. זה בבחינת ההכרחי כאן. בפסוק אחד, בשלוש מילים: "ואל ירום לבבו".

nili6

New member
טאקט.

ובסך הכל מה אמרנו כאן אם לא טאקט, ועוד פעם טאקט , ועוד פעם טאקט. וזה מה שככ חסר כאן.

shamon51

New member
הי נילי, ../images/Emo24.gif

אם תדעי לאמץ את כל ההמלצות שנתת לארחים ...

nili6

New member
תוכל להסביר למה כוונתך שמעון?

פגעתי כאן במישהו?

למעלה